Γέροντας Γεννάδιος: Ένα μικρό κρατίδιο θα είναι η αφορμή του Γ΄ Παγκόσμιου Πολέμου. Ίσως να είναι η Κύπρος….

Κοινοποίηση:
ασδψασψ

Γέροντας Γεννάδιος: ”Ένα μικρό κρατίδιο θα είναι η αφορμή του Γ΄ Παγκόσμιου Πολέμου. Ίσως να είναι η Κύπρος. Η Κρήτη θα βουλιάξει όχι από βόμβες , αλλά από τις αμαρτίες μας.”

Αποκαλυπτικός όπως τον θέλει η εποχή του ο Γέροντας ασκητής από την Κρήτη με ενοράσεις κι οράματα όσο και προφητείες σημαίνει πνευματικό συναγερμό.. Μίλησε για τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο όσο και για τα γεγονότα της Πόλης!

Ο μετέπειτα ασκητής των Ακουμίων γέροντας Γεννάδιος, κατά κόσμον Ιωάννης Τζεκάκης, γεννήθηκε το 1887 στο χωριό Ακτούντα, της επαρχίας Αγίου Βασιλείου του νομού Ρεθύμνης. Ο Μοναχός Γεννάδιος στα τέλη του 19ου αιώνα, όπως και πολλοί ασκητές της Εκκλησίας, ήταν πνευματοφόρος και Χριστοφόρος. Εξ αιτίας αυτής της θείας χάριτος επροφήτευε, έβλεπε οράματα και έκανε προβλέψεις, όπως θα διαπιστώσει ο αναγνώστης από τα παρακάτω που θα γραφούν.Δίδασκε ότι έρχεται το τέλος του κόσμου, η Δευτέρα Παρουσία του Κυρίου: Πρώτα θα παραχωρήσει ο Κύριος να γίνει παγκόσμιος πόλεμος, διότι ο κόσμος δεν μετανοεί. Ο πόλεμος αυτός θα είναι και ο τελευταίος, επειδή η καταστροφή θα είναι ολοκληρωτική.

Αρχικά ξεκίνησε ως μοναχός της μονής Κουδουμά αλλά επέστρεψε σε περιοχή του Ρεθύμνου και ασκήτεψε σε κελί στην Ακουμιανή Γιαλιά-γνωστή ως Τριόπετρα-πλάι στο εκκλησάκι της Αγ. Άννας. Είχε οσιακή κοίμηση το 1982. Διέθετε προορατικό, διορατικό και ιαματικό χάρισμα ενώ έκανε και αερομεταφορές και μάλιστα εν σώματι όπως όταν μεταφέρθηκε σε μια μάχη στο Λίβανο. ( ενδιαφερόταν δηλ. για το τι γινόταν στον κόσμο δεν ήταν απαθής αναίσθητος πορωμένος σήμερα ποιοί νοιάζονται για τη Μέση Ανατολή;) Μεταφέθηκε επίσης στη Γεωργιούπολη τουριστικό θέρετρο Νομού Χανίων το 1972 και επιχείρησε ν΄αποτρέψει τις μαθήτριες να μπουν στο καίκι που τις οδήγησε στο βυθό ενώ πραγματοποιούσαν σχολική εκδρομή.. ( νοιαζόταν για τα παιδιά για τη νεολαία πονούσε η καρδιά του σήμερα οι εκκλησιαστικοί ιθύνοντες αντί να υψώσουν στεντόρεια φωνή για να μην τα σπάσουν με την Πολιτεία, τα κόμματα αλλά και τον κύκλο τους παραδίδουν τη νεολαία βορά στο μινώταυρο βόρβορο της σήψης. Ενώ για τα παιδιά της Γάζας μέρες που ήταν δεν τόλμησαν να κάνουν α …! Νοιάζονται για τις καρέκλες και ας βρέχει …. καρεκλοπόδαρα)

Ο γέρων είπε:

«Ένα μικρό κρατίδιο θα είναι η αφορμή του παγκόσμιου πολέμου. Ίσως το κρατίδιο αυτό να είναι η Κύπρος. Όταν έγινε ο κατακλυσμός του Νώε, οι άνθρωποι επνίγησαν εις τα νερά. Τώρα θα πνιγούν εις το αίμα. Εις την Κωνσταντινούπολη θα γίνει μακελειό μεγάλο, και η θάλασσα θα κοκκινίσει από αίματα σφαγμένων ανθρώπων. Τριχρονίτικο δαμάλι (μοσχάρι) θα πλεύσει στο αίμα, όπως λέγει ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός στις προφητείες. Τούτο δηλώνει την μεγάλη σφαγή, αιματοχυσία και καταστροφή που πρόκειται να γίνει.

Ο ουρανός θα γεμίσει αεροπλάνα και θα ρίχνουν φωτιές (βόμβες) εις τους ανθρώπους. Οι άνθρωποι τρομαγμένοι θα φωνάζουν «Παναγία μου…Παναγία μου…»! Ας φωνάζουν, ας φωνάζουν όσο θέλουν. Δεν θα τους βοηθάει κανείς. Γιατί δεν μετανόησαν τόσον καιρό; Την Κωνσταντινούπολη θα την πάρουν πάλιν οι Έλληνες, αλλά θα γίνει σκοτωμός μεγάλος. Μεγάλη καταστροφή θα πάθουμε εμείς οι Έλληνες από τις αμαρτίες μας.

Πριν αρχίσει ο πόλεμος, θα φανεί ένας μεγάλος Σταυρός του Χριστού, εις τον ουρανόν επάνω από την Κωνσταντινούπολη. Οι Τούρκοι θα μας επιτεθούν, θα περάσουν τον Έβρο ποταμό, προκαλούντες παντός είδους καταστροφάς. Θα φτάσουν ως τα Εξαμίλια (o Aγ. Παΐσιος ο Αγιορείτης διευκρινίζει ότι είναι τα 6 μίλια της υφαλοκρηπίδας, τα οποία θέλουμε να επεκτείνομε στα 12, και για αυτά θα τσακωθούμε με τους Τούρκους. Η προφητεία κινείται μέσα στο πνεύμα της τοπικής παράδοσης η οποία προέλεγε μελλοντική απόβαση Τούρκων στην Κρήτη.)

Θα καταλάβουμε την Πόλη και την Μικρά Ασία. Έπειτα θα τους αντεπιτεθούμε, θα μας βοηθήσουν και άλλοι λαοί, (πιθανόν οι Ρώσοι σύμφωνα και με άλλες άλλων προφητείες). Θα καταδιώξουμε τότε τους Τούρκους, θα καταλάβουμε την Πόλη και την Μικρά Ασία, που άλλοτε ήσαν Ελληνικά εδάφη. Οι Τούρκοι θα πάθουν μεγάλες καταστροφές, και θα καταδιωχθούν μέχρι την Κόκκινη Μηλιά (κάπου στη Μέκκα, πρωτεύουσα της Αραβίας). Από τον πόλεμο το ένα τρίτο του Τουρκικού πληθυσμού θα φονευθεί, το άλλο τρίτο θα καταδιωχθεί μέχρι την Κόκκινη Μηλιά, και το υπόλοιπον ένα τρίτο θα βαπτισθεί και θα γίνουν χριστιανοί.

Αυτοί που θα βαπτισθούν θα κατάγονται από χριστιανικό αίμα. Όσοι δηλαδή προέρχονται από Έλληνες, που δεν κατόρθωσαν να έλθουν εις την Ελλάδα μετά την Μικρασιατική καταστροφή το 1922 και παρέμειναν ζωντανοί εις την Τουρκία.

Κατόπιν των παραπάνω γεγονότων οι Μεγάλοι, Ρωσία – Αμερική, θα συνορίζονται ποιος θα πάρει την Κωνσταντινούπολη, λόγω της στρατηγικής θέσεώς της και θα είναι επικίνδυνη άλλη πολεμική σύγκρουσης μεταξύ των.

Δια να μην έλθουν σε τέτοια πολεμική σύγκρουση και να μην την πάρει μήτε ο ένας, μήτε ο άλλος, θα είναι και εκ Θεού να την δώσουν εις τους Έλληνες, εις τους οποίους και ανήκεν.

Το Ελληνικό Κράτος θα υποστεί μεγάλες καταστροφές. Θα τα βάλουν οι δικοί μας (οι Έλληνες) μεταξύ των και θα δημιουργηθεί πιθανόν εμφύλιος πόλεμος. Και εδώ στην Κρήτη θα έλθουν οι Τούρκοι. Λένε πως η Κρήτη είναι δικής τους, πατρογονική. Θα ξεμπαρκάρουν οι Τούρκοι από το νότιο μέρος της Κρήτης, από τα Πρεβελιώτικα (Μοναστήρι Πρέβελη) και από το Μαριδάκι, από το χωριό Χόνδρος, κοντά στους Καλούς Λιμένες Ηρακλείου.

Οι Τούρκοι θα κάνουν ένα πέρασμα και από τα μέρη που θα περνούν θα κάνουν γενική σφαγή και καταστροφή. Στην Επαρχία Μεραμβέλλου Λασιθίου, θα γίνει μεγάλο μακελειό και καταστροφή. Το βογγητό και το κλάμα των ανθρώπων θα ακούεται από την Βουβάλα, βουνό στις Μελάμπες Ρεθύμνου. Εις το τέλος της περιπέτειας αυτής, οι Τούρκοι θα νικηθούν και καταστραφούν οριστικά.

Θα οπισθοχωρούν άτακτα και θα τους καταδιώκουν ακόμα και γυναίκες με τις ρόκες, με ασήμαντα δηλαδή μέσα. Βέβαια θα υπάρχει Ελληνικός Στρατός εις την Κρήτη, αλλά δεν θα γίνει αντιληπτό σε ποιο σημείο θα ξεμπαρκάρουν οι Τούρκοι. Στο σημείο αυτό θα έχει πέσει και ομίχλη, κατά παραχώρηση Θεού, ακριβώς δια να αποβιβαστούν ανενόχλητοι και να μας τιμωρήσουν για τα αμαρτήματά μας.Η Κρήτη θα βουλιάξει όχι από βόμβες , αλλά από τις αμαρτίες μας. Εδώ η προφητεία μεταφέρεται στην άκρως εσχατολογική εποχή λίγο πριν από την άνοδο στην εξουσία του Αντιχρίστου, οπότε και από άλλους Πατέρες γνωρίζομε ότι θα καταποντιστούν και πολλά άλλα μέρη, όπως τα παράλια της Σμύρνης και της Κύπρου.

Δεν θα μείνει από αυτή τίποτα, εκτός από ένα ελάχιστο μέρος δι’ ανάμνηση ότι εδώ ήτο κάποτε η Κρήτη. Εκατομμύρια χρήματα διατίθενται από τους ξένους δια να απομακρύνουν τους Έλληνες από την Ορθόδοξη πίστη και ιστορία τους. Αν, όμως, εγκαταλείψουν την πίστη τους, αυτό θα φέρει την καταστροφή τους.

Ό,τι έπαθαν οι Κύπριοι το 1974 από τους Τούρκους, που κατέλαβαν την μισή Κύπρο, τα ίδια θα πάθωμεν και εμείς, οι Έλληνες, εάν δεν επιστρέψωμεν εις τον Θεό. Οι Τούρκοι είναι έτοιμοι, ακονίζουν τα μαχαίρια, αλλά δεν ήλθε η ώρα, δεν το επιτρέπει ακόμα ο Θεός. Υπομένει ο Θεός. Περιμένει την μετάνοιά μας».

(«Γεννάδιος και Ιωακείμ, δύο Ρεθύμνιοι άγιοι Μοναχοί», Στυλ. Παπαδογιαννάκης)

Tα χαρίσματα τα δίνει η Αγάπη κι άλλοι ασκήτεψαν κι άλλοι ρασοφορέθηκαν αλλά πολλοί δεν πήραν μυρωδιά από πνευματικά … γιατί δεν πρόταξαν την αγάπη .. η Αγάπη σε ταξιδεύει σε πάει παντού στα άστρα και στην άλλη άκρη της γης γιατί η Αγάπη είναι ο Θεός … όχι η κίβδηλη συμφεροντολογική αλλά η ανυπόκριτη η ίσια … η ευθεία αγάπη..  ”ευθείας ποιείτε τας τρίβους αυτού”.η Αγάπη εν αληθεία και όχι η σοφιστική στρεψόδικη ” αγάπη” που πλεόνασε επί των ημερών μας….

Πηγή: dimpenews.com

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. ΝΑ ΚΑΚΟΠΕΘΑΝΕΙ Η ΚΡΗΤΗ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ

  2. Οσο για το μικρο Κρατιδιο δεν ειναι η Κυπρος αλλα η Ταιβαν . Την Κυπρο την εχουν χεσμενη μεχρι κ οι ιδιοι οι Κυπριοι . Γουσταρουν τις Νατοικες Συντεταγμενες κ την Eurovision εεεεε συγνωμη την Ευρωπη ηθελα να γραψω …

  3. Ναι οι Φιλελοναζι Μητσολοατκις – Ολιγαρχες θα διαταξουν επιθεση στην Τουρκια κ θα χασουν τα Δισεκατομμυρια απο τον Ορυκτο Πλουτο κ την ΕΕ . . . χαχαχαχα και οι Ρωσοι που τους εχουμε κανει τους χειροτερους εχθρους μας θα μας βοηθησουν κ ολας !!!! Χαχαχαχαχα …. Θα σας πω εγω την Προφητεια μου …. Μολις μπουν οι Τουρκοι θα παει το Προεδρο κ θα τους πεταξει ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ως ενδειξη αγαπης κ συμπαραστασης . Ο Μητσολοατκις χαμογελωντας θα τους καλωσορισει ντυμενος Μουσουλμανος , θα βαρεσει υποκλισεις , θα τους κανει το τραπεζι κ αφου παραδωσει την Χωρα θα φυγει στην Γαλλια να κανει …. Αντιστασιακες διακοπες . Η Εκκλησια αφου πλυνει τα ποδια του Ερντογαν θα ασπαστει το Ισλαμ για να γλυτωσει αφου ετσι κ αλλιως γι αυτην οι Μουσουλμανοι ειναι το ιδιο με εμας αφου ο Βοθρολομαιος ηδη μοιραζει Κορανια κ Προσευχεται μαζι τους . Ο Ελληνας θα εχει ριξει τοσο σκατο που θα μυριζει σκατιλα ολη η Χωρα περιμενοντας το πρωτο επιδομα απο τον Ερντογαν με ανοιχτο το χερι . . . Ο Ελληνικος Στρατος με Αρχηγο τον πρωτο Λοατκι Τρανς Στρατηγο με Ζαρτιερες κ Στρινγκ θα οργανωσει ενα μεγαλο Gay Parade για να υποδεχτει τους Τουρκους κ να υιοθετησει κανενα Μουσουλμανακι …………… 41%

  4. Κλασσικές εσχατολογίες από παράφρονες γέροντες.

Comments are closed.