Βόμβα τώρα με την Nike και Adidas

Κοινοποίηση:
nike-kai-adidas-kata-twn-dasmwn-tramp-stin-kina.w_l (1)

Με ανοιχτή τους επιστολή, την οποία υπογράφουν μεταξύ άλλων η Nike, η Adidas, η Puma, η Reebok και η Converse, περισσότερες από 170 εταιρείες υποδημάτων ζητούν από τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ να επανεξετάσει τους δασμούς για παπούτσια που κατασκευάζονται στην Κίνα.

«Τα υψηλά ποσοστά των δασμών στα παπούτσια επιβαρύνουν δυσανάλογα την άτομα και οικογένειες της εργατικής τάξης», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην επιστολή. «Οποιαδήποτε ενέργεια ληφθεί για την αύξηση των δασμών στα κινεζικά υποδήματα θα έχει άμεσο και μακράς διάρκειας αντίκτυπο στους Αμερικανούς και στις οικογένειες τους».

Η αμερικανική κυβέρνηση ανακοίνωσε την αύξηση των δασμών σε κινεζικά προϊόντα αξίας 200 δισ. δολαρίων, προειδοποιώντας το Πεκίνο ότι πρέπει να καταλήξει σε εμπορική συμφωνία με τις ΗΠΑ, καθώς διαφορετικά τα πράγματα θα είναι «πολύ χειρότερα» για την Κίνα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. είναι με τους πολλούς και την εργατική τάξη όπως ο Τσίπρας, οι δασμοί δεν πλήττουν τα κέρδη των κολοσσών αλλά την εργατική τάξη………………………………………………..μάλιστα………

  2. Ετσι ειναι οταν εχεις εναν προεδρο με κακαλα… Ασχολειται ολη η τοπ βιομηχανια με τις κινησεις σου… Οχι να μαζευεις γυφτους μπας και γεμισεις μιση πλατεια…

Leave a Response