Γιατί είμαστε υποχρεωμένοι να μαθαίνουμε από τα ΜΜΕ της σαβούρας , με ποιον ξενοκοιμάται η Κατερίνα Καραβάτου, “χήρα” Κρατερού Κατσούλη; Έλεος

Κοινοποίηση:
καραβατου-4-768x435

Αναπαράγουμε την είδηση όπως την είδαμε να κυκλοφορεί σήμερα στα ΜΜΕ της Σαβούρας.. Και ρωτάμε; Πότε θα “κλάσει” η κ. Καραβάτου η κλαψιάρα  θα μας ενημερώσουν; Έλεος!

Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης έχουν γυρίσει πια σελίδα στη ζωή τους και είναι έτοιμοι για το επόμενο βήμα.
Η παρουσιάστρια σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται σε νέα σχέση και είναι και πάλι χαμογελαστή.

Η Κατερίνα Καραβάτου είναι ξανά ερωτευμένη και μάλιστα με σκηνοθέτη με τον οποίο έχει συνεργαστεί στο παρελθόν.

Ένας άνθρωπος τον οποίο η παρουσιάστρια γνωρίζει εδώ και καιρό και μαζί του νιώθει ασφάλεια. Άλλωστε κανείς από τους δύο δεν βιάζεται να προχωρήσει η σχέση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Ακόμα δε χώρισε, και βρίσκεται σε σχέση με σκηνοθέτη που γνωρίζει εδώ και καιρό και έχουν συνεργαστεί…. Αλλά πριν το χωρισμό δεν έμπαινε ο σύρτης, μετά μπήκε…. Κατά τα άλλα το παίζει και κλαψιάρα που χώρισε, ενώ όλα δείχνουν πως έπεφτε το κέρατο σύννεφο ποιός ξέρει για πόσα χρόνια…. Υπάρχει ένα ρητό, δε θυμάμαι ποιός το είπε, που λέει πως “τα δάκρυα μιας γυναίκας είναι αληθινά μόνο όταν είναι μόνη της”.

    1. Υπάρχει ένα άλλο ”ρητό” που λέει πως, ”τα δάκρυα μιας Σαλονικιάς δεν είναι ποτέ αληθινά, είτε είναι μόνη της είτε με παρέα”……..!

Comments are closed.