Γιάννης Χατζηθεοδοσίου: “Εκτός προστασίας από τις αυξήσεις ρεύματος οι επιχειρήσεις”

Κοινοποίηση:
Γιάννης Χατζηθεοδοσίου

Ο Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, νέος επικεφαλής της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων, που εκπροσωπεί πάνω από 850.000 επιχειρήσεις, υποστήριξε ότι δεν υπήρξαν ουσιαστικές ανακοινώσεις εκ μέρους του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ σε ό,τι αφορά το μέτωπο της αντιμετώπισης του ιδιωτικού χρέους – που απειλεί άμεσα με λουκέτο 200.00 μικρομεσαίες επιχειρήσεις – και πως πάνω από 800.000 επιχειρήσεις θα παραμέινουν εκτός τραπεζικής χρηματοδότησης.
Την ίδια ώρα, μιλώντας «στο Κόκκινο» υπογράμμισε πως, βάσει των όσων ανακοίνωσε στη Θεσσαλονίκη ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, οι επιχειρήσεις θα παραμείνουν «εκτός προστασίας από τις αυξήσεις του ηλεκτρικού ρεύματος», κάτι που «οδηγεί σε αύξηση του κόστους παραγωγής προϊόντων που τελικά επιβαρύνει τον καταναλωτή».

Ο κ. Χατζηθεοδοσίου αποκάλυψε, τέλος, πως σε πρόσφατη συνάντηση των Επιμελητηρίων με εκπροσώπους των τραπεζών, οι τραπεζίτες υποστήριξαν ότι μόνο 40.000 από τις 850.000 επιχειρήσεις πληρούν τα κριτήρια χρηματοδότησης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Τέλεια λοιπόν, ακούστε μας κι εσείς οι μαγαζάτορες τώρα: ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΤΟ ΦΠΑ!! Να δείτε για πότε θα μπείτε κι εσείς μέσα στην “προστασία” (ο,τι είναι αυτή τέλος πάντων)!!
    Δε θέλει κόπο, τρόπο θέλει…

Comments are closed.