Βόμβα από τη Ρέμπελ Γουίλσον: Μέλος της βασιλικής οικογένειας με προσκάλεσε σε όργια με ναρκωτικά

Κοινοποίηση:
rebel

Η Ρέμπελ Γουίλσον ισχυρίζεται ότι ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας την είχε προσκαλέσει να συμμετάσχει σε όργια με ναρκωτικά στο σπίτι ενός Αμερικανού δισεκατομμυριούχου από τον κλάδο της τεχνολογίας. Η Αυστραλή ηθοποιός δεν κατονομάζει το πρόσωπο αυτό, αλλά δίνει τρία στοιχεία: είναι άνδρας, συνέβη το 2014 και ήταν «δέκατος πέμπτος ή εικοστός στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου», σύμφωμα με τη Daily Mail.

Στα απομνημονεύματά της με τίτλο «Rebel Rising», διηγείται πώς έλαβε «πρόσκληση της τελευταίας στιγμής για το πάρτι ενός δισεκατομμυριούχου» από ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας ο οποίος είχε πει σε έναν άνδρα φίλο του: «Χρειαζόμαστε περισσότερα κορίτσια». «Τι τέλεια ευκαιρία για να βρω φίλο, σκέφτηκα» αναφέρει η Γουίλσον.

Σύμφωνα με το βιβλίο, το πάρτι με μεσαιωνικό θέμα πραγματοποιήθηκε σε ένα νοικιασμένο ράντσο λίγο έξω από το Λος Άντζελες. Η Γουίλσον λέει ότι φορούσε μια «σέξι στολή με κωνικό καπέλο»– και περιέγραψε την εκδήλωση ως «τρελή» με ακροβάτες και μια γιγαντιαία εστία φωτιάς που περιβαλλόταν από μαξιλάρια.


H Ρέμπελ ΓουίλσονΑΡ

Λέει ότι μίλησε με τον δισεκατομμυριούχο, ο οποίος επίσης δεν κατονομάζεται, εκείνο το βράδυ, αλλά ο οποίος ουσιαστικά την «άδειασε». Στο πάρτι, ισχυρίζεται, άνδρες κονταροχτυπιόντουσαν πάνω σε άλογα σε ένα χωράφι και υπήρχε μια πισίνα γεμάτη κορίτσια ντυμένα γοργόνες.

Λόγω της τεράστιας έκτασης του σπιτιού και της απομονωμένης θέσης του, οι προσκεκλημένοι έμπαιναν σε δωμάτια για να κοιμηθούν κατά τη διάρκεια της νύχτας. Η πρωταγωνίστρια των ταινιών «Pitch Perfect και Bridesmaids» περιγράφει πως είδε εκεί τον Βρετανό γαλαζοαίματο και ότι τα ναρκωτικά μοιράζονταν ανοιχτά σε δίσκους.

Γράφει σχετικά: «Βλέπω τον Βρετανό βασιλικό να παραπαίει…». Πρόσθεσε μάλιστα ότι κάποια στιγμή εμφανίστηκε ένας άντρας με ένα δίσκο που έμοιαζε με γλυκά, αλλά στην πραγματικότητα ήταν το ναρκωτικό MDMA.

Όταν τον ρώτησε για ποιο λόγο είναι τα ναρκωτικά, ο άνδρας απάντησε κυνικά «Ω, είναι για το όργιο… τα όργια συνήθως ξεκινούν με αυτά τα πράγματα περίπου τέτοια ώρα» Η ηθοποιός εξέφρασε την έκπληξή της από την πρόταση, λέγοντας: «Τώρα το σχόλιο του μέλους της βασιλικής οικογένειας ότι χρειαζόμαστε περισσότερα κορίτσια άρχισε να αποκτά νόημα».

Η συγγραφέας γράφει ότι ήταν παρθένα εκείνη την εποχή και δεν μπορούσε να απαλλαγεί από την αίσθηση ότι το πάρτι μπορεί να είχε καταγραφεί από κρυφές κάμερες. «Περιττό να πω ότι έφυγα από εκεί όσο πιο γρήγορα μπορούσα» έγραψε. Η ηθοποιός ισχυρίζεται επίσης ότι «περίπου την ίδια εποχή» της είχαν προσφέρει περίπου 2 εκατομμύρια δολάρια για να περάσει το Σαββατοκύριακο «με κάποιον Ιορδανό πρίγκιπα».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Άσε μας ρε Παρθενοπιπίτσα…ανακάλυψες και την Αμερική;

Comments are closed.