Γελάει ο κόσμος μαζί του! Έβαλε τα ψεύτικα κλάματα ο άφαντος Κικίλιας για να γλιτώσει την καταιγίδα που έρχεται(ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ζζζζζ

Μία μέρα γεμάτη συγκινήσεις ήταν η χθεσινή για τον υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια. Από τη μια  η χαρά του για τη γέννηση του γιου του και οι ευχές που δέχθηκε κατά την έξοδό του από το μαιευτήριο μαζί με τη σύζυγό του Τζένη Μπαλατσινού που πήρε χθες εξιτήριο.

Σε δεύτερο επίπεδο ο υπουργός έδωσε μία συνέντευξη, συγκινησιακά φορτισμένη στο «Special Report» του ΑΝΤ1. Αναφερόμενος στην προσπάθεια του νοσηλευτικού και ιατρικού προσωπικού να σώσουν ζωές, μέσα στις εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες που έχει δημιουργήσει η πανδημία του νέου κορονοϊού δεν άντεξε και δάκρυσε. Η συνέντευξη πραγματοποιήθηκε έξω από τις νέες εγκαταστάσεις ΜΕΘ του νοσοκομείου Σωτηρία.

«Έχω δεθεί άρρηκτα με τις νοσοκόμες, τους νοσηλευτές, τους τραπεζοκόμους, τους φύλακες των νοσοκομείων, τους γιατρούς… Είναι συγκλονιστικοί», δήλωσε ο υπουργός Υγείας, πριν σπάσει η φωνή του και δακρύσει.

Μεταξύ άλλων στη συνέντευξη ο Κικίλιας ανέφερε ότι έχει εισηγηθεί να πάρουν επιπλέον χρήματα από τους μισθούς τους οι υγειονομικοί. Για τις κατηγορίες ότι η κυβέρνηση χρησιμοποιεί τους επιστήμονες ως ασπίδα ανέφερε ότι «κατηγορηματικά δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Χαίρομαι που έχουν πάρει την αναγνώριση που τους αξίζει».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΘΑ ΤΟΝ ΛΥΠΗΘΟΥΝΕ , ΑΥΤΟΣ ΠΟΙΟΝ ΛΥΠΗΘΗΚΕ , ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ , ΣΕ ΠΟΛΛΟΙ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ, ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΧΟΥΝΕ ΞΕΚΙΝΗΣΗ ΕΔΩ ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΧΑΙΔΕΨΟΥΝΕ ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΟΥΝΑΓΕ , ΚΑΝΑΓΕΣ

  2. Υπουργέ, λεφτά μην τους δίνεις αλλά φτάνουν αυτά που περνούν! Τα βαρέα και τα ανθυγιεινά να τους δώσει η Κάθε κυβέρνηση γιατί πραγματικά δουλεύουν μέσα σε ένα ανθυγιεινό χώρο 24 ώρες το 24ωρο. Το συνεχές ωραριο δεν έχει αργίες και εορτές. Δεν είναι δημόσιοι υπάλληλοι που κατεβάζουν ρολά την Παρασκευή, Σαββατοκύριακο, Πάσχα, Χριστούγεννα, καθαρά δευτερα & απόκριες, είναι στην πρώτη γραμμή, όπως και τα σώματα ασφαλείας και ο Ελληνικός Στρατός. Τα βαρέα και τα ανθυγιεινά ους τα οφείλει η κάθε κυβέρνηση με Νομό κάθετο ψυφισμενο ομόφωνα. Πάρτε μέτρα, για αυτούς όχι μόνο όταν τους χρειαζόμαστε σαν κοινωνία, να τους δίνουμε περιστασιακά επιδόματα. Καλή σας ημέρα και να σας ζήσει το νέο μέλος της οικογένειά σας. Υγεία για όλον τον κόσμο. Αγάπη, και Ειρήνη.

  3. Τον είδατε! Α μπράβο πήγε καλά η τηλεθέαση βλέπω.
    Πόσα ξέρουν για μας, χωρίς εμάς άραγε! Μήπως ο υπουργός σκέφτονταν … ε! ρε! φτώχεια πού έρχεται, θα πείτε το ψωμί ψωμάκι! Α! ρε κατακαημένε Έλληνα δε σε βλέπω ζωντανό ως τις άλλες εκλογές!

  4. Γι αυτο μας εχει απληρωτους 2 μηνες και μας χρωστα δεδουλευμενα απο τον μηνα Νοέμβρη! Ντροπη σου ξεφτιλισμενε υποκριτη!

  5. Κλαιει γιατί ξέρει ότι αυτά που έκανε στον ελληνικό λαό θα τα πληρώσει πολύ σκληρα το παιδί του.

  6. Εκεί που κάνουν την συνέντευξη δεν θα πρεπε να γίνεται χαμός από κόσμο να εισάγεται;μια χαζή ερώτηση..

Leave a Response