Γενικό Νοσοκομείο Σάμου: Δύο χρόνια μετά τον σεισμό, όλα μένουν ίδια… χάλια (Εικόνα)

Κοινοποίηση:
makeleio2-1

Μια καταγγελία από τη Σάμο λάβαμε σήμερα για τα χάλια που υπάρχουν στο νοσοκομείο του νησιού “Άγιος Παντελεήμονας”. Όπως μάς γράφει ο αναγνώστης, μετά τον σεισμό του 2020 υπάρχουν ακόμα προβλήματα στο νοσοκομείο, ενώ και στην τήρηση των υγειονομικών μέτρων δεν τηρούνται τα απαραίτητα.

Αναλυτικά:

“Γενικό Νοσοκομείο Σάμου. Μετά το σεισμό της 30ης Οκτωβρίου 2020 η εικονιζόμενη καμινάδα είναι σ’ αυτά τα χάλια δίχως να έχει γίνει κάποια παρέμβαση με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος τραυματισμού. Στο εν λόγω νοσοκομείο υπάρχουν δύο ανελκυστήρες ο ένας εκ των οποίων δεν λειτουργεί με αποτέλεσμα στον ένα να μπαίνουν νοσηλευτικό προσωπικό, επισκέπτες και ασθενείς με κορωνοϊό. Πιστεύουμε ο καινούργιος διοικητής να δώσει λύσεις και στα δύο προβλήματα”.

samos-nosok

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Καταντησανε την Ελκαδα μπουρδελο! 112 και αφεση αμαρτιων! Κρατικος μηχανισμος δεν βαριεσαι αδερφε ζαμανφου και πανω τουρλα!

  2. Τα περισσότερα νοσοκομεία είναι σε άθλια κατάσταση. Εδώ το Γενικό λογιστήριο του Κράτους στεγάζεται σε ένα κτήριο με εμφανή τα σημάδια από τον σεισμό!

Comments are closed.