Γελοίο σόου Ερντογάν: Ανακοίνωσε την ανακάλυψη νέων αποθεμάτων φυσικού αερίου- Φορώντας κόκκινη στολή, επιθεώρησε το Φατίχ

Κοινοποίηση:
retzep-tagip-erntogan-xamogelastos-kokkini-stoli

Την ανακάλυψη 85 δισεκατομμυρίων κυβικών μέτρων φυσικού αερίου στην Μαύρη Θάλασσα, ανακοίνωσε ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

«Το συνολικό ποσό των αποθεμάτων φυσικού αερίου ανέρχεται στα 405 δισεκατομμύρια κυβικά μέτρα» δήλωσε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μετά την επιθεώρησή του στο γεωτρητικό πλοίο Φατίχ. «Τα αποθέματα που ανακαλύψαμε στη Μαύρη Θάλασσα είναι ο μεγαλύτερος πόρος υδρογονανθράκων της χώρας μας μέχρι σήμερα» πρόσθεσε.

Η ανακοίνωση του Τούρκου προέδρου, ακολουθεί εκείνη της ανακάλυψης των 302 δισεκατομμυρίων κυβικών μέτρων φυσικού αερίου τον περασμένο Αύγουστο, επίσης στην Μαύρη Θάλασσα. «Προσθέσαμε το υποβρύχιο ρομπότ προηγμένης τεχνολογίας στη βιομηχανία πετρελαίου μας με εγχώριες και εθνικές εγκαταστάσεις», είπε, ανακοινώνοντας «ένα νέο βήμα». Και πρόσθεσε ότι το ρομπότ, που ονομάζεται Kasif (Εξερευνητής) θα καλύψει την ανάγκη ηλεκτρικής ενέργειας σε βάθος εκατοντάδων μέτρων και θα ληφθούν βίντεο με τηλεχειριστήριο.

Ο Τούρκος πρόεδρος υποστήριξε επίσης, ότι αυτό το φυσικό αέριο θα φτάσει στα τουρκικά νοικοκυριά το 2023. Ο Ερντογάν επανέλαβε επίσης ότι η Τουρκία «είναι αποφασισμένη να υπερασπιστεί τα συμφέροντά της» στη Μεσόγειο, προσθέτοντας ότι δεν θέλει «να καταπατήσει τα δικαιώματα των άλλων».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Ο Μεμέτης έχει επηρεάστεί πολύ από τά παραμύθια τής Χαλιμάς.Εκτός αυτού ο Μεμέτης υποφέρει από αυταπάτες,παραισθήσεις κάι σχιζοφρένειες λογω μεγάλης ηλικίας.
    Γιάννης Λάκων

  2. Σαν πασχαλινό αυγό είναι με τη κόκκινη στολη
    του γεωτρυπανου!!Εντελώς γελοιος!

Comments are closed.