“Βόμβες” από τον χειρούργο Δημήτρη Γάκη: «ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ το ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΟ – ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ την ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ των ΓΙΑΤΡΩΝ»(ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
gakis

Την αντίθεσή του με τον υποχρεωτικό εμβολιασμό εξέφρασε μιλώντας στον Focus Fm 103,6 ο χειρουργός Δημήτρης Γάκης, υπογραμμίζοντας την αντισυνταγματικότητα ενός τέτοιου μέτρου, το οποίο, όπως είπε, παραβιάζει τη συνείδηση των Ελλήνων γιατρών.

Απαντώντας στις ερωτήσεις του Στέφανου Δαμιανίδη ο κ. Γάκης χαρακτήρισε ως «ομολογία ήττας» το 2ο Lock down και επεσήμανε ότι η απουσία τυχαίων τεστ έχει τεράστιες οικονομικές συνέπειες στη χώρα.

Μεταξύ άλλων, ο Δημήτρης Γάκης ήταν καυστικότατος και σε ό,τι έχει να κάνει με τα πολιτικά παιχνίδια που στήνουν Κυβέρνηση και Αξιωματική Αντιπολίτευση πάνω στον κορονοϊό… «Χέστ@@α για τη διαφορά ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ στα γκάλοπ! Αυτό αισθάνομαι ως πολίτης που κινδυνεύει» σημείωσε!


 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Χωρις να φανω ξερολας, νομιζω κανεις δεν κανει τις σωστες ερωτησεις γιατι δεν γνωριζει κι ολας, μπορει να πει ο συμπαθεστατος γιατρος, αν ξερει αυτα τα τεστ (PCR), πως γινονται, για πιο λογο φτιαχτηκαν, ανιχνευουν ιους ή αντιγραφουν DNA; Τον SARSCOV2 τον εχουν απομονωσει ποτε μεχρι τωρα, ή μονο ελαχιστα κομματια RNA του , με το υπολοιπο γονιδιωμα να το συμπληρωνουν με προσομοιωση;
    Απαραδεκτη η οπιοαδηποτε ιατρικη πραξη με το ζορι, αλλα εμμεσως, αν δεν το κανεις, δεν ξαναβγαινεις απο το σπιτι σου;
    Στην Πορτογαλλια το εφετειο εκρινε πως τα τεστ ειναι αναξιοπιστα, εδω ποτε θα επεμβει ενας εισαγγελεας;
    Ευχομαι να μας δωσει ο Θεος φωτιση, γιατι το σκοταδι μας εχει κυκλωσει.

Comments are closed.