ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΒΑΡΚΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΡΤΟΓΙΑΚΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ – ΜΑΣ ΒΓΗΚΕ ΠΟΛΕΜΟΧΑΡΗΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΥΠΟΔΕΧΟΤΑΝ ΜΕ ΣΑΜΠΑΝΙΕΣ ΤΟΥΣ Λ@ΘΡΟ: “Αν ανέβουν Τούρκοι σε βραχονησίδα, πρέπει να…”

Κοινοποίηση:
apostolakis-630x346

Ο ναύαρχος και πρώην υπουργός Άμυνας, Ευάγγελος Αποστολάκης αναφέρθηκε στις προκλήσεις των Τούρκων και στις “επιθέσεις” που δέχεται η Ελλάδα το τελευταίο διάστημα. Ο αριστερός χαρτογιακάς – γιουσουφάκι των λ@θραίων που επί ημερών του αλώνιζαν ΜΚΟ και λ@θραίοι σε όλο το Αιγαίο, μας βγήκε πατριώτης ένστολος. Επιεικώς αστείο…

Διαβάστε τι άλλο είπε:

«Όσο η δουλειά τους γίνεται με άλλο τρόπο, δεν έχουν λόγο να κάνουν επεισόδιο», τόνισε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και συνέχισε: «Ακούσαμε πρόσφατα στις ειδήσεις και στις ανακοινώσεις για “πτήσεις ρουτίνας”. Οι πτήσεις παραβιάσεων έγιναν πτήσεις ρουτίνας αν είναι δυνατόν. Αυτά είναι τα πολύ άσχημα. Είμαστε και υποχωρητικοί και διαλλακτικοί γιατί δεν θέλουμε να δημιουργούμε ρήξεις».

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, είπε πως βεβαίως και ισχύει η φράση που έχει πει στο παρελθόν ότι αν ανέβουν Τούρκοι σε βραχονησίδα θα πρέπει να ισοπεδωθεί: «Βεβαίως πρέπει να ισχύει. Μα δεν έχεις άλλα περιθώρια. Διαφορετικά δεν υπάρχει υπόσταση κράτους. Δεν υπάρχει κυριαρχία. Δεν υπάρχουν Ένοπλες Δυνάμεις. Εάν δεν ισχύει αυτό το πράγμα τι κάνουμε; Μπορείτε να μου πείτε γιατί καταπίνουμε τις παραβιάσεις εναέριες και στη θάλασσα; Γιατί δε θέλουμε να δημιουργήσουμε πόλεμο για ένα θέμα που μπορείς να το διαχειριστείς και διαφορετικά. Αλλά όταν γίνει κατάληψη εδάφους δεν μπορείς να το πεις αλλιώς τι θα πεις; Δεν είναι αυτό που βλέπετε; Πρέπει να είναι ξεκάθαρα τα πράγματα», τόνισε ο κ. Αποστολάκης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

 1. ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ?
  ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΕΙ ΑΥΤΟς Ο ΓΕΛΙΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ ?
  Η ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΑ ΣΚΑΤΑ. ΒΡΩΜΑΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΞΙΚΗ.
  ΑΣ ΜΙΛΑΓΕ ΟΤΑΝ ΕΠΡΕΠΕ. ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΕΡΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΟΒΑΡΑ.
  ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΑΝ ΜΠΑΚΑΚΑΚΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΒΑΤΡΑΧΟ.
  ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ.-

 2. Ο Αποστολάκης είναι από τούς ελάχιστους πού ξέρει τι γίνεται με τα σχέδια των Τούρκων. Ρεαλιστής καί έμπειρος Στρατιωτικός .

 3. Έμπροσθεν της ταταρομογγολικής προκλητικότητος εν μέσω πασών των ελληνικών εναέριων χώρων, θαλασσών και νήσων, ο προκάτοχος κοτεράτος δεν ενεφανίσθη, διότι “εποίη την νήσσαν”.. κατά το κοινώς λεγόμενον “κότα”… Κότα επιβαίνουσα σε κότερο…Ο ειρημένος (λεγάμενος) απλώς ήτο ο τελάλης αυτής της ιστορίας. Ο τωρινός κάτοχος οφείλει να σταθεί εις το ύψος των περιστάσεων δια να μην αποθρασυνθεί περαιτέρω ο εχθρός και η κατάστασις καταστεί πλέον ανεξέλεγκτος.. ο τωρινός αντικαταστάτης του λεγάμενου, ανύπαρκτος…Εξόν κι αν είμαστε ξεκάρφωτοι ή όπως λέει ο σοφός λαός ξε@ράκωτοι στ’αγγούρια…Τζάμπα μαγκιές δε χρειάζονται εν μέσω κρίσης.Είναι ώρα ευθύνης,σοβαρότητος,τόλμης και αποφασιστικότητος.

 4. Η ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ με τοτουρκογυφτομογγολοκράτος”καταφθάνει τάχιστα.Οσοι δέν το βλέπουν ή εθελοτυφλούν ή είναι βολεμένοι στα κεκτημένα τους κ θέλουν να τα διατηρήσουν(ψωροκόμματα γλὐφοντας τους γνωστούς χαραμοφάηδες κατά τη πάγια τακτική τους τις τελευταίες δεκαετίες…). Ο Μογγόλος ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΘΕΛΟΥΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ,γνωρίζοντας με τι άχρηστα τομάρια έχει να κάνει.Τα σύνορα όμως ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ θα τα βρούν κλειστά σε οποιαδήποτε απόπειρα διαφυγής τους στο εξωτερικό για να σώσουν το τομάρι τους.Αυτή τη φορἀ έχουν γνώση οι φύλακες.

 5. Χειροκροτούσαν όλοι μαζί οι απόγονοι των σταλινικών για το ότι στο ΝΑΤΟ θα συναναστρέφονται με Μακεδόνες στρατηγούς. Τέτοιο ρεζιλίκι.

 6. ΜΙΛΗΣΕ ΠΑΛΙ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ. ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΡΙΜΗΝΗ ΚΑΡΕΚΛΑ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΑ ΠΟΥΛΗΣΕΣ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΑΛΒΑΝΟΣΚΟΠΙΑΝΟ ΖΑΕΦ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΕΚΕΡΙΝΣΚΑ ΤΗΝ ΚΑΜΠΑΡΕΤΣΟΥ.ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΝΤΡΟΠΗ.

 7. ΕΝΤΟΛΗ ΤΣΙΠΡΑ ΕΙΡΗΝΗ ΣΤΗΣ ΕΠΙ ΤΣΙΠΡΑ ΠΟΛΕΜΟΧΑΡΗΣ ΕΠΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΕΛΟΙΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΔΟΥΛΟΣ ΟΣΦΥΟΚΤΗΣ ΚΑΡΑΒΑΝΑΣ

Leave a Response