Βόρεια Αυστραλία. Δρακόντεια μέτρα.. Όποιος δεν το κάνει το εμβόλιο μέχρι το Σάββατο 13 Νοεμβρίου, 5χιλ δολάρια πρόστιμο!! [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
1

Απίστευτο τελεσίγραφο για σκεύασμα με προσωρινή άδεια.

Αυτός απ ότι τον κόβω πρέπει να είναι ανθρωποειδές εξωγήινης προέλευσης. Και ο Κούλης μίλαγε στον Υμηττό με εξωγήινους. Άρα ΟΛΟΙ οι αξιωματούχοι πρέπει να είναι ανθρωποειδή εξωγήινα ρομπότ. Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση γι αυτά που γίνονται παγκόσμια. Είμαστε υπό την κατοχή εξωγήινων.

Βόρεια Αυστραλία. Δρακόντεια μέτρα. Όποιος έχει επαφή με ανθρώπους στην ουσία πρέπει να κάνει το εμβόλιο. Ελάχιστες εξαιρέσεις και αυτές θα πρέπει να αποδειχθούν Ιατρικά. Όποιος δεν το κάνει μέχρι το Σάββατο 13 Νοεμβρίου, 5χιλ δολάρια πρόστιμο!! Απίστευτο τελεσίγραφο για σκεύασμα με προσωρινή άδεια.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Μεχρι της 13 Νοεμβριου απο τωρα, στην Αυστραλια αλλα και στον κοσμο θα γινουν θαυματα & πραγματα

  2. Ποσοι απο το Γ’Ράιχ φυγαδευτικαν στην Αυστραλια?

  3. με 5 χιλιαρικα εγω θα τον εκτελουσα, για πλακα

  4. Αυτοί είναι χειρότεροι χουντοανώμαλοι και από αυτούς που έχουμε στην Ελλάδα. Η φρασεολογία αυτή προέρχεται απευθείας από το Γ’Ράιχ και επιβάλλει στους ανθρώπους τακτικώς επαναλαμβανόμενη γονιδιακή παρέμβαση και κυτταρική μετάλλαξη. Με απρόοπτες συνέπειες οι οποίες όμως δεν προδιαγράφονται καθόλου ευοίωνες. Πιθανόν να εμφανιστεί και το θηρίο μέσα από όλο αυτό. Μπορεί να σχετίζεται και με το κτίσιμο του Γ’ Ναού στην Ιερουσαλήμ εκεί που είναι το τέμενος Αλ Ακσα.

Comments are closed.