Γιατί βγαίνει σε πλειστηριασμό η μεζονέτα του Λύτρα

Κοινοποίηση:
fgbhfyghftyhj

Σε ηλεκτρονικό πλειστηριασμό βγαίνει στις 26 Ιουνίου η μεζονέτα του Απόστολου Λύτρα στο Χαλάνδρι, όπου διαμένουν η πρώην σύζυγός του και οι κόρες τους.

Ο γνωστός δικηγόρος, που αναμένεται να προφυλακιστεί επειδή έσπασε τους περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί για τον ξυλοδαρμό της συζύγου του, βρίσκεται αντιμέτωπος και με τον πλειστηριασμό ακινήτου που είναι στην κυριότητά του 100% λόγω χρέους που τον βαρύνει.

Ο Απόστολος Λύτρας φέρεται ότι έπρεπε να καταβάλει 100.000 ευρώ προκειμένου να προχωρήσει η ρύθμιση για το ακίνητο.

Η τιμή εκκίνησης έχει οριστεί στα 367.877 ευρώ, ενώ η θέση πάρκινγκ, έχει τιμή εκκίνησης στα 11.132 ευρώ.

Σύμφωνα με την έκθεση του εκτιμητή, η μεζονέτα εκτείνεται σε ένα οικόπεδο 410,30 τ.μ, είναι εντός σχεδίου πόλεως και περιλαμβάνει υπόγειο, ισόγειο και πρώτο όροφο.

Το υπόγειο, έχει επιφάνεια 51,37 τ.μ, το ισόγειο όπου αποτελεί την κύρια κατοικία έχει έναν ενιαίο χώρο που περιλαμβάνει καθιστικό, κουζίνα και W.C έχει επιφάνεια 67,35 τ.μ ενώ ο 1ος όροφος αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια, δυο λουτρά, διάδρομο, ένα ημιυπαίθριο χώρο, εξώστη προς τον πίσω ακάλυπτο χώρο του οικοπέδου και η συνολική επιφάνεια είναι 65,52τ.μ. Όλη η κατοικία, έχει συνολική επιφάνεια 184,24 τ.μ..

Σύμφωνα με την έκθεση του εκτιμητή «σκοπός της εκτίμησης είναι η επιβολή αναγκαστικής κατάσχεσης των ακινήτων, ιδιοκτησίας του Απόστολου Λύτρα με πλήρη κυριότητα 100%. Η βάση της εκτίμησης είναι η αγοραία αξία».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: