Γιατί τα αεροπλάνα αφήνουν άσπρη γραμμή πίσω τους; Τελικά μας ψεκάζουν ή όχι; (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
Capture

Μπορεί να την έχετε παρατηρήσει πολλές φορές αλλά να μην γνωρίζετε τι είναι. Διαβάστε πότε αφήνουν άσπρη γραμμή τα αεροπλάνα από πίσω τους.

Πολλές φορές θα έχετε δει μία άσπρη γραμμή που αφήνουν πίσω τους ορισμένα αεροπλάνα. Έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί συμβαίνει αυτό; Τι είναι τα ίχνη συμπύκνωσης;

Αυτή η λεπτή γραμμή στον ουρανό ονομάζεται ίχνος συμπύκνωσης. Τα ίχνη συμπύκνωσης είναι επιμήκη, λεπτά γραμμικά νέφη τα οποία μερικές φορές σχηματίζονται πίσω από αεροσκάφη. Ο σχηματισμός τους οφείλεται πιο συχνά σε υδρατμούς στα καυσαέρια των κινητήρων του αεροσκάφους.

Εξερχόμενα τα καυσαέρια από τους κινητήρες στο περιβάλλον, υπό μορφή ατμού, αυτά ψύχονται δημιουργώντας παγοκρυστάλλους οι οποίοι στο γραμμικό σύνολό τους δημιουργούν τα νεφικά ίχνη.

Οι κύριοι παράγοντες της δημιουργίας ιχνών συμπύκνωσης είναι η θερμοκρασία, η υγρασία και το ύψος πτήσης. Ανάλογα της τιμής αυτών των παραγόντων είναι και ο χρόνος δυνατής παρατήρησης, ο οποίος κυμαίνεται από κάποια δευτερόλεπτα μέχρι μερικά λεπτά.

Οι αεροψεκασμοί είναι μια θεωρία συνωμοσίας που επιχειρεί να ερμηνεύσει το φαινόμενο των ιχνών συμπύκνωσης, ως μυστικά προγράμματα με χημικές και βιολογικές ουσίες που κατευθύνονται από κυβερνητικές υπηρεσίες. Στην επιστημονική κοινότητα η θεωρία αυτή δεν έχει βάση καθώς δεν υπάρχουν επιστημονικές αποδείξεις που να τη στηρίζουν.

Ωστόσο καλό θα ήταν να κρατήσουμε “μικρό καλάθι” γιατί το μόνο σίγουρο είναι πως υπάρχουν ορισμένα “κέντρα” που θέλουν να μας αποκρύπτουν το τι πραγματικά συμβαίνει. Τα συμπεράσματα λοιπόν δικά σας!

Δείτε το βίντεο:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

22 Σχόλια

 1. Στα σποτάκια τους μας απαγορεύουν με κυρώσεις όποιος πιάσει αυτή την σκόνη. Μπορεί κάποιος να την πήρε και να την πήγε σε χημικό για ανάλυση. Απαγορεύεται να πιάσεις την σκόνη που κάθεται πάνω σε αυτοκίνητα. Γιατί άραγε? Κανένα κανάλι δεν έχει αντιδράσει, ποιός του το απαγορεύει?

 2. Δεν νομίζω οτι μας ψεκάζουν. Δεν έχω αποδείξεις. 100% όμως και αποδεδειγμένα έχουν σπείρει αρρώστιες κατα το παρελθόν σε συγκεκριμένη χώρα για να δοκιμάσουν εμβόλια όπως και ζιζάνια να καταστρέψουν τη γεωργική παραγωγή.

  1. Και ποιον ενδιαφερει το τι σκεφτεσαι ο γραικος της Πλατωνικης σπηλιας που δεν εχει λογισμο?

 3. ‘Conspiracy Theory’ might be a conspiracy by itself since the term was invented by the CIA in order to discredit critical thinking.Having said that,on the other hand one must be able to distinguish by observation the white trails that jet planes leave on the sky into two categories.The first and harmless ones are called ‘Contrails’ and the second and alarming ones are called ‘Chemtrails’ where the videos below will help to further explain.
  https://www.youtube.com/watch?v=3kcTvqiMNl8
  Propaganda and lies, don’t buy the hype:
  https://www.youtube.com/watch?v=e20vaAtncsM
  The pure truth:
  https://www.youtube.com/watch?v=rLLGxRyym3o

  https://www.youtube.com/watch?v=jHm0XhtDyZA
  Να δουμε τωρα αν ο απλοϊκος νους του γραικου μπορει να κατανοησει την σοβαροτητα του θεματος και σαν αποτελεσμα οι gate keepers του Μακελειο.gr να αναρτουν τετοιους ειδους προβληματισμους αντι τις συνηθισμενες βλακωδεις οικασιες των γραικων.

 4. Μόλις σχηματιστούν οι γραμμές στον ουρανό ανάλογα πόσο πυκνές είναι σε δύο μέρες έχει βροχή η χαλάζι η πλημμύρες τσεκαρετετο κ θαδείτε Τρίτη βροχή η μάλλον λασποβροχη.και τα περί αφρικανικής σκόνης παραμύθια πριν από είκοσι χρόνια ερχόταν σκόνη από την Αφρική μια φορά το χρόνο και αν τώρα χειμώνα καλοκαίρι τα ίδια σκατα

 5. Τόσα πολλά αεροπλάνα να διασχίζουν τον Αττικό ουρανό? Γιατί? βόλτες κάνουν? Το 2004 με τους Ολυμπιακούς αγώνες όλοι οι Αθηναίοι ήταν μέσα στην τρελλή χαρά, όλοι δήλωναν εθελοντές, τώρα με τα πρώτα μνημόνια μας κόβανε τον κώλο, μας πηδάγανε χωρίς σάλιο και εμείς ζούσαμε τρισευτυχισμένοι. Καμία αντίδραση. ΟΛΑ αυτά είναι άραγε τυχαία? Και στην TV βγαίνει σποτάκι ότι ραντίζουν για την λύσσα για τις αλεπούδες και τα σκυλιά. ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ.

 6. Είναι απορίας άξιον … γιατί ο υπογράφων (ποιος είναι αυτός άραγε;) μας αφήνει με απορίες!!!
  Για όσους επιθυμούν να γνωρίσουν αν οι χημικές ουρές είναι μία πραγματικότητα ή όχι, ας ερευνήσουν …
  στο λήμμα Γεωμηχανική (Geoengineering).
  Θα δείτε πως και γιατί, με ποια δικαιολογία αποφάσισαν κάποιοι να μας ξεκάνουν !!!!

 7. Αφού λοιπόν είναι ”αθώα” καυσαέρια, γιατί δεν βγαίνουν οι αρμόδιοι του υπουργείου περιβάλλοντος, ή οπουδήποτε αλλού ανήκουν, να εξηγήσουν στον κόσμο που δεν ξέρει και ανησυχεί τί ακριβώς είναι αυτά που βλέπουμε στον ουρανό, γιατί αυτά σίγουρα απλά καυσαέρια των αεροπλάνων ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ !!!
  Ο κόσμος σαφώς και ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ !!! Αφού λοιπόν πιστεύουν κάποιοι πως όλα αυτά είναι θεωρία συνωμοσίας και τίποτε άλλο άς το αποδείξουν με επιχειρήματα! Και πώς γίνεται οι συνήθεις γραμμές των καυσαερίων να είναι μικρές και να διαλύονται γρήγορα, ενώ οι ”ύποπτες” γραμμές να είναι τόσο μεγάλες και να παραμένουν τόσο πολύ στον ουρανό??!!

 8. Σηκώστε λίγο τα μάτια από το κινητό σας κ δείτε τί γίνεται στον ουρανό. Ο σημερινός καιρός στην Αθήνα είναι τροποποιημένος. Τα τελευταια μερόνυχτα ψεκάζουν ανηλεώς. Η άνοια κάνει θραύση. Για να μπορέσει όμως να το δει κ να το πιστεψει κάποιος πρέπει να το αναζητήσει μόνος του. Οι περισσότεροι είναι χαμένοι στα προβλήματά τους κ υπόλοιποι στο fb.

 9. Ίχνος που τείνει να εξαφανιστεί είναι απλώς καυσαέρια.
  Ίχνος που τείνει να εξαπλωθεί είναι ψέκασμα.
  Έχω παρατηρήσει πολλές φορές να πετάνε παράλληλα δύο αεροπλάνα στο ίδιο περίπου ύψος, του ενός το ίχνος να εξαφανίζεται ( Contrail ) και του άλλου να εξαπλώνεται (chemtrail).

 10. ΗΛΙΘΙΟΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ.ΤΑ ΚΑΥΣΑΕΡΙΑ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΕΚΕΙΝΟ ΣΥΜΠΗΚΝΩΝΟΝΤΑΙ ΑΦΗΝΟΥΝ ΕΝΑ ΙΧΝΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΜΩΣ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ. ΤΑ ΙΧΝΗ ΠΟΥ ΑΦΗΝΟΥΝ ΟΙ ΨΕΚΑΣΜΟΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΥΝ ΝΕΦΗ ΟΛΟΚΛΗΡΑ.ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ Γ.ΙΑ ΤΟΝ ΚΛΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ.ΞΥΠΝΗΣΤΕ

    1. Γιατί εσύ τι είσαι ρε; Εκτός αν δεν είσαι; Η λέξη Γραικός είναι η πιο αρχαία ονομασία των Ελλήνων. Αμόρφωτε… Τι νομίζεις οτι είσαι; Η πεφωτισμένη ελίτ που κράζει τους κουτούς Γραικούς;

 11. ρε χαιβανια δεν βλεπετε σας δουλευουν μεσα στα ματιασας.στην αρχικη εικονα του βιντεο υπαρχουν δυο αεροπλανα που βγαζουν λευκα ιχνοι απο τους κινητηρες τους. Το ενα εχει οκτω κινητηρες και βγαζουν μονο οι δυο το αλλο εχει εξι και βγαζουν μονο οι δυο δηλ υπαρχουν αεροπλανα που χρησιμοποιουν απο τους οκτω κινητηρεσ μονο τους δυο και απο τους εξι μονο τους δυο και σβηνουν τους αλλους για οικνομια??????????????

  1. Στην συγκεκριμένη εικόνα τα αεροπλάνα διαθέτουν 2 κινητήρες έκαστος. Αυτά που θεωρείς κινητήρες δεν είναι κινητήρες. Προφανώς είναι πτερύγια που απλα συμβάλουν στην αεροδυναμική.

 12. χαχαχαχαχ τι γραφουν οι νεοταξιστες ποσο κουτοσ πρεπει να εισαι για να πιστευεις οτι ειναι απλα καυσαέρια και το βιντεο αλλα των αλλα χαχχαχα

Leave a Response