Βόμβα μεγατόνων! Η Σεμίνα «ξεσκίζει» τη Μενδώνη και καλεί εισαγγελέα: «Είσαι ανίκανη και επικίνδυνη. Κουκούλωσες αίσχη. Παραιτήσου!» (Εικόνα)

Κοινοποίηση:
mendoni-digeni

Πρωτοφανές είναι το κύμα οργής εναντίον της υπουργού Πολιτισμού από σχεδόν σύσσωμο το ελληνικό θέατρο αλλά και από μια μικρή μερίδα αντισυστημικών δημοσιογράφων με τη Σεμίνα Διγενή να είναι αυτή – μετά την Έλενα Ακρίτα – που προκαλεί τη μεγαλύτερη αίσθηση με τις δημόσιες καταγγελίες της στα σόσιαλ μίντια.


Πιο συγκεκριμένα, η Σεμίνα έγραψε – με τον θυμό της να ξεχειλίζει – στην προσωπική της σελίδα στο facebook, απευθυνόμενη στη Λίνα Μενδώνη:

Διαβάστε στο patkiout.gr την συνέχεια:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. H UNESCO δεν έχει τίποτα να πει στην Μενδώνη για το τσιμεντόστρωση της Ακρόπολης …;

  2. Ας παραιτηθεί και λόγω της υπόθεσης Λιγνάδη, δεν πειράζει! Θα γλυτώσει κανα αρχαίο,έστω κι έτσι, αφού κανείς δεν βγήκε να της πει να παραιτηθεί λόγω του αίσχους με το τσιμεντάρισμα της Ακροπόλεως, την πυρκαιά των Μυκηνών, την εντολή να προχωρήσουν όπως- οπως στην Θεσσαλονικη τα έργα ενώ βρέθηκαν σημαντικότατα αρχαία (και τη συνακόλουθη εκδίωξη του ανθρώπου που της στεκόταν εμπόδιο, υπερασπιζόμενος την νομιμότητα), το βρισίδι που ακούγεται πως έριξε στους αρχαιολόγους στην Νικόπολη, που παραπονέθηκαν πως δεν μπορεί σε τέτοια μνημεία να γίνεται συντήρηση με μάρμαρα απ΄ όπου να ‘ναι (είναι διεθνώς παράνομο και αυτό) κλπ κλπ… Άντε, μπας και πάρουν σειρά και οι υπόλοιποι…

  3. Μενδώνη η “κολλητή – τζιβιτζιλού” της άλλης φιλελέ – μαρξίστριας Άννας Παναγιωταρέα, γνωστή και με το ψευδώνυμο, Σλίσκοβιτς από τον παλιό διάσημο ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ στις αρχές του 90. Μάλιστα σε κάποιο παλιό ντέρμπι είχε ακουστεί και το σύνθημα : Είσαι. ……τάνα, είσαι ωραία, είσαι Παναγιωταρέα. …..Ωραίες παλιές καλές εποχές των πραγματικά Ελληνικών γηπέδων και κερκίδων.

  4. Που στο καλό τη βρήκανε και τη κάναν Υπουργό Πολιτισμού.;;;Μπορεί να είναι άξια σαν επαγγελματίας αρχαιολόγος και να κάνει του κόσμου τις ανασκαφές μέχρι εκεί όμως. Αυτή η κυρία αμφιβάλω αν έχει πατήσει το πόδι της σε θεατρική παράσταση η πέρα από τα επαγγελματικά της αν έχει διαβάσει έστω και ένα λογοτεχνικό βιβλίο. Ο πιο ακατάλληλος άνθρωπος για αυτό το .αξίωμα

  5. Ότι τσιμεντο περισσέψει από τη Ακροπολη ριχτο στο λόφο Κάστα,ξέρεις εσύ.

  6. οι εισαγγελεις ασχολουνται με τη μασκοφορια και η μενδωνη στηνει ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ αναβατηρα στο βραχο της ακροπολης για να ανεβασει τσιμεντα και ηδη εχει καταστρεψει ολοκληρωτικα το βραχο. οπως προβλεπει το σχεδιο του γκειτς μετα το καψιμο της παναγιας των παρισιων σειρα τωρα εχει η καταστροφη του παρθενωνα.

Comments are closed.