«Βόμβα» 20 εκατομμυρίων στην Μπεσίκτας πριν τον ΠΑΟΚ – «Θα προκριθεί μέσω… Ολυμπιακού»

Κοινοποίηση:
dffr

Την άποψη ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να πάρει συντηρητικά το παιχνίδι με την Μπεσίκτας για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ εξέφρασε ο Γιώργος Κούλης.

Ο γνώστης του τουρκικού πρωταθλήματος μίλησε στο sportdog για τη νέα ελληνοτουρκική μάχη στον ποδοσφαιρικό χάρτη και ανέλυσε τα ατού και τις αδυναμίες του συλλόγου της Κωνσταντινούπολης.

Μάλιστα, επεσήμανε ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης πρέπει να χτυπήσει την αντίπαλό της από τα πλάγια.

Ποια είναι η κατάσταση της Μπεσίκτας οικονομικά;

“Δεν είναι διαλυμένη, έχει όμως κάποια εσωτερικά θέματα και υπάρχει μικρή καθυστέρηση πληρωμών. Είχε ανακοινωθεί από πέρυσι ότι θα υπάρξει γερή μείωση του μπάτζετ περίπου 20 εκατομμυρίων αλλά και φέτος θα είναι εξίσου ανταγωνιστική”.

Μπορούν να επηρεάσουν τα προβλήματα τη Μπεσίκτας κόντρα στον ΠΑΟΚ;

“Δεν θεωρώ πως θα επηρεάσει κάτι την Μπεσίκτας, έχει έμπειρους παίκτες και όταν μιλάμε για αγώνα Τσάμπιονς Λιγκ άπαντες θα δώσουν τον καλύτερό εαυτό τους, καθώς θέλουν να προχωρήσουν στη διοργάνωση και να μπουν στους ομίλους”.

Ποιοι παίκτες ξεχωρίζουν στην τουρκική ομάδα και ποια είναι τα δυνατά της σημεία;

“Ο αρχηγός Μπουρακ Γιλμάζ ξεχώρισε πέρυσι, αποχώρησε και σίγουρα θα υπάρξει σοβαρή έλλειψη στη θέση του φορ, αφού δεν έχει βρεθεί μέχρι τώρα αντικαταστάτης. Θεωρώ πως Βιντα και Χατσινσον αποτελούν παίκτες-κλειδιά για τους Τούρκους. Δυνατό σημείο και για τη φετινή Μπεσίκτας σίγουρα θα αποτελέσει η μεσαία γραμμή καθώς οι παίκτες που διαθέτει είναι ποιοτικοί”.

Ποιες είναι αδυναμίες, στις οποίες πρέπει να χτυπήσει ο ΠΑΟΚ;

“Έχει θέματα στην άμυνα η Μπεσικτας και ειδικά από τη στιγμή που έφυγαν οι δύο βασικοί μπακ, νομίζω πως ο Φερέιρα θα εστιάσει να χτυπήσει από τα πλάγια”.

Πώς πρέπει να πάει το ματς ο Φερέιρα;

“Η λογική λέει πως δεν θα παίξει ριψοκίνδυνα στην αρχή και θα πάει συντηρητικά. Θα προσπαθήσει να αιφνιδιάσει όπως έκανε και στο Καραϊσκάκη στα πλέι οφ όπου στο πρώτο εικοσάλεπτο ήταν πάρα πολύ καλός. Θεωρώ πως ο αγώνας με τον Ολυμπιακό θα αποτελέσει παράδειγμα για να αντιμετωπίσει με τον ίδιο τρόπο και την Μπεσίκτας”.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: