Γιάννης Στάνκογλου: «Νιώθω πολύ ερωτευμένος με τους κολλητούς μου» – Και εις ανώτερα… (Βίντεο)

Κοινοποίηση:
stankoglou

O Γιάννης Στάνκογλου έδωσε συνέντευξη στην οποία αναφέρθηκε στη σχέση του με τους φίλους του, αλλά και για το bullying που έχει δεχτεί.

«Με εκνευρίζει και μπορεί να σταματήσω παράσταση αν κάποιος βιντεοσκοπεί. Από “Το Νησί” θυμάμαι όσα έχουν συμβεί, τα γλέντια, την Κρήτη που έχει αυτήν την ενέργεια και τους ανθρώπους. Είδα την κόρη μου στη “Μήδεια”, δε γινόταν να μην της πω μπράβο, με συγκίνησε. Απλά δοκιμάζει, αν μου πει ότι θα ασχοληθεί δε θα της πω να μην το κάνει.

Βλέποντας την κόρη μου να παίζει στο θέατρο, με έχει ξεπεράσει. Είμαι υπερήφανος πατέρας, είμαι εκεί για τα παιδιά μου και προσπαθώ να κάνω αυτό που πρέπει ουσιαστικά. Νομίζω ότι κάτι έχω κάνει, και αν μπορώ να υπερηφανευτώ για ένα πράγμα νομίζω ότι αυτό είναι ότι είμαι καλός πατέρας», είπε αρχικά ο Γιάννης Στάνκογλου.

Ο Γιάννης Στάνκογλου μίλησε και για τη φιλία, τονίζοντας ότι «η πραγματική φιλία δεν έχει μέσα τον έρωτα; Πιστεύω ότι τον έχει πάρα πολύ. Ο πραγματικός φίλος δεν έχει φύλο. Νιώθω πολύ ερωτευμένος με τους κολλητούς μου. Νοιάζομαι για αυτούς, μοιραζόμαστε το όταν είναι καλά ή δεν είναι».

Σχετικά με τον χαρακτήρα του ο Γιάννης Στάνκογλου παραδέχτηκε ότι «ανταγωνιστικός είμαι παντού, αλλά όχι κακά και άσχημα. Έχω δεχθεί ψωνίστικη συμπεριφορά και εργασιακό bullying, αλλά όχι ανταγωνισμό».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. ΤΟΥ ΤΟΝ ΑΚΟΥΜΠΑΝΕ ΦΙΛΙΚΑ.
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΤΟΙΟΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ

  2. Έχω ταξί και κάποτε πήρα τον Αιμίλιο χειλακη και μου έλεγε τη μεγάλο κ@υλι έχει ο ψινακης. Άρα τον έφαγε. ΟΥΣΤ βρωμιαρηδες.

  3. Φίλοι φίλοι σου ….το καρυοφύλλι. Βρε ουστ από εδώ πισωγλεντη υποτακτικέ. Που είσαι και κάλος πατέρας. Ωραία πρότυπα δείχνεις στα παιδιά σου ρε.

  4. Γίνατε όλοι κάποιοι από τον κόσμο που τρέχει να σας δει και σε εκνευρίζει αν κάποιος βιντεοσκοπεί την παράσταση. Σαν τον άλλον, τον Μπέζο, που ούτε θέλει να φωτογραφίζεται με τον κόσμο, αλλά ούτε να τον χαιρετάνε στο δρόμο.
    Γίνατε όλοι ντίβες, αει στο διάολο

Comments are closed.