ΓΙΑ ΟΔΗΓΟΣ….ΤΡΑΙΝΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΑΛΛΑ ΣΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΕΙΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ – ΤΡΟΜΑΞΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΕ ΟΣΑ ΑΚΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΕΙΔΑΝ – VIRAL Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΔΟΥΛΕΨΕ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΛΙΚΙ (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
210611220126_mitsotakis-paidia

Συνέντευξη στα παιδιά της Atraktos Kids και στην εκπομπή «Μεγάλες Κουβέντες» έδωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Τα παιδιά ανέλαβαν ρόλο δημοσιογράφου και «ανέκριναν» τον Μητσοτάκη, με ερωτήσεις διαφορετικές από ότι συνηθίζεται.


Καμάρωνε ο Κυριάκος που πριν γίνει πρωθυπουργός, δούλεψε για… δέκα ολόκληρα χρόνια!

Μεγάλο ενδιαφέρον πάντως είχαν οι απαντήσεις του πρωθυπουργού. Μάθαμε λοιπόν ότι το αγαπημένο του φαγητό είναι τα ντολμαδάκια (που ήταν σπεσιαλιτέ και της συγχωρεμένης της μάνας του, Μαρίκας), ότι του έλειπε ο μπαμπάς του γιατί τον έβλεπε λίγο επειδή δούλευε πολύ, ότι είχε τσακωθεί στο σχολείο όταν έλεγαν κακά πράγματα για τον πατέρα του και ότι όταν ήταν μικρός ήθελε να γίνει οδηγός τραίνου, μετά πιλότος, μετά γιατρός και Πρωθυπουργός!

Το σημείο πάντως που κανονικά πρέπει να γίνει viral είναι όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με μεγάλο καμάρι, τόνισε το πόσο δούλεψε πριν γίνει πρωθυπουργός! Δέκα ολόκληρα χρόνια… σκληρής εργασίας! Στην ερώτηση «εσείς δεν είχατε κάνει πρώτα μία άλλη δουλειά πριν γίνετε Πρωθυπουργός, σωστά;», απάντησε: «Βέβαια, δούλευα για δέκα χρόνια. Δούλευα σε τράπεζα, δούλευα σε μία εταιρεία που έδινε συμβουλές σε άλλες εταιρείες. Δούλευα 10 χρόνια πριν μπω στην πολιτική και πριν γίνω Πρωθυπουργός, αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάς, δεν ξεκινάει κανείς την πολιτική για να γίνει Πρωθυπουργός. Όπως σου είπα, πρώτα εκλέχθηκα βουλευτής για αρκετά χρόνια, μετά έγινα Υπουργός και μετά έγινα Πρωθυπουργός επειδή κέρδισε το κόμμα του οποίου είμαι επικεφαλής, η Νέα Δημοκρατία, τις τελευταίες εκλογές».

Μιλάμε δηλαδή για… βαρέα και ανθυγιεινά! Τι πρέπει α πει δηλαδή ο κοσμάκης που δουλεύει μέχρι τα γεράματά του και δεν μπορεί ούτε μια σύνταξη της προκοπής να πάρει;

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

47 Σχόλια

  1. τα παιδακια… αντε πες .. οι οικογενεια τους που ειναι? αα ξερω !!! τα κομματοσκυλα του!!!

  2. ευτυχώς δεν έγινε …θα είχε γκρεμίσει πολλά τραίνα απ’ την γέφυρα Γοργοποτάμου κτλ

  3. Βαριές δουλειές, στο γιαπί στο πηλοφόρι στο μυστρί για τρείς και εξήντα ο Κούλης, όπως ο κάθε απλός Έλληνας μεροκαματιάρης. Άεργοι και άχρηστοι είναι όλοι τους. Δεν είχε ποτέ το άγχος αν θα του φτάσουν τα λεφτά, αν θα έχει για τις υποχρεώσεις του, αν του τύχει κάποια νίλα και θα μείνει ταπί, άσχετα αν δούλεψε περιστασιακά σε δουλειές γραφείου δεν μπορεί να γίνει σύγκριση.

  4. Ευτυχώς που διάλεξε το πιό ακίνδυνο, διότι σε όλα τα άλλα επαγγέλματα το κουμάντο θα το έκανε αυτός, ενώ ως Π/Θ της Ελλάδας, μια ζωή ο ‘Π/Θ ‘ είναι ‘στον αυτόματο’ και κουμάντο κάνουν ΑΛΛΟΙ…

  5. Βιντεο στα μετρα του για να περασει πραγματα μεσα απο την ψυχασθενεια που εχει και κυριως για τα παιδια.Μου αρεσε που μιλησε για τον σταυρο που εχει επανω του. Ποιος ενας ανθρωπος διαολεμενος που εχει παρει τοσες ψυχες ;; Η που στο τελος λεει για στελεχος τραπεζης .Παντα κοντα στο χρημα ο αντιχρηστος θελει να ειναι.Το προβλημα του πως θα τα αρπαξει απο ολες τις μεριες να γεμιζει τσεπες και σακια ο σκασμενος που να σκασει και να πλανταξει.Μας καταστρεψε!!

  6. Ο δουλευταράς ό γουρλομάτης δούλεψε σκληρά κάτω υπό απάνθρωπες συνθήκες στήν Chase Investement aπό τόν Ιανουάριο μέχρι τόν Μάρτιο του 1992.
    Μετά έκανε 60 ημέρες πρακτική εξάσκηση στήν McKinsey & Company.
    Εργάστηκε ώς σύμβουλος επενδύσεων από τό 1995 μέχρι τό 1997 στήν Alpha Bank.
    Αυτά είναι τά δεκα χρόνια σκληρής εργασίας τού εξόφθαλμου.
    Στήν λέγανε κάποτε
    “Πάς Μητσοτάκης ψεύτης”
    Γιάννης Λάκων

  7. Ξεδιάντροπος,χρησιμοποιεί παιδάκια για την άθλια προπαγάνδα του.

  8. Ποιος ήταν ο αγαπημένος σας χαρακτήρας από τα στρουμφάκια; Ο Δρακουμέλ.

  9. Πως ξέχασε να πάρει τον κολλητό του Νίκο Γεωργιάδη μαζί του;

  10. Δούλεψε 4 μηνες τό 1992 και 3 μηνες το 1993 σέ δύο αμερικανικές επενδυτικές Εταιρείες και από τό 1998-2004 στήν Εθνικη Τράπεζα . Αυτά γράφει στό βιογραφικό του.

  11. Τι δεν καταλαβαίνετε ρε μαλακές, ο άνθρωπος είναι ψυχασθενής. Παναγία μου τι μας περιμένει από τον πουστι.

  12. Ο εβραιοχαζαρος Κούλης ωχ Παναγία μου ούτε για σκιάχτρο σε χωράφι δεν κάνει.

  13. ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΤΙΚ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΟΣ, ΚΑΤΣΑΡΩΜΑ ΦΩΝΗΣ, ΤΑΧΥΛΑΛΙΑ, ΑΔΙΑΚΟΠΗ ΑΜΗΧΑΝΗ ΚΙΝΗΣΗ ΧΕΡΙΩΝ,ΑΝΕΠΑΝΤΕΧΟ ΓΟΥΡΛΩΜΑ ΜΑΤΙΩΝ….ΠΑΝΑΘΕΜΑ ΣΕ ΡΑΓΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΕΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ.ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΙΔΡΥΜΑ.

    1. Πάαααλι μέσα; Απο εκεί τον βγάλανε, δεν φαίνεται;

  14. Δεν είδα τη συνέντευξη αλλά το βλέμμα του είναι σαν να λέει: ΘΑ ΣΑΣ ΦΆΩ ΠΑΙΔΆΚΙΑ. Στον δρόμο που χάραξε η Βουγιού κι αυτός, να πιάσουμε τα παιδάκια για να έχουμε μόνιμη πελατεία στο μέλλον. Δεν βγήκες από το λαό αλλά από την αριστοκρατία!

  15. η δουλειά του βαράω μύγες ναι όντως είναι πολλή δύσκολη… κούλα αμέτρητα καλτσόν έσκισες εν ώρα εργασίας!
    δεν φταις εσύ όμως, τα χάπατα που σε ψήφισαν και θα συνεχίσουν να το κάνουν!

  16. Τους καλούς τους πάνε για οδηγούς λεωφορείου και τους ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ τους πάνε για πρωθυπουργούς σε μπανανοφυτείες

  17. Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει αν δούλεψε η όχι στην ζωή του,άλλωστε υοαρχουν χιλιάδες βουτηροπαιδα πουν οικονομική τους άνεση τους επιτρέπει να τα ξύνουν όλοι μέρα,αυτό όμως που θεωρώ διαστροφικο, εινσι η πολιτική εξουσία να πηγαίνει από πατέρα σε γιο σαν κατι δεδομενο και μεις να στηρίζουμε με την ψήφο μας κάθε τέτοια νοσηρή νοοτροπία,

  18. Βάλανε το κοριτσάκι σταυροπόδι-τάχα ανετίλα- αλα Λιάνα Κανέλη.Το τσιγάρο και το μπεγλέρι έλειπε, να μας δείχνει το αντρογύναικο στυλ που προωθεί η τηλεόραση

  19. Τι κρίμα που δεν έγινε πιλότος ή οδηγός τραίνου…. θα σκότωνε λιγότερους απ’ όσους σκοτώνει τώρα με τα οικονομικά και κοινωνικά μέτρα που παίρνει….

    Κατά τα άλλα σύμφωνα με το CV του ‘ξεκωλώθηκε’ στη δουλειά…. αν δεν ήταν γιος του Μητσοτάκη δεν θα είχε ούτε μια ώρας ένσημα….

  20. Είπε για την ζωή στην εξορία ;πόσο δύσκολα ήταν η κούνια;

  21. Ρε ούτε για να ξεβουλώνει τουαλέτες δεν είναι ικανός. Θα του δώσουν την βεντούζα και αυτός θα νομίζει ότι κρατάει χωνάκι για παγωτό. Θα ψάχνει να τη γεμίσει.

    1. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Α Π Α Ι Χ Τ Ο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  22. Γονείς και σείς αφήσατε τα παιδιά σας με τον γιό του Δρακουμέλ ! Θα σας τα ματιάξει αθεόφοβοι !

    1. αυτο σκευτικα…. φυλαχτα και σκορδα και οτι αλλο υπαρχει για προστασια…….

  23. για οδηγός ασθενοφόρου ίσως ναι.. όταν χαλάει η σειρήνα, να βγάζει το κεφάλι του έξω απο το παράθυρο και να φωνάζει.. ΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΠΑ ΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΠΑ ΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΠΑ ΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΠΑ

    1. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 επεσα απο την καρεκλα…… τοπ !!!!!!!!!!! 👑

  24. Α ρε πουλημένο τομάρι , δε ντρέπεσαι λιγο ΥΠΟΚΡΙΤΗ . Θα έρθει και η ώρα σου

  25. Το αδιάκοπο νοσηρό τρίψιμο χεριών κ δακτύλων
    σε συνδυασμό με τα συνεχή τικ
    φτάνουν για να τεθεί σε ψυχιατρική παρακολούθηση.
    Στην στημένη “συνέντευξη” ήταν καταφανώς αγχωμένος,σφιγμένος(που να μην ήταν στημένη..)
    και γυάλισε πετάρησε το μάτι του όταν είπε την λέξη “εμβόλια”.
    Αρρωστημένες καταστάσεις…
    ποιός θα προσλάβανε αυτόν τον περίεργο τύπο στη δουλειά του ??

  26. να γίνει πρωθυπουργός ..μαγκιά του..αμα βρει ευκολόπιστους ψηφοφόρους και εχει και ενα καλο εκλογικό ενισχυμένο σύστημα
    Το προβλημα είναι δεν πρέπει ενα μεγάλο μέρος της υπόλοιπης οικογενειας να σιτίζεται απο το Δημόσιο…αδελφες, θειες, ανήψια, ανηψιες…
    αφου βγήκε πρωθυπουργός όλοι οι υπόλοιποι έπρεπε διακριτικά να είχαν πάρει τον πούλο…

  27. Αρχίδια δούλεψε ο ΜΟΥΛΟΣ. Το CV του να δει κανείς είναι όλες κρατικοδίαιτες θέσεις και οι προηγούμενες πρακτική εργασία από το πανεπιστήμιο. ΕΥΓΕ ΜΑΛΑΚΕΣ.

    1. “”ΕΥΓΕ ΜΑΛΑΚΕΣ.”” συμφωνω και επαυξανω!!!!!!!!!!!!!!!

  28. Πως τα κοιτάει έτσι τα παιδάκια…προσέξτε στο 7.48 εως 7 .52 μόλις ακούει για εμβόλιο ,πως του φεύγουν τα μάτια ,από το πρόσωπο..η γλώσσα του σώματος ,μαρτυράει τα πάντα ,εύχομαι τα παιδάκια να είχαν πιει αγιασμό νωρίτερα !..

  29. Ευτυχως που ο Λιγναδης βρισκεται φυλακη αλλιως θα του τα εστελνε κι αυτα

  30. Υ.Γ. Υπάρχει και κάτι ακόμα προσπαθεί να περάσει μέσα από μια συζήτηση με παιδιά το θέμα του σπρέυ {{ τι καλά που θα ήταν να είχαμε ένα σπρέυ και να πέρναγε ο κορονοϊός }} ….. έρχεται προφανώς από το Εβραϊκό μασονικό lobby νέο δηλητήριο σε μορφή σπρέυ και μας προϊδεάζει.

  31. ΚΟΥΛΗΣ: ΔΟΥΛΕΥΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΔΙΝΑΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΕ ΑΛΛΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ….
    ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΠΙΑΣΕΙΣ ΑΠ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ??? ΔΙΑΜΑΝΤΙ!!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΤΙ ΨΗΦΙΣΕΣ ΡΕ ΛΑΟΥΤΖΙΚΟ??? ΤΙ ΨΗΦΙΣΕΣ ΡΕΕΕΕ!!!!!

  32. Το σήμα της Άτρακτος μασονικό.Πυραμίδα με τριγωνάκι αποκομμένο.Η όλη συνέντευξη στημένη για να περάσει ο Μητσοτάκης τις απόψεις του περί covid και περί ψευτοινδάλματος Σάκαρη.Ντροπή που σε αυτό το εγχείρημα βάλαν μπροστά τα παιδάκια.

    1. ”’ ”Ντροπή” που σε αυτό το εγχείρημα βάλαν μπροστά τα παιδάκια.”” Ντροπη στην ελλαδα??? απο που και εως που….??????

  33. Και εμένα ο πατέρας μου είχε όνειρο να με κάνει χειριστή μηχανημάτων έργων τελικά κατάφερα να γίνω τεχνικός ηλεκτρονικών υπολογιστών και τεχνικός αυτοκινήτων γιατί αυτά τα δύο μου άρεσαν

  34. Πως τα κοιταει τα παιδακια ,σαν ο δρακουμελ τα στρουμφακια,απο μεσα του σκεφτεται,θα σας εμβολιασω για να πεθανετε μικρα μου παιδακια

Comments are closed.