Βόλος: Πέταξαν καφέδες στα δικαστήρια εναντίον του 50χρονου που χτύπησε 26χρονο με τρακτέρ (βίντεο)

Κοινοποίηση:
dikastiria-trakter

Εν μέσω σφοδρών αποδοκιμασιών οδηγήθηκε πριν λίγο στα δικαστήρια του Βόλου ο 50χρονος που τραυμάτισε χθες με το τρακτέρ 26χρονο συγχωριανό του στο Μικρό Περιβολάκι Βελεστίνου. Ο 50χρονος οδηγήθηκε από την πίσω πόρτα των δικαστηρίων, συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης, ωστόσο οι συγκεντρωμένοι αντιλήφθηκαν την μεταφορά του και του επιτέθηκαν πετώντας εναντίον του καφέδες. Στον διάδρομο του Δικαστικού Μεγάρου επικράτησε πανικός. Κάποιοι τον κυνήγησαν, ενώ οι περισσότεροι προχώρησαν σε έντονες αποδοκιμασίες για την πράξη του.

Όπως δήλωσε ο συνήγορος του 26χρονου Στέλιος Σούρλας, ο νεαρός ευτυχώς έχει διαφύγει τον κίνδυνο. Σύμφωνα με τον ίδιο ο δράστης απείλησε αρχικά τον μεγαλύτερο αδελφό, ενώ πριν έναν χρόνο είχε επιχειρήσει να πατήσει έναν ηλικιωμένο με αυτοκίνητο. Άφησε να εννοηθεί ότι το χωριό έχει βεντέτα με τον κατηγορούμενο, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, αλλά η πλευρά του θύματος ζητεί να μετατραπεί σε απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 50χρονος ισχυρίστηκε ότι ο 26χρονος με τον αδελφό του πήγαν στο χωράφι με σκοπό να του επιτεθούν. Δεν κατάλαβε πώς βρέθηκε κάτω από τρακτέρ ο νεαρός και ήταν εκείνος που τον έβγαλε από το έλασμα του καλλιεργητή. Ο δράστης υποστήριξε πώς δεν είχε καμία πρόθεση να τον παρασύρει. Ο ίδιος φώναξε την Πυροσβεστική και την Αστυνομία.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response