Γιατί δεν πρέπει να πίνετε νερό, τσάι και καφέ στο αεροπλάνο -Δεν τα πίνουν ούτε οι αεροσυνοδοί

Κοινοποίηση:
1

Την επόμενη φορά που θα βρεθείτε σε αεροπλάνο και ζητήσετε νερό από κάποια αεροσυνοδό, σκεφτείτε το καλά.

Μία έμπειρη αεροσυνοδός αποκάλυψε ότι το πλήρωμα της καμπίνας δεν πίνει ποτέ νερό σε αεροπλάνο και ο λόγος είναι πολύ σημαντικός.
Σύμφωνα με έρευνα της Healthline, οι δοκιμές συχνά έχουν δείξει ότι το νερό της βρύσης στα αεροπλάνα δεν είναι καλό και η ποιότητα ποικίλλει σημαντικά μεταξύ των αεροπορικών εταιρειών. Γι’ αυτό να προτιμάτε εμφιαλωμένο νερό σε μπουκαλάκι.
Στην πραγματικότητα, τα τεστ που έγιναν διαπίστωσαν την παρουσία μικροοργανισμών και βακτηρίων στο νερό, με αποτέλεσμα οι ερευνητές να συμβουλεύουν τους επιβάτες να μην πίνουν ποτέ όχι μόνο το νερό της βρύσης, αλλά και το τσάι και τον καφέ, που σερβίρεται στα αεροπλάνα, όπως ανέφερε η Express.
Προτείνεται επίσης να αποφεύγετε το πλύσιμο των χεριών σας στις τουαλέτες και αντί αυτού, να χρησιμοποιήσετε απολυμαντικό χεριών.

Ο Τζέι Ρόμπερτ της Fly Guy, αποκάλυψε ότι το πλήρωμα της καμπίνας δεν αγγίζει ποτέ το νερό της βρύσης, λέγοντας: «Έχω μιλήσει και με άλλα πληρώματα που έχουν αρρωστήσει πολύ μετά από κατανάλωση ζεστών ροφημάτων από ένα αεροσκάφος.

Αλλά δεν πρόκειται μόνο για τις δεξαμενές ή τους σωλήνες του αεροσκάφους. Η πτήση με την οποία ταξιδεύετε από το Λονδίνο ή το Λος Άντζελες μπορεί να είχε επιστρέψει από μια υπανάπτυκτη χώρα που δεν θα είχε τα ίδια υψηλά επίπεδα υγιεινής με τη χώρα στην οποία βρίσκεστε τώρα».
Ένα άλλο μέλος του πληρώματος είπε στο Business Insider: «Οι αεροσυνοδοί δεν πίνουν νερό στο αεροπλάνο. Δεν πίνουν καφέ και τσάι».

Λένε ότι παρόλο που οι δεξαμενές νερού καθαρίζονται, δεν τους λένε ποτέ πότε ή πόσο συχνά γίνεται, με το Inside Edition να αναφέρει ότι οι αεροπορικές εταιρείες υποχρεούνται να απολυμαίνουν τις δεξαμενές μόνο τέσσερις φορές το χρόνο.

Το προσωπικό της πτήσης έχει επίσης αποκαλύψει ότι τα αεροπλάνα μπορούν να φιλοξενήσουν πολλή βρωμιά, καθώς τα αυστηρά χρονικά όρια σημαίνουν ότι συχνά δεν καθαρίζονται καλά.

Εργάτες έχουν πει στο Reddit ότι τα δάπεδα των αεροσκαφών είναι «βρώμικα» και οι επιβάτες δεν πρέπει ποτέ να περπατούν χωρίς υποδήματα, και σίγουρα ποτέ δεν μπαίνουν στην τουαλέτα χωρίς παπούτσια.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

Comments are closed.