ΓΕΜΙΣΑΝ ΟΙ ΕΝΤΑΤΙΚΕΣ ΜΕ ΑΛΒΑΝΟΥΣ – ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ– «ΟΔΗΓΕ ΣΤΑΜΑΤΑ ΕΔΩ, ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ”. ΧΑΜΟΣ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Κοινοποίηση:
albanoi_giannena

ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ

Η Επιτροπή των Λοιμωξιολόγων εισηγήθηκε, στην σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, να «κοκκινίσουν» περιοχές που καταγράφουν ανησυχητική επιδημιολογική πορεία. Ανάμεσα στις περιφερειακές ενότητες για τις οποίες αναμένεται να ανακοινωθούν νέα μέτρα, και αυτή των Ιωαννίνων.

 
Ωστόσο ο περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης, διαφωνεί με το φημολογούμενο lockdown, και εξηγεί ότι τα Ιωάννινα έχουν επιβαρυνθεί το τελευταίο διάστημα όχι εξαιτίας της διασποράς αλλά εξαιτίας της πίεσης που δέχονται οι υγειονομικές μονάδες λόγω των εισαγωγών και των διακομιδών ασθενών που έρχονται από την Αλβανία των οποίων τις νοσηλείες εγκρίνει το ΥΠΕΞ που σημαίνει ότι η αύξηση και η πιθανότητα σκληρού lockdwon σε μια περιφέρεια της Ελλάδας επηρεάζεται από νούμερα που αποφασίζονται στην Αθήνα!

Είναι γνωστό άλλωστε ότι η γειτονική χώρα δεν έχει παρέχει ουσιαστική υγειονομική στήριξη στους πολίτες της και έτσι αρκετοί περνούν τα σύνορα για να ζητήσουν ιατρική βοήθεια. Όπως αναφέρει σε γραπτή δήλωση, ο κ. Καχριμάνης, οι εισαγωγές αποφασίζονται και εγκρίνονται από το ελληνικό ΥΠΕΞ.

«Η εμφανιζόμενη επιδημιολογική επιβάρυνση όμως της Π.Ε. Ιωαννίνων των τελευταίων εβδομάδων κατά κύριο λόγο, οφείλεται σε εξωγενείς παράγοντες και ειδικότερα στις αθρόες διακομιδές και εισαγωγές στα νοσοκομεία ασθενών από τη γειτονική Αλβανία, οι οποίες αποφασίζονται και εγκρίνονται από το Υπουργείο Εξωτερικών» αναφέρει ο περιφεριάρχης.

«Οδηγέ, σταμάτα εδώ, έχω ένα πόνο στην καρδιά και δεν αισθάνομαι καλά».

Με αυτά τα λόγια δεκάδες Αλβανοί υπήκοοι που έχουν διαγνωστεί στην πατρίδα τους θετικοί στον κορωνοϊό, περνούν τα σύνορα με πλαστό αρνητικό τεστ και επιτυγχάνουν να νοσηλευτούν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.

Συγκεκριμένα, όπως αποκαλύπτει ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων, Δημήτρης Δημητρίου:

«Με το που περάσουν τα σύνορα δηλώνουν στον οδηγό του λεωφορείου ότι δεν αισθάνονται καλά και πως αντιμετωπίζουν πόνο στην καρδιά με αποτέλεσμα ο οδηγός να τους μεταφέρει άμεσα στο Κέντρο Υγείας Δελβινακίου (χωριό κοντά στα σύνορα με Αλβανία). Εκεί υποβάλλονται σε rapid τεστ το οποίο βγαίνει φυσικά θετικό».

Στο ερώτημα, γιατί να ακολουθήσει ένας Αλβανός υπήκοος αυτή την διαδικασία και να μην επιλέξει να νοσηλευτεί σε κάποιο από τα νοσοκομεία της χώρας του, ο κ. Δημητρίου, εξηγεί: «Μα για τον απλούστατο λόγο ότι στην πατρίδα τους η κυβερνητική πολιτική απέναντι στον κορωνοϊό, είναι ουσιαστικά ανύπαρκτη. Σε περίπτωση που αντιμετωπίζεις βαριά συμπτώματα, το μόνο που σου παρέχουν είναι ένας αναπνευστήρας και κατ’ οίκον περιορισμό, οπότε λογικό είναι να αναζητήσουν περίθαλψη στα ελληνικά νοσοκομεία».

 

Με πληροφορίες από epiruspost.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

39 Σχόλια

  1. Απο το 90 τα ιδια γίνονται. Οι αλβανοί δεν διορθώνονται ούτε σε 1000 χρόνια.

  2. Ελληνικός λαός. Ο πιο γελοίος και ηλίθιος στο υπερπέραν μετά την μεταπολίτευση. Μας γλεντάνε όλοι οι λαθραίοι γιαυτό ακριβώς το λόγο. Δουλεύουν οι νεοέλληνες για να ταΐζουν και να περιθάλπουν τον κάθε εισβολέα. Όλα τσάμπα για τους λαθραίους, όλα πρέπει να τα πληρώνουν οι ιθαγενείς γιατί είναι οι υπερμαλάκες του σύμπαντος που ψηφίζουν πάντα το ίδιο μαλακισμένα προδότες για να τους οδηγήσουν στον αφανισμό. Καλά να πάθουμε ρε, έτσι μας αξίζει ως κωλολαός.

  3. ΜΕΧΡΙ Κ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ…. ΣΑΣ ΓΛΕΝΤΑΝΕ……
    ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΔΗΘΕΝ ΤΩΡΑ ΚΟΜΑΝΤΟ-ΒΟΡ.ΗΠΕΙΡΩΤΕΣ….ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΗΣ ΝΟΥ-ΔΟΥ…….

  4. Κ@λο Αλβανοί, και γ@μω τους γείτονες έχουμε, τι αμαρτίες πληρώνουμε

  5. Η νοσηλεια και ειδικα σε ΜΕΘ, κοστιζει πολλα χιλιαρικα κατα ατομο. Η λυση ειναι απλη. Πλησιαζει ο γιατρος τον ασθενη, και δηθεν κατα λαθος σκονταφτει στα καλωδια κατα τροπο ωστε να τραβαει το καλωδιο απο την πριζα κρυφα. Μεχρι να πουν κιχ, ο αλβανος θα ειναι στη μαυρη σακκουλα. Μονο ετσι…

  6. Θα ανοίξω την τηλεόραση για να ακούσω έγκυρη ενημέρωση. Θα τρέξω να κάνω το εμβόλιο μου γιατι είναι ασφαλες και μου το λένε από τα κανάλια που θέλουν το καλό μου και με αγαπανε. Αν δεν το κάνω και δεν υπακουσω θα μου κολλήσουν τη ρετσίνα ότι είμαι ψεκασμός και ότι πιστεύω στη θεωρία ότι η γη είναι επίπεδη. Α πα πα πα δεν είμαστε για τέτοια!!!

  7. Ο ΚΑΧΡΙΜΑΝΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ.
    ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΒΑΝΟΙ. ΚΡΑΤΑΝΕ ΕΚΕΙ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΤΟΥΝ.
    ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ.
    ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΕΣ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.

  8. Εσυ βρίσκεσαι στο μαγικό κόσμο του Πι, Καραγκούνα ε Καραγκούνα ..που μαζεύτηκαν στη χώρα μας αλμπανια Βουλγαρια πακια και ότι άλλο βρωμερό υπάρχει για να τρώει χώρο τώρα και στις εντατικές μας οπου ο Έλληνας πολίτης ξεσκίζεται στους φόρους κ τη πεινα για να απολαμβάνουν τα αλλοδαπα όσα αυτός δικαιατε!! Ουστ ρε

    1. Καραγκουνα εισαι εσυ ηλιθιο πλασμα…Τολμας και λες Αλβανους,τους Βορειοηπειρωτες,γνησιοι Ελληνες..Ανιστοριτο,αγραμματο πλασμα…Οι ευεργετες του Εθνους,Ζαππας,Αρσακης,Σινας κ.α. ηταν Βορειοηπειρωτες που αφησαν την περιουσια τους στο εθνος…Στη θεωρια λες Ελληνες και στην πραξη Αλβανους,για τους Β/Η…

  9. Ο/Η Ο Βαγγελαρος ο καραμπουζουκλης κ γυιος της γερακινας λέει:

    Του Κιτσου η μαννα καθεται κ᾽ η Παπαλαμπραινα η καημενη αρχναει το μοιρολοϊ της Καραγκουνας καθως
    την βρισκουν τα βραδυα με ματια βουρκωμενα να τυραει κατα το Ζιτουνι.

  10. Τι βλακειες λετε;;;;Τους Βορειοηπειρωτες λετε Αλβανους;;;δε ντρεπεστε..κ το παιζετε πατριωτες…Στο νοσοκομειο νοσηλευονται β/η απο τη Δροπολη,το Πωγωνι,τη Χειμαρρα κ αλλα ελληνικα χωρια…η μηπως δε τους θεωρειτε Ελληνες;;;αυτους που φυλανε θερμοπυλες…πατριωτες της πλακας ειστε,ουαν μιλατε ετσι για τους αδερφους μας..

    1. Δίκιο έχεις αλλά….
      Είναι και Αλβανοί με άδειες διαμονής που εν μέσω πανδημίας πηγαίνουν διακοπές στην Τουρκαλβανία και φέρνουν τον ιό.

    2. Γιατί αυτους που ήρθαν το ’22 πρόσφυγες που τους είχαν κάψει τα σπίτια Τούρκους δεν τους λέγανε τοτε. Ίδια σκουπίδια με τους σημερινούς “Ελληνες”

  11. Σκλάβοι και σφουγγαρόπανα στον ίδιο μας τον τόπο. Να τους ξαναψηφίσουμε.

  12. Ειμαι δεσμοφυλακας (εσωτερικη φρουρα) και σας διαβεβαιώνω οτι εχουμε ολοκληρη πτερυγα από αλβανους

    1. Εισαι ψευτης,μεγαλος αληταρας…Λες τους Βορειοηπειρωτες,αλβανους;;;;εισαι βοδι που στεκεται ορθιο…σκατοψυχε…

  13. Για το άρθρο Ντροπή δήθεν Γέμισαν οι εντατικές της χώρας με Αλβανούς ? είναι Βορειοηπειρώτες με Αλβανικά Διαβατήρια υπάρχουν ήδη αντίδρασης από την Βόρειο Ηπειρο για της απαράδεκτες δηλώσεις του Περιφερειάρχα Ηπείρου Αλέξανδρου Καχριμάνη … https://twitter.com/epirusgate/status/1362484675231424532?s=20

  14. ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΕΞΗ ΤΟΥ ΜΕΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ .
    ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΛΙΓΔΙΑΡΙΔΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝΕ ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΔΙΧΩΣ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΔΙΧΩΣ ΤΕΛΟΣ .

  15. Γιατί κατηγορούμε τους Αλβανούς? Αυτοί τη δουλειά τους κάνουν. Αν εμείς είμαστε ζώα και λαδιάρηδες και τους αφήνουμε να έρχονται ελεύθερα και με ψεύτικα χαρτιά καλά να πάθουμε.

  16. Από τη στιγμή που άνοιξαν τα σύνορα το 1990 και ο ελληνικός λαός τους πήρε στις δουλειές τους τους έδωσε ψωμί και φάγανε ήπιανε αγοράσανε αυτοκίνητα οικόπεδα και κινητά και ο Έλληνας δεν έπαιρνε τον Έλληνα για δουλειά για αυτό φτάσαμε εδώ πού φτάσαμε ήρθανε και οι Τούρκοι οι Αλβανοί με τους Τούρκους είναι αδέλφια βλέπω την Ελλάδα να μας χωρίσουν στα τρία αριστερά οι Τούρκοι δεξιά οι Αλβανοί και από πάνω οι Μακεδόνες τα Σκόπια δηλαδή Θυμάμαι ένα καλοκαίρι στο χωριό μου που είχαν έρθει κάτι πιτσιρικάδες Αλβανοί και μου λέγανε δεν θα μας πάρεις να καθαρίσουμε την αυλή σου και του λέω όχι θα πάρω έναν Έλληνα από το τάδε χωριό παρά εσάς τους το πα στη μάπα

  17. ΤΑ ΣΧΈΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΆ ΚΡΑΤΟΎΝ …..ΦΛΏΡΑ !!!!ΑΝΤΊ ΦΛΏΡΟΣ ….ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΊΖΟΥΝ ΤΑ ….ΑΛΛΟΔΑΠΆ !! ΜΕ ΟΛΑ ΠΛΗΡΩΜΈΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΡΌΙΔΑ !!!! ΣΥΝΕΧΊΣΤΕ ΜΆΓΚΕΣ ΕΊΣΤΕ !! ΚΑΙ Η ΈΛΛΗΝΕΣ Μ@@ΚΕΣ !!! ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΝΈΧΟΝΤΑΙ !!!!! ΒΟΉΘΕΙΑ ΤΟΥΣ !!!

    1. Λοιπον εχουμε μεγαλο προβλημα στην Ελλαδα και δυστυχως ειμαστε μονοι. Ουτε Αμερικη ουτε Γαλλια ουτε Ρωσια μας αγαπαν. Να κοιταξουμε λοιπον να οργανωθουμε και να πεταξουμε στο βοθρο το βρωμιλο συστημα που μας κυβερνα και να ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ την χωρα απο το ρεμπελο. Οι ΕΟΖ δυστυχως στον Εβρο και στην Βορεια Ελλαδα αρχιζουν και περνουν σαρκα και οστα

  18. Είχα ένα πόνο στην καρδιά
    μα γίναν δυο και πώς να τους περάσω,
    έναν αφ’ ότου σ’ έχασα
    και δυο που δεν μπορώ να σε ξεχάσω.

  19. Ξυπνα Ελληνα. Σε κλεινουν μεσα μην αρρωστησεις. Κσι σου λενε οτι δεν θα εχουν κρεβατια και τα κρεβατια στις μεθ εχουν αλβανους που φερνουν απο την αλβανια. Τι δεν καταλαβαινεις Ελληνα. Ποσο πιο καθαρα να σου δειξουν οτι σε μισουν και η μονη εγνοια τους ειναι οι μεταναστες; Ξυπνα Ελληνα γιατι τα περιθωρια στενεψαν και ψηφισε πατριωτικα κομματα και οχι τους προδοτες της Ελλαδας και της Πιστεως μας. Ξυπνα Ελληνα γιατι αν ξυπνησεις, τους βλεπω να φευγουν με ελικοπτερο.

  20. Τα μεγαλύτερα κοπρανα τα αλβανα. Φονιάδες, κλέφτες, βιαστές. Το αλτερ εγκο των τούρκων.
    Τηγανοκεφαλα σκουπίδια.
    Στο μπραφ που θα γίνει, γιατί θα γίνει στο τέλος, πρέπει να τους φάμε και αυτούς μαζί κ τα ισλαμια.

    1. Μακάρι να γίνει θα σφαζω μέχρι να σβήσει ο Ήλιος

      1. Ο Ήλιος δεν θα σβήσει άρα θα σφαζω… Αυτό που θα δούνε στην Ελλάδα θα κλαίει μέχρι και ο πρόεδρος του Ο.Η.Ε
        Η Τροία θα μοιάζει παραμυθακι για παιδιά….
        Ακόμα και ο διάβολος θα λυπηθει

  21. Αυτά παθαίνεις όταν έχεις Φλωρο αρχηγό στρατού

  22. και εδω, αν διαγνωσθείς θετικός, στο σπίτι σου θα κάτσεις.
    ούτε αναπνευστήρα δεν θα έχεις γιατί μάλλον δεν εχουμε πάρει μιζα για να έχουμε.

  23. Αλλαζουν τα αλβαναρι@ ρε; Μετα μπαστακωνοντε και στη χωρα μας. Η Βορεια Ελλαδα ειναι αλβανοκρατιδιο. Ενας τουριστας που ερχεται πρωτη φορα, οι εντυπωσεις των κατοικων που θα παρει θα είναι Αλβανικες. Μιλαμε τιγκα. Ζωαρα. Χτιζουν σπιτια, επιχειρησεις, ταξι, κανουν προσληψεις..
    Αλλα στο σπιτι σου ανθρωπιστη ελληναρα αλληλεγυε δημοκρατη προχω, τη κλειδωνεις τη πορτα. Εκει δε μπορει ο καθενας να μπενοβγενει. Μετα περιμενεις τα αναδρομικα, αυτα με τα οποια πληρωσες για να φανε, να πιουνε, να νοσηλευτουν. Περιμενε..

  24. Θα κατεβάσω τα μπρατανια και μετά ΤΑ ΒΕ σε όλους τους τηγανοκεφαλους

  25. Όλα είναι τζάμπα σ’αυτήν την χώρα εκτός αν είσαι Έλληνας.

  26. Βάλτε τους στον ορό νιτρογλυκερίνη των τηγανοκέφαλων
    Λευτεριά στη Βόρειο Ήπειρο

  27. Ο/Η Στεφανε γραψε κατι εσυ για τον Περιφερι ορχη ,τον Καχριμανη λέει:

    Στελνω και εγω και πολλοι αλλοι απο Ιωαννινα καθε μερα επιστολη στον Περιφερι ορχη ,τον Καχριμανη αλλα και σε φασιστομουτρα και το κρυβουν .Ειναι 57 Αλβανοι στα Ιωαννινα και εχουν αγκαζε τα νοσοκομεια .Απο τις 27 Οκτωμβριου ειμαστε σε Λοκνταουν επειδη επενδυτες σουλατσαριζαν και εσπερναν κορωνοιο στα Ιωαννινα .Δεν μας αφηνουν να παμε στα πατρικα μας τα οποια λεηλατουνται καθημερινα απο ορδες επενδυτων .Η αστυνομια δημοτικη και Χρυσοχοιδικη γραφει τον κοσμο . Να μας αφησουν ελυθερους σε ολοι την Ηπειρο δεν ειμαστε εμεις με κορωνοιο και να μαντρωσει τους επενδυτες και Αλβανια .

    1. Δεν παη αλλο .Ειμστε σκλαβοι επειδη ειναι ανικανοι και προδοτες .Ομαδικες αγωγες στον περιφερι ορχη καλα το εγραψες και πλεον ετσι θα τον φωναζω στα Ιωαννινα

  28. Καλά κάνουν εφόσον βρίσκουν και τα κάνουν μια ζωή κορόιδα και ραγιάδες θα μας πιάνουν όχι μόνο οι Αλβανοί αλλά και αλλοι

  29. Θέλουν και μεγάλη αλβανία τα κουτοπόνηρα ζώα που αν μετρήσουν τα αυτιά τους 2 φορές θα βγάλουν διαφορετικό αποτέλεσμα.Ουστ γελοίοι κατσαπλιάδες…

Comments are closed.