«ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΤΕΡΗ ΧΡΥΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟΣ…Στην Τουρκία τον γέννησε η Ντόρα όταν την γκάστρωσε…». Η ΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ , ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΞΕΡΝΑΕΙ ΖΗΛΕΙΑ ΚΑΙ ΦΘΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ. ΜΙΣΟΣ, ΜΟΝΟΝ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΥΧΑ ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ ΚΑΤΑΤΡΩΝΕ ΤΑ ΣΩΘΙΚΑ ΤΗΣ «ΑΓΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ»

Κοινοποίηση:
exofyllo1-7

im_teaser_01-07-2022

Στο “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”. Με αποκλειστικά αφεντικά το Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον, εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα. Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη και δολοφονική για τον ακηδεμόνευτο Τύπο, τους ελεύθερους δημοσιογράφους και τις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές του διαδικτύου και των social media.

opisthofyllo1-7

Στο ΦΥΛΛΟ της ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 1-7-2022, του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

Freedom of the Press news headline on a copy of the US Constitution
Freedom of the Press news headline on a copy of the US Constitution

Οι αρχές μας: Τσακίζουμε το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου.  Με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος.

alitheia-aima-banner

—H AΛΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ , ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΑΤΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΕΙΩΝ . STOP στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ. 
–Και όποιοι δεν γουστάρουν την Αλήθεια, εδώ είμαστε. Πίνουμε καφέ, γράφουμε και σας περιμένουμε…

Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας. Άλλωστε δοκίμασαν, απέτυχαν, ξεσκεπάστηκαν. Τους ξέρουμε. Με το ονοματεπώνυμό τους. Ξέρουμε πια τα πάντα. Mε ήχο και εικόνα. Και πολλές- πολλές άλλες λεπτομέρειες…
–THΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΑΣ !  

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα μας σε περίπτερα- πάγκους- σούπερ μάρκετ- σημεία πώλησης ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”, να μας τηλεφωνούν στο 6946 – 357733, στο 6986 323323 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν σαμποτάζ , κλοπή εφημερίδων κατά την διανομή της, επαγγελματικές αλητείες αλλά και νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. Πιο πρόστυχο κωλόσογο, που να εκπέμπει τόση χυδαιότητα και να έχει πιει τόσο αίμα απ’ τον λαό, δεν πρέπει να έχει βγει στην οικουμένη τα τελευταία 200 χρόνια. Αν ο Βλαντ Τσέπες ζούσε εδώ θα τους είχε παλουκώσει από τότε και ίσως να είχαμε γλύτώσει έγκαιρα από τότε.

  2. ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΕΡΑΣ Κ ΓΙΟΣ.. ΑΠΛΑ

  3. Γιατι Τερη μου…δε τραβαγες ενα ” γροθο ”…κι εβγαλες το ” γροθο ”..???

  4. Ο. …Χρυσογιος και Ντορογιος δεν κρυβεται!
    Τακατακατακατα το χει κανει…..πραξη το ασμα!
    Αξιος!

  5. Η ΠΟΙΟ ΒΡΩΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΦΑΜΗΛΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΜΜΟΡΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΗΣΕ ΠΟΤΕ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΕ ΞΩΓΑΜΑ ΝΟΘΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ….ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ……ΚΑΜΜΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΑΛΛΟΣΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΑ Η ΜΑΜΑ ΤΟΥ ΚΟΥΛΑΡΟΥ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ….ΒΡΩΜΑ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΟΚΡΑΤΟΣ ΜΑΦΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΙΝΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΙ ΤΗΣ ΣΟΜΠΑΣ ΠΛΕΟΝ…….ΕΝΑΜΙΣΗ ΑΙΩΝΑ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ ΓΕΜΑΤΟ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΚΑΙ ΚΟΝΝΟΜΑ ΑΠΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ ΣΤΙΝ ΑΜΥΘΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ….

  6. Τα έλεγε η Μαρίκα για τον καραγκιοζακο…. Αυτός δεν έχει καμία σχέση με την πολιτική….Το παιδί είναι χαζό….

  7. Ρόμπα και πάλι ο Κυριαγκιόζης Μυξοτάκης..
    Πρέπει να τελειώνουμε με τους 300 αλήτες. Μόνος σκοπός τους είναι ο αφανισμός του έθνους!

  8. Πως γίνεται όμως και είναι ψηλός γιατί ο χρυσός είναι τάπας Μάλλον πήρε από τη μάννα του Άρα είναι αδελφός του ντόρογιου και Κουβελος απάτη στο επώνυμο Που πάτε εκεί στην Ελλάδα με όλους αυτούς Αλλά και οι περισσότεροι Έλληνες σαχλαμαρατζηδες είναι

  9. σαν κούκλες του σατανά είναι όλοι οι μιζοτάκηδες

  10. ΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Ο ΑΛΛΟΣ— Ο ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ, Ο ΚΑΚΟΣ ΜΙΜΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΘΕΟΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ ΤΟ ΨΩΜΙ -ΨΩΜΑΚΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΓΛΕΝΤΟΥΣΕ ΣΕ ΚΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΒΙΛΕΣ ΠΛΟΥΣΙΩΝ .
    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΕΖΙΛΗΣ ,ΟΥΤΕ ΨΩΜΟΛΥΣΣΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΑΣΕ ΔΥΟ ΔΕΚΑΡΕΣ ,ΚΑΒΑΛΗΣΕ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗΣ

  11. Να ψοφίσει η ζαβοοικογένεια και όλοι οι 300

    1. Τά καντήλια καί τά Ιερά νά τά αφήσης ήσυχα!!! Αλλά φταίνε κι αυτοί που δημοσιεύουν τό σχόλιο καί δέν τό κόβουν, κατά τά άλλα σέβονται τή θρησκεία μας… Τό δικό μου π.χ. θά τό κόψουν…

  12. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΝΑ ΖΟΥΝ

Comments are closed.