Γερμανία: Το 2040 οι αλλοδαποί στις πόλεις θα αγγίζουν το 70%

Κοινοποίηση:
1

Χιλιάδες απορριφθέντων αιτούντων ασύλου στη Γερμανία έχουν υποβάλει επανειλημμένα αιτήματα και επέστρεψαν πολλές φορές στη Γερμανία μετά την απέλασή τους. Ένας εξωφρενικός αριθμός 28.283 λαθρομεταναστών, οι οποίοι υπέβαλαν αίτηση ασύλου στη Γερμανία από το 2012 επέστρεψαν μετά την απέλασή τους, με περίπου 5.000 εξ’ αυτών να το έχουν πράξει πολλές φορές, αφού απερρίφθη η αίτησή τους.

Πάνω από χίλιοι είναι οι μετανάστες που έχουν υποβάλει αίτηση ασύλου στη Γερμανία τουλάχιστον τέσσερις φορές, ενώ 294 λαθρομετανάστες έχουν υποβάλει αίτημα πέντε φορές, σύμφωνα με τη Γερμανική εφημερίδα DIE WELT AM SONNTAG.

Η έρευνα βρήκε επίσης ότι οι συλλήψεις όσων έχουν απελαθεί με απαγόρευση εισόδου στη χώρα είναι σπάνιες και ότι όσοι συνελήφθησαν κρατούνται τυπικά για μερικούς μήνες στη φυλακή.

Η Γερμανία δέχεται εκατοντάδες χιλιάδες αιτούντες άσυλο κάθε χρόνο και σχεδόν δύο εκατομμύρια μετανάστες έχουν εισέλθει στη Γερμανία αναζητώντας άσυλο από το 2010, αναφέρει η DEUTSCHE WELLE.

Τους απελαύνουν και επιστρέφουν
Το Νοέμβριο, το BREITBART LONDON ανέφερε ότι ένας μετανάστης, αρχηγός εγκληματικής οργάνωσης, ο Ιμπραΐμ Μίρι, επέστρεψε παράνομα στη Γερμανία αιτούμενος άσυλο, δέκα πέντε μόλις εβδομάδες μετά την απέλασή του από τη χώρα.
Ο Ιμπραΐμ Μίρι, φερόμενος ως επικεφαλής μίας εγκληματικής οργάνωσης τριών χιλιάδων μελών και αρχηγός μίας συμμορίας μοτοσικλετιστών, γνωστής ως «ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ», απελάθηκε εκ νέου από τη Γερμανία νωρίτερα αυτό το μήνα.

Η γερμανική αστυνομία καταβάλλει προσπάθειες για την αντιμετώπιση της αυξανόμενης εγκληματικότητας που προέρχεται από το μεταναστευτικό πληθυσμό, ειδικά όσων κατάγονται από τη Μέση Ανατολή. Η αυξανόμενη ροή μεταναστών έχει ενισχύσει τις αραβικές εγκληματικές συμμορίες, ειδικά στο Βερολίνο, όπου οι συμμορίες στοχοποιούν πλέον την ίδια την αστυνομία με απειλές, αλλά και διαδίδοντας φήμες περί σεξουαλικών ατασθαλιών των αστυνομικών.

Ελάχιστοι απελαύνονται – 70% αλλοδαποί στις πόλεις το 2040
Το 2018, το Γερμανικό Ομοσπονδιακό Γραφείο Μετανάστευσης και Προσφύγων (BAMF) ανακοίνωσε ότι μόνο ένα κλάσμα των απορριφθέντων αιτούντων άσυλο από την Αφρική απελάθηκε, εμμένοντας στην άποψη ότι είναι μάλλον απίθανον αυτοί να επαναπατρισθούν.
Μέχρι το 2040, πάνω από ένα τρίτο του πληθυσμού της Γερμανίας αναμένεται να έχει μεταναστευτικό υπόβαθρο, με το ποσοστό αυτό να αγγίζει το 70% στα μεγάλα αστικά κέντρα.

Πηγή: BREITBART

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Αμα χαλασει η ρατσα των ουννων θα είναι καλυτερα για ολους τους αλλους λαους, 2 παγκόσμιοι πολεμοι και κατι μνημονια και τροικες που μας εχουν ριξει κατακεφαλα δεν είναι και λιγα. Επιτελους να ησυχάσουμε από τους Φριτς, ο Παππους μου που τους πολεμησε στην Αιγυπτο και στο Ριμινι όταν τους αποκαλουσε γαμημενους ουννους κατι ηξερε και να ζουσε σημερα θα ελεγε μακαρι αμην.

Leave a Response