“Βόμβες” από τον γιατρό ΚΛ.ΓΡΙΒΑ στον Τράγκα! “Τα εμβόλια δημιουργούν γενετικά μεταλλαγμένους ανθρώπους(υβρίδια) (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
sddefault

“Βόμβες” από τον γιατρό ΚΛ.ΓΡΙΒΑ στον Τράγκα!

” ΜΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ mRNA ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ( ΥΒΡΙΔΙΑ ) ”

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Δείτε Τράγκα πρόβατα….τον άνθρωπο που μια είναι από δω μια από κει…ανάλογα το συμφέρον του…

  2. Αυτό τό θανατηφόρο εμβόλιο θέλει νά μάς τό επιβάλλει ή Νέα Τάξη Πραγμάτων γιά νά μάς μεταβάλλει τέρατα ζόμπι μέ ανθρώπινη μορφή.Ο Κούλης ο εξόφθαλμος είναι ένας ελληνόφων επικίνδυνος πράκτορας τής Νέας Τάξης Πραγμάτων καί τού Σόρος.Επιδιώκει τήν διπλή καταστροφή τής χώρας μας μέ τίς εισβολ΄ς τών λάθρων καί μέ τά εμβόλια.
    Γιάννης Λάκων

  3. Η Ελληνική Δικαιοσύνη είναι πλήρως ελεγχόμενη από την χούντα ΝΔ ΑΕ συγκεκριμένα από τον μίστερ μεγάλη επανεκκίνηση χουντικό Κούλη που παίζει τον ρόλο του αρχιδιδικαστή που καταδικάζει τον ελληνικό λαό.
    Οπότε ελληνικές λαέ μην έχεις εμπιστοσύνη στην σάπια ν εοταξική χουντική Ελληνική Δικαιοσύνη.

  4. Αυτή η χούντα ΝΔ ΑΕ πρέπει να πέσει είναι επικίνδυνη και πρέπει να πέσει γιατί με τα εμβόλια του θανάτου που φέρνει από την Pfizer μαζί με τις βεβαιώσεις συν τα μπαρ κοντ θανάτου.
    Όσο για τους δικαστές και εισαγγελείς είναι υποταγμένοι στην χούντα ΝΔ ΑΕ γιατί τα λεφτά είναι πολλά που θα πάρουν ακόμα συν την διατήρηση των θέσεων τους στα δικαστήρια συν με πολλά προνόμια με στόχο να δικάζουν με ανύπαρκτα ψευδή στοιχεία τον ελληνικό λαό.

    1. Όλοι και οι 300 οι ξεφτιλισμένοι προδότες, μαζί είναι με την εκλεγμένη χούντα της ΝΔ

      Αν είχαμε ελληνική αντιπολίτευση με ελληνες πολιτικούς θα είχαν παραιτηθεί και θα ήταν στους δρόμους για το καλό της Ελλάδας

Comments are closed.