ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑΣ! ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΜΗΝΥΣΗ Η ΡΟΥΛΙΤΣΑ ΣΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΣΤ DNA – “Όταν προέκυπταν εγκυμοσύνες, υπερηφανευόταν πόσο καρπερός είναι”

Κοινοποίηση:
δω

Όλο και περισσότερες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση των νεκρών Παιδιών στην Πάτρα, με τη Ρούλα Πισπιρίγκου τώρα να φέρεται να θέλει να καταθέσει μήνυση στον Μάνο Δασκαλάκη για την πρόθεσή του να ζητήσει τεστ DNA.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ο Μάνος Δασκαλάκης θα ζητήσει τεστ DNA από τη Ρούλα Πισπιρίγκου ια να διαπιστώσει αν πράγματι είναι ήταν της Μαλένας και της Ιριδας.

Η πρόταση, για να διεξαχθεί τεστ πατρότητας είχε προηγηθεί – σκοπίμως ή τυχαία διά παν ενδεχόμενο και μάλιστα μετ’ επιμονής πολλές φορές τις προηγούμενες μέρες – από τον ταξίαρχο εν αποστρατεία της Ελληνικής Αστυνομίας Θανάση Κατερινόπουλο, που έχει τονίσει ότι κάτι τέτοιο θα συνεισφέρει στις έρευνες για τους θανάτους των κοριτσιών της οικογένειας.

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα «Πελοπόννησος» και το pelop.gr, η Ρούλα Πισπιρίγκου μόλις πληροφορήθηκε την παραπάνω πληροφορία, εξέφρασε την πρόθεση να καταθέσει μήνυση.

«Οταν γινόταν η διάγνωση της κάθε εγκυμοσύνης, ο Μάνος επαίρετο ότι ήταν δυνατός και καρπερός» είπε άτομο από το συγγενικό της περιβάλλον, σύμφωνα πάντα με το pelop.gr.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Την Ρουλίτσα την φόνισσα μια χαρά την βλέπω να την βγάζει στην φυλάκα. Μόνη της σε κελί,τηλεόραση,τηλέφωνα κτλ. Σαν τον Μπάμπη τον φονιά ένα πράγμα. Αντί να τους κλείσουν στην απομόνωση χωρίς φώς κτλ. Θα περάσει και το 18μηνο και θα την αφήσουν ελεύθερη. Kατα τα άλλα ο νόμος της φυλακής θα δικάσει.

Comments are closed.