Γιαννιτσά – Χειροπέδες σε 62χρονο που έβγαλε μαχαίρι σε παιδιά επειδή έκαναν φασαρία

Κοινοποίηση:
astynomia-630x365

Το γεγονός ότι δεν μπορούσε να βρει ησυχία στην οικία που διέμενε εξαιτίας της φασαρίας που έκαναν παιδιά στο γειτονικό πάρκο, έστειλαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, 62χρονο κάτοικο των Γιαννιτσών στο αυτόφωρο για παράνομη οπλοφορία οικιακού μαχαιριού.

Όλα ξεκίνησαν περίπου στη μία μετά τα μεσάνυχτα, όταν ο 62χρονος ενοχλήθηκε από την φασαρία που έκαναν πάνω από 30 παιδιά, σε διαφορετικές παρέες, στο πάρκο της Αγίας Αικατερίνης στα Γιαννιτσά και κατέβηκε από το διαμέρισμα της πολυκατοικίας που διαμένει με δύο οικιακά μαχαίρια στα χέρια του, διαμαρτυρόμενος για τις συνεχείς οχλήσεις που, όπως έλεγε, δέχεται κάθε βράδυ με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κοιμηθεί.

Πολύ γρήγορα, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα karatzova.com, οι παρέες των εφήβων διαλύθηκαν και αμέσως έσπευσαν στο σημείο αστυνομικοί οι οποίοι συνέλαβαν τον 62χρονο και τον οδήγησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Πέλλας, όπου και κρατείται.

Σε βάρος του 62χρονου σχηματίστηκε δικογραφία και θα ακολουθήσουν οι σχετικές διαδικασίες.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Αν νομίζουμε ότι έχουμε δει τα χειρότερα, γελιόμαστε. Η μεγάλη η τσαπού έρχεται από νεολαία μεριά

  2. Δεν υπάρχει πιο φρικτό πράγμα 30 άτομα να φωνάζουν μία η ώρα τα μεσάνυχτα ενώ προσπαθείς να κοιμηθείς. ευτυχώς που δεν κατέβηκε με την καραμπίνα.
    Και στην αστυνομία να τηλεφωνήσεις κανείς δεν πρόκειται να έρθει μόνοι μας είμαστε

  3. τα τσογλανια ; όλοι γνωρίζουμε τι κάνουν στις πλατείες και τα ουρλιαχτά μέχρι τα χαράματα, αυτά δεν πρέπει κάποιος να ασχοληθεί; ποιος έχει δώσει το δικαίωμα επειδή είναι πλατεία να κάνουν ότι θέλουν μέχρι το πρωί; αυτός για να φτάσει σε αυτό το επίπεδο θα πει ότι είδη είχε εξαντλήσει με καλό τρόπο τις προειδοποιήσεις και τις συστάσεις, ξέρουμε πόσο σκατοπεδα γίνονται τα παιδιά σήμερα και το επίπεδο μόρφωσης μηδέν!

  4. Μεγάλο λάθος του 62χρονου να απειλήσει τα παιδιά με μαχαίρια … Θα μπορούσε να είχε καλέσει ο ίδιος την αστυνομία και να είχε καταγγείλει αφ΄ενός μεν τα παιδιά για διατάραξη της κοινής ησυχίας, αφ΄ετέρου δε τους γονείς τους για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου … Η αλήθεια είναι ότι, αν έπρεπε να ξυπνήσει στις 5 ή στις 6 η ώρα το πρωΐ για να πάει στην δουλειά του και δεν μπορούσε να ησυχάσει και να κοιμηθεί από την φασαρία, είχε δίκιο … ΄Ομως όσο δίκιο κι αν είχε, το έχασε …

  5. …..Θα πρέπει να γίνονται τέτοια γεγονότα για να μπει επιτέλους μια τάξη; Δεν μπορεί ο κάθε φιλήσυχος άνθρωπος να υποφέρει από κάτι ανεγκέφαλους γονείς που αφήνουν τα παιδιά τους ανεξέλεγκτα. Εμ αυτή η Αστυνομία τι κάνει; Πίνουν τις καφεδιές τους και κάνουν χαβαλέ αντί να κάνουν περιπολίες; Είμαι σίγουρος ότι αυτό δεν γίνεται για πρώτη φορά, η Αστυνομία το ήξερε αλλά κωφεύει, έτσι αγανάκτησε ο ανθρωπάκος και βγήκε με τα μαχαίρια, όχι ότι δικαιολογείται αλλά ένα είναι σίγουρο ότι δεν θα έκανε κανένα κακό, το έκανε για να φοβηθούν και να διαλυθούν ενώ ήταν δουλειά της Αστυνομίας που δεν την κάνει.

  6. Τον 62χρονο τον συνέλαβαν… Μπράβο στην Ελληνική αστυνομία. τα παιδάκια που έκαναν τη φασαρία σε ώρα κοινής ησυχίας τα συνέλαβαν?

  7. Το πιθανότερο είναι να είχε τρελαθεί ο άνθρωπος, στις 1 τη νύχτα γιατί δε πήγαινε το περιπολικό να διώξει τους αληταράδες;

Comments are closed.