ΓΙΟΣ ΤΟΥ Ι. ΜΕΤΑΞΑ που ΕΦΤΥΣΕ ΤΟΥΣ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥΣ. Η ΩΜΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, Η ΕΝΟΧΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΙΧΑΜΕΝΟΙ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΠΟΥ “ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ” ΣΤΑ 96 του ΧΡΟΝΙΑ. Πήγε με όλους , τους πούλησε όλους. Τα προσωπικά μυστικά της αμαρτίας. Το εξώγαμο με την φιλενάδα του γιού του, η Δεξιά, οι Εβραίοι, τα τανκς και το αυθαίρετο στο Βραχάτι

Κοινοποίηση:
EXOFILLO-3-9

teaser3-9

Tεύχος 1991, 6μιση χρόνια αυτόνομης , ανεξάρτητης κυκλοφορίας, με αποκλειστικά αφεντικά το Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα. Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη και δολοφονική για τον ακηδεμόνευτο Τύπο, τους ελεύθερους δημοσιογράφους και τις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές του διαδικτύου και των social media.

Διαβάστε στο μοναδικό αντισυστημικό ΜΜΕ στην Ελλάδα, στο Μακελειό της ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 3-9-2021 του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

opisthofyllo3-9

ΤΣΑΚΙΖΕΙ το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου, επί 6μιση συνεχή χρόνια.  Πάντα με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς που δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος. Την εφημερίδα που έριξε την κβέρνηση των κατσαπλιάδων και ασκεί σκληρή κριτική στους ίδιους αλλά και τους χειρότερους, 

Στο μοναδικό ταμπλόιντ φύλλο που κυκλοφορεί στην Ελλάδα και πάει κόντρα στη σαπίλα της «πυραμίδας» αχρείων και ξεπουλημένων ηγετών, ντόπιων και αλλοδαπών ολιγαρχών, με το καλύτερο ρεπορτάζ της πιάτσας, από τις 19-1-2015.

Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας.

Άλλωστε δοκίμασαν, απέτυχαν, ξεσκεπάστηκαν. Τους ξέρουμε. Με το ονοματεπώνυμό τους. Ξέρουμε  πια τα πάντα. Mε ήχο και εικόνα.

alitheia-aima-banner

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ σε περίπτερα- πάγκους- σούπερ μάρκετ- σημεία πώλησης ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, να μας τηλεφωνούν στο 6946 – 357733, στο 6986 323323 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν σαμποτάζ , επαγγελματικές αλητείες αλλά και νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Την σύμβαση Κούπερ ποιός την υπόγραψε και δέσμευσε τα πάντα

  2. Ο Θάνατος του Βοσκόπουλου, του Θεωδορακη, του Τσοχατζόπουλου απλά επιβεβαιώνει αφού και οι τρεις ήταν προσφάτως πλήρως εμβολιασμενοι ότι το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού εξασθενεί τόσο το ανοσοποιητικό σύστημα και σε στέλνει πολύ πιο γρήγορα από άλλες υποκείμενες ή μη ασθένειες οι οποίες οξύνονται μετά τον εμβολιασμό χωρίς αυτό να μπορεί να αποδειχθεί.
    Έτσι γίνεται με έναν ακόμα τροπο η απομείωση του πληθυσμου και κανένας δε μπορεί να τη χαρακτηρίσει ως έγκλημα. Έτσι οι δολοφόνοι εξακολουθουν να περιφέρονται αναμεσα μας και να συνεχίζουν το θεάρεστο έργο τους χωρίς να τους δικάσει ποτέ κανείς.

    1. ισχύει, γιατί πρόκειται και για νέους ανθρώπους

    2. Τι λες ρε βλημα; αυτοί που ανέφερες ήταν 96 , 87 , 86 χρονων ο καθένας, ποσο ακόμα να ζούσαν δηλαδη; ποια εμβολια λες τωρα;

  3. Αυτό που πιστεύουν οι άνθρωποι που ασχολούνται με τη χούντα που ήρθε, είναι ότι κάποιοι, η κυβέρνηση π.χ θα μας αποκλείει από υπηρεσίες αν δεν πληρουμε τις προϋποθέσεις υποταγής. Αυτό ίσως γίνεται στην αρχή .
    Όμως στο μέλλον θα μας απορρίπτει η Τεχνητή Νοημοσύνη. Ας εναντιωθεί κάποιος σ’ αυτήν αν μπορεί

  4. Γιατί λαϊκό προσκύνημα ? Ηταν ήρωας κ δεν το ξέρουμε ? Αι με τους ηλιθιους που γέμισε η χώρα μας? Οι πιλότοι της Π.Α.μας κ πολλοί αλλοι που εχουν σκοτώθηκαν εν ωρα καθήκοντος γιατί η πολιτεία δεν τους τιμά ? Ημαρτον 96χρονών ήταν ,έλεος

  5. Ο πατέρας του Μίκυ μακεδονομάχος από 17 ετών. Πτυχιούχος της Νομικής διορίσθηκε στο υπουργείο Εσωτερικών. Το 1937 καταλαμβάνει τη θέση του γενικού διευθυντού της νομαρχίας Αχαῒας, εξ ου και η εγγραφή του Μίκυ στο Ωδείο Πατρών 1937-39. Μετά ο πατέρας του διορίζεται νομάρχης Αρκαδίας από το εθνικό καθεστώς της 4ης Αυγούστου. Γίνεται μέλος της ΕΟΝ ( Εθνική Οργάνωσις Νεολαίας).Υπάρχει φωτογραφία του με την στολή της Οργανώσεως το 1942 επί Κατοχής και ενώ έχει πετάξει ύψος. Το 1954 με κρατική υποτροφία μετέβη στο Παρίσι για μουσικές σπουδές.

Comments are closed.