Γέμισε φύκια και σκουπίδια ο Θερμαϊκός (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
φυκι

Κακή εικόνα παρουσιάζει για άλλη μια φορά το παραλιακό μέτωπο της Θεσσαλονίκης, καθώς σε αρκετά σημεία έχουν συγκεντρωθεί μεγάλες ποσότητες από φύκια και απορρίμματα που μεταφέρονται με τα ρεύματα και τον αέρα.

Μια πλατιά “λωρίδα” από φύκια και σκουπίδια που επιπλέουν, χαλάει για άλλη μια φορά την όμορφη εικόνα του παραλιακού μετώπου της Θεσσαλονίκης στη Λεωφόρο Νίκης.

Μαζί με τα φύκια, όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες και το video του GRTimes.gr, βρίσκονται και δεκάδες άλλα είδη απορριμμάτων, όπως πλαστικές συσκευασίες και μπουκάλια, σακούλες, φελιζόλ, αλλά ακόμα και ένα νεκρό πτηνό που βρέθηκε να επιπλέει στο σημείο κοντά στον Λευκό Πύργο.

Η εικόνα αυτή, είναι πιο έντονη κυρίως στα σημεία που “βλέπουν” προς τα δυτικά, καθώς οι άνεμοι και τα ρεύματα ευνοούν τη συγκέντρωση τους στα συγκεκριμένα σημεία. Δεν είναι απίθανο, αν δεν αλλάξει η διεύθυνση του ανέμου ή αν δεν απομακρυνθούν σύντομα, τα φύκια να αρχίσουν να αποσυντίθενται, με αποτέλεσμα να προστεθεί και η μυρωδιά στην ήδη αρνητική εικόνα που αντικρύζουν οι θεσσαλονικείς αλλά και οι επισκέπτες της πόλης.

ΠΗΓΗ: GRTIMES

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: