Γελάει ο κόσμος μαζί τους! Η “πολύχρωμη” Παγώνη αναφέρει τώρα ότι δεν χρειάζονται μέτρα για τον κορονοϊό

Κοινοποίηση:
ΠΑΓΩΝΗ

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη που είχε παίξει σημαντικό ρόλο στην τρομοκράτηση του κόσμου με τον κορωνοϊό υποστηρίζει τώρα ότι δεν χρειάζεται να υπάρξουν νέα μέτρα!

Κατηγορηματικά αρνητική στο ενδεχόμενο να υπάρξουν νέα μέτρα τώρα για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού ενόψει του φθινοπώρου εμφανίστηκε το πρωί της Τρίτης η Ματίνα Παγώνη.

Ο κόσμος έχει πλέον κουραστεί με τα μέτρα υπογράμμισε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ η οποία ωστόσο σήμανε «καμπανάκι» για την υποπαραλλαγή 5 της μετάλλαξης Όμικρον. Όπως εξήγησε στον ΑΝΤ1 για την συγκεκριμένη υποπαραλλαγή, μπορεί να μην είναι τόσο επικίνδυνη για την ανθρώπινη ζωή, αλλά είναι εξαιρετικά μεταδοτική.

Στο ίδιο πλαίσιο, μάλιστα, χαρακτήρισε «μεγάλο πρόβλημα» τον long covid που ταλαιπωρεί ακόμη και έναν χρόνο μετά το 30% όσους περνάνε κορωνοϊό με την Ματίνα Παγώνη να επισημαίνει ότι είναι λάθος είναι το σκεπτικό «ας κολλήσω κορωνοϊό να τον περάσω να τελειώνω με αυτό».

Όσον αφορά τα νέα εμβόλια για τον κορωνοϊό η κυρία Παγώνη είπε ότι δεν θα είναι έτοιμα τον Σεπτέμβριο γεγονός που σημαίνει ότι στην Ελλάδα θα φτάσουν περίπου στα τέλη του Οκτώβρη, ίσως και Νοέμβριο «αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να παραμελήσουμε τον εμβολιασμό και θα πορευτούμε με αυτά που έχουμε».
Η Ματίνα Παγώνη τόνισε, τέλος, ότι ακόμη και τώρα που είναι καλοκαίρι θα πρέπει να φοράμε μάσκα όπου υπάρχει συνωστισμός χαρακτηρίζοντας ενθαρρυντικό το γεγονός ότι με βάση τα τελευταία στοιχεία για την πορεία της πανδημίας του κορωνοϊού καταγράφεται μια μείωση των κρουσμάτων της τάξης του 10%

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Εγώ ένα έχω να πω :τυχερός θα είναι ο κληρονόμος της…. Πολύ χρήμα η κυρία….

  2. Υποψηφια με τη ΝΔ θα ειναι η παλιοσαυρα.

  3. O κοσμάκης ακόμα πληρώνει τον κεφαλικό φόρο των 2 τεστ την εβδομάδα να πάει για δουλειά όμως.

  4. Αφού πείστηκε και η Παγώνη ότι δεν χρειάζονται μέτρα ο Θεός βοηθός !!!

Comments are closed.