Γεραπετρίτης εκτός εαυτού: Λάβαμε ένα πολύ ηχηρό μήνυμα, σε κάποιους με έπαρση κόπηκαν τα φτερά

Κοινοποίηση:
5a6f2f33bdaab28e4472b1c5afedc3d5_XL

«Θα συνεχίσουμε να εφαρμόζουμε το πρόγραμμα μας. Λάβαμε ένα πολύ ηχηρό μήνυμα. Σε κάποιους που είχαν έπαρση, κόπηκαν τα φτερά. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να έρθουμε πιο κοντά στην κοινωνία», τόνισε ο υπουργός Εξωτερικών, Γ. Γεραπετρίτης, με φόντο τα αποτελέσματα της ΝΔ στις ευρωεκλογές. Ο κ. Γεραπετρίτης μιλώντας στον ΑΝΤ1 παραδέχτηκε πως «είχαμε πρόβλημα αποτελεσματικότητας σε συγκεκριμένες πολιτικές και πρόσθεσε ότι «η Κυβέρνηση θα πρέπει να συνδεθεί και πάλι με την κοινωνία».

Όπως είπε ο υπουργός, «οι πολίτες ακούνε συνέχεια για ανάπτυξη και δικαιολογημένα θέλουν ένα μέρισμα από αυτήν. Πρέπει να γίνουν πράγματα στον τομέα της ακρίβειας και του πληθωρισμού».
Κληθείς να απαντήσει γιατί η Κυβέρνηση δεν προχωρά στη μείωση του ΦΠΑ σε είδη βασικών αναγκών, εξήγησε ότι αυτό γίνεται για δυο λόγους, «αφενός γιατί δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι η μείωση αυτή θα φτάσει στους πολίτες και αφετέρου, γιατί θα επιφέρει μια μείωση εσόδων που θα έχει αντίκτυπο στην κοινωνική πολιτική της Κυβέρνησης».
«Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να εντείνουμε τον αγώνα κατά της αισχροκέρδειας με συνεχείς και σαρωτικούς ελέγχους», συμπλήρωσε ο κ. Γεραπετρίτης.

Ορατό το μήνυμα

Ο Υπουργός Εξωτερικών υπογράμμισε ότι «μόνο η ΝΔ μίλησε για την Ευρώπη κατά της διάρκεια της προεκλογικής περιόδου» και παρατήρησε ότι η έλλειψη ισχυρής αντιπολίτευσης είναι κακό καταρχήν για τη χώρα και βέβαια και για κάθε Κυβέρνηση «που κανονικά θα πρέπει να αισθάνεται πίεση».
«Η κοινωνία έστειλε το μήνυμα της στις εκλογές και αυτό το μήνυμα ήταν ορατό και πριν κλείσουν οι κάλπες», σημείωσε.

Πολιτικό κόστος

Σύμφωνα με τον κ. Γεραπετρίτη, «το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια μας στοίχισε γιατί έγινε μια υπερπροβολή, την ώρα που ο κόσμος αντιμετώπιζε προβλήματα επιβίωσης και δυσανασχετούσε όταν πήγαινε στο σούπερ μάρκετ. Κατά τα άλλα ήταν ένα απαραίτητο νομοσχέδιο και ήταν και στο προεκλογικό μας πρόγραμμα».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Mωραίνει ο Θεός, ον βούλεται……… εξαφανίζειν!!! Μα , βρε άμυαλε αυτό ακριβώς το πρόγραμμα που εφαρμόζετε καταψήφισαν οι πολίτες, αυτοί δηλ. που ψήφισαν. Αλλά μυαλό δεν βάζετε, κοντος ψαλμος αλληλουϊα!!! Άλλα λόγια ν΄αγαπιώμαστε εσείς, μαύρισμα εις την νιοστήν εμείς. άντε να κάνεις καμμιά υπόκλιση στον Τουρκαλά, τώρα, να ξεθυμάνεις!!!

  2. Είναι αυτός πού κάνει υπόκλιση στον Ερντογάν,, καί είναι γονιπετης στον σφαγέα του, αυτό είναι το δουλακη;;;;

  3. Που να μη το λάμβαναν το μύνημα δηλαδή. Η απαίτηση του κόσμου δεν πρέπει να είναι η παραίτηση αλλά η παράδοση. Οι εγκληματικές οργανώσεις δεν παραιτούνται. Έλεος δηλαδή έγινε εθνική στρατηγική το νομοσχέδιο για τις δουλεμένες ροδέλες και όλα τα υπόλοιπα στον αυτόματο προς ολοταχώς για τον γκρεμό. Γεώργιε Παπαδόπουλε μισές δουλειές έκανες. Υστ. Πολλά λέγονται για τον μακρόν, αλλά τελικά ο τύπος έχει κάκαλα και πήγε σε εκλογές. Το δικό μας το ορκ, ούτε για διακοσμητικά δεν έχει (δικά του).

Comments are closed.