Βόρεια Κορέα: “Ο Μπάιντεν είναι ένας απόγονος γιάνκηδων με άνοια και νοητικές δυσλειτουργίες”

Κοινοποίηση:
anti-us-korea

Η Βόρεια Κορέα χαρακτήρισε τον Μπάιντεν, «υπέργηρο» και «αδύναμο».

«Τόσο ανεύθυνα σχόλια δεν θα μπορούσαν να γίνουν παρά από έναν απόγονο των γιάνκηδων, δεξιοτεχνών από παλιά στις επιθέσεις και τις ραδιουργίες», ανέφερε το επίσημο βορειοκορεατικό πρακτορείο ειδήσεων, το KCNA, για την ρητορική μίσους των ΗΠΑ και τους ακραίους χαρακτηρισμούς κατά του Πούτιν.

«Όμως επίσης θα μπορούσε να εξαχθεί το συμπέρασμα ότι (ο Μπάιντεν) έχει πρόβλημα στις νοητικές του λειτουργίες, ότι τα ανεύθυνα σχόλιά του δεν είναι παρά απόδειξη της απερισκεψίας ενός υπέργηρου με άνοια», ανέφερε το κείμενο, στο οποίο δεν αναγράφεται το όνομα του Αμερικανού προέδρου.

«Το μέλλον των ΗΠΑ μοιάζει σκοτεινό με κάποιον τόσο αδύναμο στην εξουσία», προστίθεται.

Δεν είναι σπάνιο τα επίσημα μέσα ενημέρωσης της Βόρειας Κορέας να καταφέρονται εναντίον ξένων ηγετών χρησιμοποιώντας βαριές εκφράσεις, ενίοτε ύβρεις. Ήδη, ο Μπάιντεν είχε χαρακτηριστεί «λυσσασμένος σκύλος» που καλό θα ήταν να «τον σκοτώσουν χτυπώντας τον με ρόπαλο» όταν ήταν ακόμη υποψήφιος για την προεδρία.

Ο Αμερικανός πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ – πριν από τις συνόδους κορυφής με τον Βορειοκορεάτη ηγέτη Κιμ Γιονγκ Ουν – είχε λάβει το κοσμητικό επίθετο «ξεμωραμένος», ενώ η πρώην πρόεδρος της Νότιας Κορέας Παρκ Γκέουν-Χιε ήταν για τα βορειοκορεατικά ΜΜΕ στην καλύτερη περίπτωση «κακιά μάγισσα».

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

Comments are closed.