ΓΟΝΕΙΣ ΠΡΟΣΟΧΗ: Συμμορία ανηλίκων έσπρωχνε πρέζα σε σχολεία! Πουλούσαν βαριά ναρκωτικά σε μαθητές! Τι κρύβεται πίσω από την απίστευτη κατρακύλα μας;

Κοινοποίηση:
cache_1500x3000_Analog_medium_651141_60044_422019

Δεν είναι «Κάγκουρες», είναι εγκληματίες
Συμμορία οκτώ ανηλίκων εξαρθρώθηκε. Ήταν συμμορία ανηλίκων εμπόρων ναρκωτικών που προωθούσαν πρέζα σε σχολεία.

Μία είδηση που θα έπρεπε να είναι πρώτο θέμα σε κανάλια, ΜΜΕ και ιστοσελίδες, περνάει στα ψιλά, αδιάφορα. Αναμένουμε και την ανακοίνωση του προμηθευτή των ανήλικων που θα σκόρπιζε θάνατο σε ανήλικους μαθητές. Συνήθως όμως οι συλλήψεις σταματούν στα βαποράκια, διότι τα μεγάλα κεφάλια έχουν άφθονο χρήμα, μεγάλες άκρες στην εξουσία, και πανάκριβους δικηγόρους.

Επίσης, έχουν και «δικαιώματα». Δικαιώματα που μπορεί ένας πατέρας και μια μάνα που έχασαν το παιδί τους ή το βλέπουν να λιώνει καθημερινά από την πρέζα, να μην τα «κατανοούν». Όπως επίσης αδυνατούν να κατανοήσουν, όσοι έχουν έρθει σε επαφή με τον εφιάλτη των ναρκωτικών, την ευκολία με την οποία το σύστημα προωθεί τα πρότυπα της πρέζας σε μικρά παιδιά.

Διότι μέχρι σήμερα, από την εποχή Σημίτη, ρεκλάμα στην πρέζα έκαναν τα περιβόητα λαϊφστάιλ περιοδικά που ήθελα να ισοπεδώσουν την κοινωνία, να μετατρέψουν την Ελλάδα σε μία διεφθαρμένη χώρα, ώστε τα λαμόγια της εξουσίας να τσεπώνουν τις μίζες και να υποδουλώνουν την πατρίδα ανενόχλητα. Η ιστορία έχει δείξει ότι το μόνο αντίδοτο στην διαφθορά, είναι ο πατριωτισμός. Ο πραγματικός πατριωτισμός. Όχι η πατριδοκαπηλία με τις εθνικιστικές κορώνες που οδηγούν σε υπουργικούς θώκους και μίζες από πολυεθνικές.

Σήμερα όμως, έχουμε περάσει σε ένα άλλο επίπεδο. Τα media και η σόουμπιζ προωθούν εξόφθαλμα και αναίσχυντα τα ναρκωτικά ως μόδα σε μικρά παιδιά. Αυτό πραγματικά δεν έχει ξαναγίνει. Αρκεί να ακούσετε ένα από αυτά τα «Τραπ» τραγούδια – που κάποιοι τα παίρνουν στην πλάκα – και καταγράφουν εκατομμύρια προβολές στο YouTube, στην συντριπτική τους πλειοψηφία από ανηλίκους.

Όχι κύριοι, η πρέζα δεν είναι πλάκα. Και η προώθηση ναρκωτικών σε ανήλικους, είναι βάρητα το κακούργημα. Ακόμα και αν αυτό γίνεται «μετά μουσικής».

Αντί λοιπόν οι υποκριτές της κυβέρνησης να ψάχνουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να βρουν εάν κάποιος «κακολόγησε» το εμβόλιο ή τον Κυριάκο μας, ας ξεστραβωθούν και ας ξυπνήσουν για να γλιτώσουν την κοινωνία και τα παιδιά μας από τον εφιάλτη της πρέζας.

Αντί να απαγορεύσουν την ελευθερία της έκφρασης και την πολιτική κριτική, ας απαγορεύσουν την προώθηση εγκληματικών δραστηριοτήτων που βαφτίζονται «τέχνη».

Αλλιώς αύριο δεν θα προλαβαίνουμε να μαζεύουμε παιδιά με όπλα, στρατό των επιτήδειων ναρκεμπόρων. Και όταν αρχίσουμε να μαζεύουμε δεκαπεντάχρονα παιδιά σε μαύρες σακούλες από πρέζα ή από σφαίρες, θα αναρωτιόμαστε υποκριτικά «τι κάναμε λάθος».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Γυρνάνε σαν λύκοι σε πάρκα και σχολεία και πουλάνε τα ναρκωτικά σε ανήλικα παιδιά. Η αστυνομία πρέπει να τους Διαλύσει!

  2. Ούτε ή παλιά μαφία επέτρεπε εμπόριο ναρκωτικών σέ σχολεία.Ο ελληνόφωνος γουρλομάτης δέν έχει όρια.Βάζει χέρι στίς ρίζες μας,στά παιδιά μας.Αυτό σημαίνει ολική καταστροφή τής πατρίδας.
    Γιάννης Λάκων

Comments are closed.