“Γεια σου παπά μου” Μητροπολίτης Χίου Μάρκος προς Ρ.Τ.Ερντογάν: «Οι Ελληνες πέφτουν στην θάλασσα μόνο για να πιάσουν τον Σταυρό» (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
markos

Απάντηση στον Τούρκο πρόεδρο Ρ.Τ.Ερντογάν που μέσω στίχων ενός τουρκικού ποιήματος της εποχής της μικρασιατικής εκστρατείας, απείλησε να «πετάξει τους ποταπούς Ελληνες στην θάλασσα», έδωσε ο Μητροπολίτης Χίου Μάρκος στην εορτή των Θεοφανείων από το ακριτικό νησί των Οινουσσών.

Ο Μητροπολίτης κ. Μάρκος στο τέλος του αγιασμού των υδάτων είπε χαρακτηριστικά: «Ο Θεός να σκεπάζει την Αιγνούσα. Οι Έλληνες πέφτουν στη Θάλασσα μόνο για να πιάσουν τον Τίμιο Σταυρό»!

Νωρίτερα στην Θεία Λειτουργία στον I.N. Αγίου Νικολάου Οινουσσών είπε στο κήρυγμα του: «Να αγιάσουμε τα νερά του ελληνικού αρχιπελάγους. Στα νερά του Αιγαίου δεν τους ρίχνει κανείς τους Έλληνες, πέφτουν μόνοι τους οι Έλληνες και πέφτουν μόνο για να πιάσουν τον Τίμιο Σταυρό»!

Τουλάχιστον δεν απήγγειλε Μπρεχτ…

Ας δούμε την τελετή αγιασμού των υδάτων στο λιμάνι των Οινουσσών και τα λόγια του Μητροπολίτη όπως τα κατέγραψε ο φακός του chiosphotos.gr:


Κι εδώ την λειτουργία και τα πύρινα λόγια του ιεράρχη:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. οχι παπουλη δεν τα λες καλα, μια φορα το χρονο πεφτουν για το σταυρο αλλα εκατο φορες πεφτουν και σωζουν τους λαθρο και τον ισλαμισμο, γι αυτο ο ερντογαν θα βγει αληθινος, πιο αληθινος απ τους αθεους νεοελληνες και εσας στην πλειοψηφια με καποιες εξαιρεσεις προδοτες ιερεις..
    Η Ελλαδα δεν ειναι πλεον επισημα χριστιανικη χωρα αφοτου οι νεοελληνες ψηφισαν ΑΘΕΟ πρωθυπουργο, μονο στο συνταγμα ειναι κι αυτο συντομα θ αλλαξει…
    Δεν σωζουν οι λειτουργιες και οι προσευχες σε μια επισημα ΑΘΕΗ και μη χριστιανικη χωρα πλεον, την τελευταια νυχτα πριν την πτωση και σφαγη της κωσταντινουπολης το 1453 ολη νυχτα ειχαν λειτουργιες και προσευχες αλλα αυτο δεν εμποδισε την επομενη μερα τους τουρκους να την καταλαβουν και να σφαξουν απο γερους και γυναικες μεχρι μωρα..

Comments are closed.