«Βόμβα» Φουρθιώτη: Απευθύνεται στον Τσίπρα και αποκαλύπτει τηλεφωνικές κλήσεις με Γεραπετρίτη και Ρωμανό!

Κοινοποίηση:
Σχέδιο-χωρίς-τίτλο

Με tweet που απευθύνεται στον Αλέξη Τσίπρα, ο Μένιος Φουρθιώτης αποκαλύπτει μια σειρά από τηλεφωνικές κλήσεις που είχε με τον Γιώργο Γεραπετρίτη, υπουργό Επικρατείας της κυβέρνησης, και τον Νίκο Ρωμανό, διευθυντή του γραφείου τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Φουρθιώτης απευθυνόμενος στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ γράφει: «Κύρια Τσίπρα περιμένω πρόσκληση σας για να απαντήσω εγώ ποιος και με ποιον γνωρίζετε… αρχίζω με αυτή τη δημοσίευση και έρχονται γραπτά μηνύματα»…

Ο  Σιγάλας και η… αμαρτωλή καμπάνια της Κτηματολόγιο ΑΕ

Όπως βλέπουμε από την πιο πάνω εικόνα που δημοσιοποίησε ο Φουρθιώτης, εκτός από τους Γεραπετρίτη και Ρωμανό, υπάρχουν τηλεφωνικές κλήσεις και με τον Νίκο Σιγάλα. Πρόκειται για τον “πολιτικό επιστήμονα” και “σύμβουλο επικοινωνίας” που έχει ιδιαίτερες σχέσεις με τον υπουργό Εργασίας Κ. Χατζηδάκη. Να θυμίσουμε επίσης ότι είχε εμπλοκή στην “αμαρτωλή” καμπάνια του Κτηματολογίου, την οποία είχε αποκαλύψει το Documento. Πιο συγκεκριμένα, ήταν εισηγητής του εν λόγω επικοινωνιακού προγράμματος ως Διευθυντής Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων της Κτηματολόγιο ΑΕ που ήταν τότε και διευθυντής του γραφείο τύπου του Γιώργου Σουφλιά.

 

Να θυμίσουμε επιπλέον ότι τον περασμένο Νοέμβριο, είχε ξεσπάσει θύελλα στη βουλή, όταν αναφερόμενος στα λεφτά από την λίστα Πέτσα που παρ’ ολίγο να κατευθυνθούν στον υπόδικο για κακουργήματα Μένιο Φουρθιώτη, ο Αλέξης Τσίπρας είχε ρωτήσει ευθέως τον Γεραπετρίτη, για το εάν διατηρεί σχέσεις με τον παρουσιαστή!

Να θυμίσουμε ότι ο Τσιπρας είχε κάνει νύξη στη Βουλή και του είχε επιτεθεί ο Γεραπετριτης

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. κοιτα ρε .,.,.,.,κονε που ειχε η κουνιστη γιολαντα

  2. Ετσι ξηγιουνται οι ”λουγκρες” μεταξυ τους..η μια βγαζει το ματι της αλλης..!!! Γκολ και ξυλο μεχρι να μαυρισει ο Ηλιος τους !!! με χορηγο τη λουγκροPANTENE.

  3. Σώθηκε ο Φουρθιώτης ο Σιχαμενιος
    Σε σοβαρό πρόσωπο απευθύνθηκε
    Στον Κουτσιούμπα αν απευθύνονταν μεγαλύτερη ανταπόκριση θα είχε.
    Ασε που μπορεί να τον μηνύσουν κι όλας οι ίδιοι οι Συριζαιοι.

Comments are closed.