Γάλλος σχοινοβάτης κόβει την ανάσα: Βόλτα στον… αέρα από τον Πύργο του Άιφελ μέχρι το Παλαί ντε Σαγιό – Δείτε βίντεο

Κοινοποίηση:
nathan2

Ο Ναθάν Πολίν έκανε το παράτολμο εγχείρημα 70 μέτρα πάνω από το έδαφος σε σκοινί πλάτους μόλις 2,5 εκατοστών – Με ανοιχτό το στόμα παρακολουθούσαν οι περαστικοί

Τις ακροβατικές του ικανότητες επέδειξε ο Γάλλος σχοινοβάτης Ναθάν Πολίν, το απόγευμα του Σαββάτου, αφήνοντας με ανοιχτό το στόμα τους περιστατικούς που απολάμβαναν την βόλτα τους στην καρδιά των Παρισίων.

Αψηφώντας τον κίνδυνο, ο τολμηρός Γάλλος κατάφερε να περπατήσει σε σχοινί καλύπτοντας μια απόσταση 600 μέτρων. Το σχοινί, πλάτους μόλις 2,5 εκατοστών, κρεμόταν σε ύψος 70 μέτρων από το έδαφος. Η μία άκρη του ήταν στον Πύργο του Άιφελ και η άλλη στο θέατρο Palais de Chaillot.

Για τους επισκέπτες της «πόλης του φωτός», το θέαμα ήταν ασυνήθιστο και άκρως εντυπωσιακό, σχολιάζει το δίκτυο CNN.

Ο 27χρονος Πολίν ξεκίνησε από τον πρώτο όροφο του Πύργου του Άιφελ και ύστερα από μισή ώρα, έφτασε στον τελικό του προορισμό: στην άλλη άκρη του Σηκουάνα, στο θέατρο Chaillot.

Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Πολίν επιχειρεί αυτό το ριψοκίνδυνο κατόρθωμα. Πριν από τέσσερα χρόνια, τον Δεκέμβριο του 2017, είχε κάνει κάτι παρόμοιο συμμετέχοντας σε έρανο τηλεοπτικού καναλιού.

xVNEkhH2j3g nathan2 nathan3

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response