ΓΙΑΤΙ Η ΙΤΑΛΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ! Οι απειλές της Ούρσουλας φον Ντερ Λάιεν πείσμωσαν τους Ιταλούς….Σαρώνει η πατριωτική Δεξιά….!!!

Κοινοποίηση:
wjgxpqylga5d2d884749cba

Η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον Ντερ Λάιεν κατηγορείται και δικαίως για παρέμβαση στις ιταλικές εκλογές αφού απείλησε ότι θα χρησιμοποιήσει «εργαλεία» εάν επιτευχθεί λάθος εκλογικό αποτέλεσμα στις εθνικές εκλογές της Ιταλίας, που θα διεξαχθούν αυτήν την Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου.

Όπως γράφει η Global Macro Monitor , η ευρωζώνη έχει πρόβλημα «με ένα κεφαλαίο Π».

Η Τζόρτζια Μελόνι αναμένεται να γίνει η πρώτη γυναίκα πρωθυπουργός της Ιταλίας στις σημερινές κάλπες. Τα πρώτα exit polls δείχνουν ποσοστά 45-52% για τα δεξιά κόμματα της Τ,Μελόνι, του Μ.Σαλβίνι και του Σ.Μπερλουσκόνι!

Οργή στην Ιταλία

Η Ούρσουλας φον Ντερ Λάιεν έκανε σαφή αναφορά στην ικανότητα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής να περικόψει τη χρηματοδότηση των κρατών μελών που θεωρεί ότι παραβιάζουν το «κράτος δικαίου», ένα ισχυρό εργαλείο που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι Βρυξέλλες για να τιμωρήσουν οποιαδήποτε δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση στην Ευρώπη.

Μόλις την περασμένη εβδομάδα, η Επιτροπή πρότεινε περικοπή 7,5 δισεκατομμυρίων ευρώ στη χρηματοδότηση της Ουγγαρίας, με τη συντηρητική κυβέρνηση της χώρας να αποτελεί εδώ και καιρό αγκάθι στο μάτι της ΕΕ για την αντίθεσή της στη μαζική μετανάστευση και την υποστήριξη των παραδοσιακών αξιών.

Οι θέσεις της Μελόνι δεν διαφέρουν από αυτές του Ούγγρου πρωθυπουργού Β.Ορμπάν. «Δεν υπάρχει καμία πιθανή διαμεσολάβηση. Ναι στη φυσική οικογένεια. Όχι στα λόμπι των LGBT. Όχι στη βία του Ισλάμ, ναι στα ασφαλέστερα σύνορα, όχι στη μαζική μετανάστευση, ναι στη δουλειά για τον λαό μας και όχι στη μεγάλη διεθνή χρηματοδότηση», είπε η Μελόνι σε προεκλογική συγκέντρωση.

Οι πολιτικές πεποιθήσεις της Μελόνι σημαίνουν ότι η ΕΕ κηρύσσει πόλεμο Ιταλίας αλλά δεν μπορεί τον κερδίσει.

Η Ιταλία δεν είναι Ελλάδα…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

 1. …..ΘΑ ΤΗΝ Γ@Μ#ΣΟΥΝ ΑΛΑ ΙΤΑΛΙΚΑ ΤΗΝ ΦΟΝ Γ@Μ**ΛΑ!!!….

 2. Οι Ιταλοί δεν είναι Έλληνες…βάζουν πάνω από όλα την πατρίδα τους, ενώ ο Έλληνας το πορτοφόλι του…

 3. Γιατί στενοχωριέται; Ἔχομε νὰ τῆς στείλωμε ὅσο ξύδι θέλει καὶ μάλιστα σὲ πολὺ καλὴ τιμή…….

 4. Πια εισε μωρη θεια που παρεμβαίνεις στις επιλογες αλλων κρατων?
  Το τσιφλικι της μανας σου ειναι?
  Αντε σαπιλα!

 5. ΦΥΣΙΚΑ Η ΙΤΑΛΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΕΝΑ ΤΡΙΤΟ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΑΙ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΓΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΜΑΣ ΕΔΩ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΣΥΚΩΣΑΝ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΝΑΙ ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΑΙ ΤΗΝ ΦΑΜΗΛΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΤΟΥΣ ΒΟΡΓΙΕΣ ΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑΜΙΣΗ ΑΙΩΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣΣΑΣ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΓΙΓΝΕΣΤΑΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΝΑΧΟΥΝ ΘΥΣΑΥΡΙΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΣΟΙΦΛΙΚΙ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΟΥΛΟΥΣ ΑΥΛΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΑΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΑΝΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ………

 6. Άσχετη άχρηστη και υπόδουλη Ούρσουλα μπροστά στην Μελονι και τα μελομενα πεπόνια της δεν πιάνεις μια ούτε σαν πολιτικός ούτε σαν γυναίκα.Στα τσακιδια.

 7. Και οι Έλληνες το 2015 στο δημοψήφισμα δεν φοβήθηκαν από τις απειλές

Comments are closed.