Βόμβα για τον Γεωργιάδη: Βάφτισε το παιδί του προέδρου της Αρχής που τον ελέγχει – Αποκαλύφθηκαν τα ψέματά του στον λαό

Κοινοποίηση:
adonis_georgiadis_eurokinissi

Υπήρχαν πληροφορίες από την πρώτη μέρα πως ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης βάφτισε το παιδί του προέδρου της Ενιαίας Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων Γιώργου Κατοπόδη, με τον υπουργό να το ομολογεί στην πρόσφατη ομιλία του στη Βουλή.
Η νέα κουμπαριά αφήνει αμέτρητα και πολυεπίπεδα σύννεφα διαπλοκής να αιωρούνται στην ατμόσφαιρα, καθώς από τη μία η Αρχή αυτή αδιαμφισβήτητα εποπτεύεται και καθορίζεται από τον υπουργό Ανάπτυξης (σύμφωνα με τον ν. 4013/2011) και από την άλλη είναι αρμόδια να ελέγχει τις συμβάσεις που συνάπτει το υπουργείο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το άρθρο 3 του ν. 4013/2011, τα μέλη της Αρχής (συνολικά) διορίζονται με απόφαση του υπουργού Ανάπτυξης, ύστερα από γνώμη της επιτροπής θεσμών και διαφάνειας της Βουλής. Ωστόσο, ειδικά ο πρόεδρος και ο αναπληρωτής του προτείνονται μόνο από τον εκάστοτε υπουργό Ανάπτυξης.

Εάν λάβουμε υπόψη ότι η θητεία του κ. Καταπόδη λήγει σε λίγους μήνες (από τη στιγμή που διορίστηκε το 2016 και η θητεία του προέδρου είναι πενταετής), τότε προκύπτει το εξής εύλογο ερώτημα: υπάρχει περίπτωση να μην ανανεώσει τη θητεία του κουμπάρου του -πλέον- ο κ. Γεωργιάδης; Για να καταλάβουμε δε την εξάρτηση της Αρχής από το υπουργείο Ανάπτυξης, αξίζει να πούμε πως ακόμη και οι αποσπάσεις και οι μετατάξεις των επιστημόνων που εργάζονται σε αυτήν διενεργούνται, κατά παρέκκλιση κάθε αντίθετης γενικής ή ειδικής διάταξης, με μόνη απόφαση του υπουργού Ανάπτυξης.

Σε κάθε περίπτωση, ο Άδωνις Γεωργιάδης συνελήφθη στη Βουλή πολλαπλώς ψευδόμενος και ανεπανόρθωτα εκτεθειμένος, καθώς ναι μεν αναγκάστηκε να ομολογήσει πως έγινε κουμπάρος με τον πρόεδρο της ανεξάρτητης Αρχής, ισχυρίστηκε ωστόσο πως δεν προκύπτει σύμπτωση καθηκόντων με τον Γιώργο Καταπόδη. Επιπλέον κατέφυγε σε ρεσιτάλ ψεμάτων αναφορικά με το περιβόητο έγγραφο της Πολιτικής Προστασίας, ισχυριζόμενος πως δεν υπήρξε ευνοϊκή μεταχείριση, αλλά ότι οι γονείς ζήτησαν ειδική άδεια «για ειδικούς λόγους», δίχως ωστόσο να δίνει περαιτέρω εξηγήσεις.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Επειδη δεν εκανες σχολιο που απαγορευσαν στον λαο να γιορτασει τα 200 χρονια ελευθεριας, σου ευχομαι …μακεδονομαχε που διαδηλωνες μαζι μας για τις πρεσπες(που παλι δεν λες τωρα τιποτα που τους βοηθατε για την εοκ) να εισαι στο τζαμι διπλα στον φιλη. Και που ξερεις. Εσυ που ησουν εναντιον, θα βγαλεις και λογο για την αναγκαιοτητα του! Οπως λες τωρα για την …αποσυμφορηση των νησιων οταν καποτε ελεγες οτι μας στελνει λαθρομεταναστες ο ερντογαν! Δικαιολογεις και τα χοτ σποτ στην ενδοχωρα τωρα! Σου ευχομαι στα εγκαινια στο τζαμι διπλα σε φιλη και ερντογαν.

  2. Εγώ πάλι θα πω ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ στους μαλακες που τον ψηφίζουν!!!

  3. Γειά σου μεγάλε ΜακεΝΔμάχε Σπυρίδωνα, α και να ξέρεις ότι με τόσους λ@θρο που βάλατε μέσα απο τότε που γίνατε κυβέρνηση, το ιερό Κοράνιο θα πουλάει πολύ, ξέρεις εσύ, βιβλιοπώλης είσαι και έμπρακτος υποστηρικτής της ανέγερσης του τεμένους.

  4. Για τα 200 χρόνια θα πρότεινα το εξής: 200 κλωτσομπουνίδια στον καθένα, δηλαδή σύνολο μας κάνει 60 χιλιάδες, άρα θέλω να πιστεύω πως μόλις γίνει αυτό, θα βρουν 60 χιλιάδες λύσεις για την συνολική κατάσταση που οι ίδιοι έχουν δημιουργήσει απ’το πουθενά.

    1. Εγω για τα 200 χρονια θα προτεινα μια σφαιρα στο κεφαλι….στο καθε πολιτικο σκουπηδι που ξεπουλησαι την χωρα και φυλακισε χωρις αιτια τους ελληνες……

Comments are closed.