Γιάννης Οικονόμου: “Η Ελλάδα ηγείται στήν 4η βιομηχανική επανάσταση.” Μπέρδεψε Πρωτοχρονιά με Πρωταπριλιά (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
οικονομου

Γιάννης Οικονόμου: “Η Ελλάδα ηγείται στήν 4η βιομηχανική επανάσταση.” Μπέρδεψε Πρωτοχρονιά με Πρωταπριλιά

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. “”Μην ξεχνάτε τι είπε ο Βενιζέλος πριν 1 μήνα ότι χρειάζεται νέο κοινωνικό συμβόλαίο μεταξύ ανθρώπων και ΑΙ.”” τωρα εκλεισε το καρε. το ονομα τα λεει ολα.

  2. Τι λέει το καραφλο υποκείμενο…. Ελλάδα 2.0 καί Τετάρτη βιομηχανική επανάσταση.. ξέχασες όμως να πεις ότι πάει πακέτο με την μεγάλη επανεκκίνηση.. δουλικό της νέα τάξης!

  3. Κάντε στη πάντα ΗΠΑ, Ιαπωνία, Γερμανία , Η. Βασίλειο, Κίνα, Γαλλία και λοιπά γατάκια…….Έρχεται η υπερδύναμη της βιομηχανίας ……..Πες μας ένα βιομηχανικό προϊόν που παράγει η Ελλάδα ρε βλακόφατσα ….ΕΝΑ……..

  4. Επειδή με αφήσατε να γιορτάσω στο σύνταγμα όταν κλείσατε μέσα τους έλληνες, εγώ ο πακιστανός συμπολίτης σας, λέω ότι η κυβέρνησή σας ηγείται όχι της 4ης αλλά της …..5ης βιομηχανικής επανάστασης!!!!!!!! Μιλάμε κούλης, πλεύρης, γεωργιάδης και λοιποί είναι πολύ ….μπροστά, τους θέλω στο …πακιστάν και για την ….6η βιομηχανική επανάσταση, όποτε αυτή γίνει! Πάντως εγώ, ο απλός Έλληνας σας λέω ότι στις εκλογές δεν θα βρείτε ψήφο από έλληνα. Αλλά ούτε του πακιστανού συμπολίτη σας γιατί όσοι από αυτούς ψηφίζουν με τους νόμους σας, θα προτιμήσουν τον πινόκιο τσίπρα!

  5. Νενικήκαμεν
    Τρικυμία έν κρανίω
    (Σύνδρομο οξείας παροδικής διαταραχής τών ψυχικών λειτουργειών,κυρίως τής μνήμης)
    Αν ζούσε σήμερα ό Βαρώνος Μινχάουζεν θά σέ έκανε γραμματέα του.
    Γιάννης Λάκων

  6. 4η βιομηχανική επανάσταση εννοούν το τσιπάρισμα των πάντων. Έχει γράψει σχετικό βιβλίο ο Klaus Schwab.

  7. Μάλλον δεν έχετε καταλάβει τι είπε. Αλήθεια λέει. Η κινεζοποίηση της ζωής, η οικονομική καταστροφή για την επιβολή ψηφιακού ευρώ, η διάλυση της θρησκείας, κοινωνίας, η εκπαίδευση των παιδιών στο CRT, ΟΛΑ είναι μέρος της 4ης βιομηχανικής επανάστασης που ο άνθρωπος θα είναι ένα άψυχο ανεγκέφαλο ον σκλάβος στο ΑΙ.

    Πιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων (εμβολιασμού), ψηφιακές ταυτότητες, ψηφιακή κάρτα εργασίας, όλα σκανάρονται μαζί, όλα 24/7 σύνδεση στον “Ψηφιακό Εγκέφαλο” του Πιερακάκη (αυτός το έχει αποκαλέσει έτσι), σύντομα το ψηφιακό νόμισμα της κεντρικής τράπεζας μετά το οικονομικό κραχ (το έχουν ανακοινώσει επίσημα ΟΛΕΣ οι κεντρικές τράπεζες). Δεν θα σας ανήκουν ούτε τα κουτάλια στο σπίτι αλλά ούτε και τα λεφτά στο λογαριασμό που θα είναι με μορφή κουπονιού και βάουτσερ. Δείτε τα άρθρα σε εφημερίδες όπως η Τέλεγραφ, δείτε τα άρθρα από τις ίδιες τις κεντρικές τράπεζες στο θέμα των CBDC.

    Μην ξεχνάτε τι είπε ο Βενιζέλος πριν 1 μήνα ότι χρειάζεται νέο κοινωνικό συμβόλαίο μεταξύ ανθρώπων και ΑΙ.

    Ξυπνήστε, γι αυτό χάνουμε το πόλεμο αυτή τη στιγμή σε όλα τα μέτωπα, γιατί έχουμε υποτιμήσει την Ελληνική κυβέρνηση που κατευθύνεται από τα μεγαλύτερα μυαλά του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στην απόλυτη καταστροφή και διάλυση του Ελληνικού Έθνους όπως το ξέρουμε ως πειραματόζωο για να το επιβάλουν στους υπόλοιπους στην Δύση. Η Κίνα είναι ήδη εκεί.

    Ενημερώστε τον κόσμο.

  8. Οντως επρεπε να ευθυμησουμε και λιγο μες τα χαλια τα αδιορθωτα! Να μας ονοματησει αν εχει την καλωσυνη την….βιομηχανικη παραγωγη της χωρας! Γκαρσονια ΑΕΒΕ, σεφ ΑΕΒΕ,…….?

Comments are closed.