Γεωργιάδης: Αν ο κόσμος ζούσε μία κόλαση, θα ψήφιζε ξανά Μητσοτάκη; (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
Στιγμιότυπο από την δεύτερη ημέρα της συζήτησης στην Ολομέλεια της Βουλής για τις Προγραμματικές Δηλώσεις της Κυβέρνησης, Παρασκευή 7 Ιουλίου 2023. 
(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

Επίκληση του Υπουργού Εργασίας στο…41% που έλαβε η ΝΔ στις τελευταίες εκλογές:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

17 Σχόλια

  1. Λες πολλά. Στις ευρωεκλογές θα πάρετε το πρώτο μάθημα.

  2. Η αλήθεια είναι ότι είχαμε να διαλέξουμε ανάμεσα σε ηλίθιους και διαλέξαμε αυτόν. Ήταν σε καλύτερη μοίρα.

  3. Εχει δικιο ο κυριος Γεωργιαδης που ολοι τον βριζετε . Βλ@κες Ελληνες. Βγαινει πρωτος βουλευτης ο Γεωργιαδης με τη ΝΔ και αν γινουν εκλογες αυριο ο Κουλης θα παρει στεγνα 55% . Αυτη ειναι η ποιοτητα του λαου και αυτο αξιζετε. Και πολυ σας ειναι κιολας. Τωρα μερικοι που αντιδρατε ειστε μειονοτητα και γι αυτο νευριαζετε συνεχεια .Δεν μπορειτε να αποδεχτειτε οτι το 88% ειναι απολυτα βλ@κες.

  4. ΓΡΑΦΙΚΕ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ ΚΟΥΛΗ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ 21% ΤΩΝ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΗΛΙΚΙΑΣ 60 ΕΤΩΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΠΛΗΡΩΜΕΝΩΝ ΜΜΕ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΠΟΑΛΟ . ΑΝΤΕ ΜΠΟΥΛΗ

  5. Μα μονο 20% σας αποδεχονται . Οι υπολοιποι εχουν αηδιασει …..

  6. Κάνα επιχείρημα από τους διαφωνούντες θα διαβάσουμε; Πώς είπατε;

  7. Και η αποχή υπέρ του νικητή πάει το φωνάζαμε αλλά δε χαμπαριαζατε…. Ορίστε και οι βιβλιωπωλες ακούσουν 41% έγινε ποιήμα

  8. Τομαρι δεν βλέπεις τι γίνεται γύρω σου????
    Προσκυνησες τον αφέντη σου???
    Τομάρια…
    Θα σας λιανισουμε….

  9. Τό 41% δέν είναι δικαιολογία για να περνάνε μέτρα, ειδικά στα Εθνικά θέματα, ερήμην τού λαού με συζήτηση των κομμάτων!
    Αυτή η τακτική τού βρώμικου κι ελεεινού Συντάγματος, πρέπει να σταματήσει..
    Κι οι Συνταγματολογοι από ενα χέρι βρωμοξυλο κ σε Καταναγκαστικά έργα. 😠
    Άλλωστε για να βγεις Βουλευτής, δέν χρειάζονται Πατριωτισμοί, Πτυχία, γνώσεις, κι εγγυήσεις : Τό μόνο πού χρειάζεται είναι ψήφοι 😜😁 Κι απ’ ότι φαίνεται.. Κ λίγος κωλος!!!🖐️
    Κι ένα κάθαρμα γίνεται Βουλευτής, κι ένας ηλιθιος κοπρίτης όπως ο χαφιές τού Μητσοτάκη πού έκανε υποκλισεις στον Θείο Έρντυ!!! 😠
    Φαίνεται κι από τη μάπα ότι είναι δουλοπρεπές κοπρόσκυλο! Φαντάσου το δοτό Αφεντικό του…
    Τά ιδιωτικά κανάλια σε Εφοπλιστές που κάνουν μπίζνες πρέπει να απαγορευτούν. Διά ροπάλου! Αν θέλετε πραγματική ειρήνη και πρόοδο.
    Αλλοιώς κάντε μόκο. 😠

  10. Η ελλαδα εχει χουντα γιατι ετσι θελουν οι αμερικανοι , μια σταθερη κυβερνηση νενεκων που θα περναει νυχτα η λιγο πριν τις γιορτες ολα τα αντεθνικα και αντισυνταγματικα ξενοφερτα νομοσχεδια,ολοι αυτοι ειναι βουλευτες και υπουργοι με λιγες χιλιαδες ψηφους και την ανοχη ολων των υπολοιπων. Θα βγαινουν μεχρι να ενδιαφερθει ο νεοελληνας να αλλαξει το μελλον του. Μαλλον μετα απο μια μεγαλη καταστροφη στα εθνικα θεματα. Γιαυτο εχουν το θρασος και μιλουν προκαλωντας γιατι ξερουν οτι δεν υπαρχει αντιδραση.

  11. Πριν τις εκλογές, είχε ξεσπάσει σκάνδαλο με μια εταιρεία που νόθευε τα αποτελέσματα σε 30 κράτη (συμπεριλαμβανομένου και της Ελλάδας). Σίγουρα υπήρχαν/ υπάρχουν/ και θα υπάρχουν οι κοντόφθαλμοι που αποσκοπούν μόνο στο στενό τους όφελος. Αλλά, νομίζω ότι το αποτέλεσμα των τελευταίων εκλογών ήταν πράγματι νοθευμένο. Δεν μπορεί όλη η χώρα να τον βρίζει με το γνωστό σύνθημα, και μετά να παίρνει μεγάλο ποσοστό στις εκλογές. Εξάλλου, από τους περισσότερους που είδα, κανείς δεν χάρηκε. Ίσως, μόνο με την ανυπακοή μπορέσει να γίνει κάτι. Αλλά μαζικά. Άλλωστε, κόβουν ράβουν μόνοι τους, όπως σε απολυταρχικά καθεστώτα. Το δημόσιο χρήμα πάει για την προπαγάνδα των ΜΜΕ και του Τύπου, όπως επίσης συμβαίνει στα απολυταρχικά καθεστώτα.

    1. Στις αλλες χωρες γινεται με μεταφορα ποσοστου απο αυτους που δεν ψηφιζουν στον πρωτο.

  12. 2 στους 10 ψήφισαν ΝΔ. 8 στους 10 δεν την ψήφισαν. Άλλο που το πειραγμένο σύστημα κατανομής εδρών τους δίνει 60% των εδρών στη βουλή.

  13. Και τον Τσίπρα τον ψήφισε ο κόσμος. Και τον ΓΑΠ. Άρα όλοι καλοί. Και τη ΧΑ την ψήφιζε ώσπου απαγορεύτηκε η ψήφος σε αυτό το κόμμα. Γελοιότητες γλειφτών υπουργών.

  14. Σωστα τα λεει…αλλα σταθερα η ΝΔ εχει ενα 27% απο χερι με τοσα ρουσφετια διαχρονικα.
    Και παιζει και χωρις αντιπαλο μην το ξεχναμε αυτο.

  15. Γιδι ουτε την ψηφω σου θα βρεις στις εκλογες που ερχονται !!!!! Να το θυμασε !!!!

Comments are closed.