«ΓΛΕΝΤΙ»!!! Τώρα φωνάζουν στους ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ!!! Αρχίζουν και τα ΧΑΝΟΥΝ οι τηλε-ειδικοί, δείτε ΒΙΝΤΕΟ

Κοινοποίηση:
prepei-πρεπει

Θα γίνει το «ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ»! Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν, δείτε το βίντεο που κυκλοφορεί

Σε ένα πρωτοφανές ξέσπασμα, ο διευθυντής της ΜΕΘ στο Νοσοκομείο Παπανικολάου, Νίκος Καπραβέλος εξαπέλυσε γενική επίθεση κατά εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων, ζητώντας σαν φορέσουν ΟΛΟΙ ΜΑΣΚΕΣ και μάλιστα σε ΕΝΤΟΝΟ ΥΦΟΣ!

Πλέον στο διαδίκτυο, καθώς οι τηλέ-ειδικοί κουνούν το δάκτυλο και στους εμβολιασμένους για ΤΗΡΗΣΗ ΜΗΤΡΩΝ, κυκλοφορούν όλο και περισσότερα βίντεο στο διαδίκτυο με δηλώσεις «πριν και μετά».

Το ίδιο συνέβη και με το σημερινό ξέσπασμα Καπραβέλου!

Ο ίδιος διαβεβαίωνε τους εμβολιασμένους πως δεν έχουν και ένα πρόβλημα, αν κάνουν το εμβόλιο, καθώς θα προστατεύουν τον εαυτό τους και τους γύρω τους.

Σήμερα όμως «χίμηξε» εναντίον τους, φωνάζοντας, όπως θα δείτε στο τέλος του βίντεο, και στους εμβολιασμένους να φοράνε μάσκες και μάλιστα υψίστης ασφαλείας, λέγοντας πως στην Ελλάδα «παίζουν τις κουμπάρες».

Δείτε το βίντεο:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. χάχα….. γιατί σκούζει ο αξεστος;;;; ΓΙΑΤΙ;;;;; γιατί τα νοσοκομεία είναι τίγκα στους τρυπημενους κ. αυτό τον ΛΥΣΣΑΞΕ. οι εντολές είναι να λένε κ. να βάζουν στις ΜΕΘ τους ΑΜΠΟΛΙΑΣΤΟΥΣ, ΈΤΣΙ ΏΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΌΚΟΛΛΟ ΘΑΝΑΤΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΣΤΡΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΑΙΜΟΝΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ όπως λέει κ. ο M. YEADON στη Φάση 5.
    Α, ΚΑΙ ΠΆΝΩ ΑΠΌ 60 ΓΙΑ ΝΑ ΨΟΦΉΣΟΥΝ Κ. ΤΟ ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΟ ΕΚΘΕΤΟ ΤΟΥ ΜΑΞΜU ΝΑ ΚΕΡΔΊΣΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ……. ΣΟΣ ΣΟΣ ΣΟΣ
    ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΆΤΑ ΜΕ ΤΡΥΠΗΜΕΝΟΥΣ.ΓΙ ΑΥΤΌ Κ.Ο ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΜΟΣ. ΟΙ ΚΑΝΝΙΒΑΛΟΙ ΔΙΨΟΥΝ ΓΙΑ ΝΕΚΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
    Ο ΚΟΠΡΟΣ ΠΛΗΡΏΝΕΤΑΙ Κ. ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΏΣΕΙ.

  2. Σίγουρα είναι γιατρός σε μεθ; για τσοπάνος μου μοιάζει…. Μπεεεε

  3. ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΒΛΑΜΕΝΟΥΣ ΔΕΝ….. ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑΤΡΙΑ

  4. Δεν είναι πλέον η πανδημία των ανεμβολίαστων αλλά η πανδημία των εμβολιασμένων! Οι τελευταίοι θεώρησαν πως κάνοντας το εμβόλιο, θα πιάσουν τον τράγο απ’ τα κέρατα! Κυκλοφορούν χωρίς μάσκα, χύμα στο κύμα, αδιαφορώντας για τους γύρω τους. Τους εδόθησαν υπερβολικές ελευθερίες και δικαιώματα αλλά με ελάχιστες υποχρεώσεις. Το εμβόλιο είναι ωφέλεια και όχι πανάκεια! Στο τελευταίο, ο Τράγκας έχει δίκιο…

Comments are closed.