Βόλος: Πήγε στην παραλία να πάρει “μάτι” και κατέληξε στον Εισαγγελέα!

Κοινοποίηση:
ΠΑΡΑΛΙΑ

Δεν πήγε για να κολυμπήσει σε μια παραλία του Δήμου Βόλου ένας 47χρονος Έλληνας, το απόγευμα της Κυριακής, αλλά για να απολαύσει το… θέαμα με τις νεαρές γυναίκες που έβγαιναν από τη θάλασσα ή έκαναν ηλιοθεραπεία και να τις καταγράψει με το κινητό του τηλέφωνο!

Η καταχώρηση του… «οφθαλμόλουτρου» δεν πέρασε απαρατήρητη από κάποιους λουόμενους, οι οποίοι κάλεσαν την Αστυνομία καταγγέλλοντας ότι ο 47χρονος άνδρας φωτογράφιζε τις ανυποψίαστες γυναίκες χωρίς την συναίνεσή τους και αμέσως έφτασαν στην παραλία αστυνομικοί της Ασφάλειας, οι οποίοι πήραν το κινητό του για να κάνουν έλεγχο.

Πράγματι, βρήκαν καταχωρημένες φωτογραφίες λουόμενων γυναικών και κατέσχεσαν την συσκευή, ενώ πέρασαν χειροπέδες στο «ματάκια» και έστειλαν στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. το κινητό του για να ερευνηθεί αν είχε αποθηκευμένο και άλλο παρόμοιο υλικό. Στο μεταξύ, θα ερευνηθεί το σπίτι του για τυχόν άλλες συσκευές, ενώ παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου κατηγορούμενος για παράβαση της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Καλα ρε Νεαντερνταλ νεοελληνες πατε καλα;! Τι σοι νομος ειναι αυτος να συλλαμβανεται οποιος βγαζει φωτογραφιες σε ΔΗΜΟΣΙΟ χωρο; Ουτε στη Χουντα δε γινοταν αυτα. Μου το παιζετε και μοντερνοι και “απελευθερωμενοι” ουγκανα! Δηλαδη το Star που καθε καλοκαιρι δειχνει βιντεος απο παραλιες με τους κωλους γυναικων ειναι “ηθικο” και “δροσιστικο” αλλα ο κακομοιρης ο τυπας που πηρε φωτογραφιες ξαφνικα για εσας εγινε “ανωμαλος”;

  2. Με αφήνει αδιάφορο το γεγονός. Συμφωνώ σχεδόν με όλα τα σχόλια. Θεωρώ τον ΄΄ματάκια” εντελώς αφελή. Υπάρχουν τρόποι και συσκευές με 15 και 30 ευρώ που μπορείς άνετα να τραβήξεις φωτογραφία ή βίντεο και να μη σε πάρει χαμπάρι κανένας. Ούτε ο εαυτός σου που λέμε. Μα πολύ αφελής ο τύπος. Πολύ αφελής……………Ψάξτε στο ιντερνέτ και θα σας λυθεί η απορία σχετικά με μικροσυσκευές καταγραφής. . Μα πολύ αφελής……………….

  3. Ρε ανθρωπε μπες στο ιντερνετ εχειι εκατομμυρια φωτογραφιες απο γυναικες σε παραλιες,τι καθεσαι και φωτογραφιζεις

  4. Καλα ρε παιδιά ,όλοι δεν το κάνετε αυτό? Καθοσαστε στη ξαπλώστρα και περνάει ένα super τούμπανο .με την στριγκαρα που κρύβει την μέση αντί για τον ποπό,και τον βγάλετε φωτό για τον στείλετε σε κανένα φίλο ,για να γελάσετε .που είναι το έγκλημα; Όλες αυτές που γυρνάνε γδυτες στη παραλία ,δεν θα έπρεπε να φάνε μηνυση για ανάρμοστη περιβολή. Μαζέψτε τις κόρες σας που γυρνάνε με τα κορδόνια και δημοσιεύουν τους κώλους τους στο Instagram. Πιάσατε τώρα τον εγκληματία!

  5. Ωραία χούντα στην Ελλάδα. Η παραλία είναι δημόσιος χώρος, έχει δικαίωμα να φωτογραφίζει ότι γουστάρει. Να μην κυκλοφορούν με τους κ@λους έξω.

  6. με ανώμαλο μιζοκούλη, τι περιμένατε ; όλοι ανώμαλοι έγιναν

  7. Δηλαδή η φωτογραφία της ανάρτησης έχει τη συναίνεση των λουομένων που απεικονίζονται…

  8. Η παραλία είναι δημόσιος χώρος προσβάσιμος απ’ όλους. οπότε καλό θα είναι οι “Κυρίες” που δεν θέλουν να τις βλέπουν να φορέσουν κάτι που να καλύπτει το σώμα τους π.χ. μια μπούρκα. Ως προς το “ματάκιας” δεν είναι προφανές ότι προκύπτει. Όσο για τη φωτογράφηση χωρίς τη συναίνεση, είναι το μόνο που αποδεικνύεται και θα πρέπει να εξεταστεί που έγινε η παραβίαση των σχετικών νόμων και να αποδωθεί δικαιοσύνη. Τέλος μια ερώτηση, η φωτογραφία του ανωτέρω άρθρου είναι από “ματάκια” – έχει την συναίνεση των κυριών που απεικονίζει?

  9. ΓΥΝΑΙΚΟΚΤΟΝΙΕΣ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΕΣ ΞΑΦΝΙΚΙΤΙΔΕΣ
    ΕΊΝΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΣΊΜΠΗΜΑΤΟΣ
    ΟΡΟΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΠΡΏΤΟΣ Ο
    ΜΗΤΣΟΤΆΚΗΣ.

  10. Γέμισε όλη η Ελλάδα με ανώμαλους. Τους έχει καεί ο εγκέφαλος.

  11. Α Ποσοι σαν αυτον εκατομμυρια. ας οψετε η τεχνολιγια θες δε θες μπαινεις στον πειρασμο

Comments are closed.