Βόλος: Ζευγάρι έμαθε στην Εφορία ότι είναι αδέλφια μετά από 10 χρόνια γάμου

Κοινοποίηση:
GAMOS-630x400

Σοκαρισμένοι έφυγαν από την Εφορία του Βόλου την προηγούμενη Τρίτη ένας άνδρας και μία γυναίκα 30 και 26 ετών αντίστοιχα, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας TheNewspaper.gr.

Ο λόγος δεν ήταν οι οφειλές που είχαν προς το ελληνικό Δημόσιο, αλλά ένα νέο που έμαθαν από τα χείλη της υπαλλήλου και τους άλλαξε ολόκληρη τη ζωή.

Το ανδρόγυνο των Ρομά είχε παντρευτεί εδώ και δέκα χρόνια και έχει φτιάξει τη δική του οικογένεια.

Μάλιστα έχει ήδη τρία ανήλικα παιδιά, τα οποία πάσχουν από ποικίλες αναπηρίες.

Για τον λόγο αυτό άλλωστε επισκέφθηκαν την ΔΟΥ, προκειμένου να τύχουν πλήρους απαλλαγής από τα τέλη κυκλοφορίας ως γονείς ανήλικων ΑμεΑ.

Συγκεκριμένα, το δικαίωμα της απαλλαγής από τέλη κυκλοφορίας των ανηλίκων αναπήρων, δύναται να παραχωρείται στο πρόσωπο που ασκεί τη γονική μέριμνα ή έχει την επιτροπεία του ανήλικου αναπήρου.

Η υπάλληλος της Εφορίας, πέρασε τα στοιχεία τους στο ηλεκτρονικό σύστημα και τότε αποκαλύφθηκε πως ο άνδρας και η γυναίκα είναι… αδέρφια!

Μάλιστα, πρόκειται για αδέρφια που προέρχονται από την ίδια μητέρα, αλλά από διαφορετικό πατέρα.

Εμβρόντητοι και οι δύο από την είδηση, αποχώρησαν από τα γραφεία της Οικονομικής Υπηρεσίας, αφού πλέον τα τέλη κυκλοφορίας είναι το τελευταίο πρόβλημα που τους απασχολεί.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

 1. Και βέβαια είναι Αμεα αφού είναι γυφτάκια. Μόλις μεγαλώσουν θα είναι υγιέστατοι κλέφτες, απατεώνες κτλ.
  Έξω από την Ελλάδα οι μη Έλληνες που απομυζούν τους κόπους των γηγενών Ελλήνων με τις παρασιτικές παροχές.
  Αλήθεια τι κάνουν οι ελασίτες με την οικογένεια γυφτοπατεώνων Λεντέρ κτλ που δραστηριοποιείται στην βορειοανατολική Πελοπόννησο; τους φοβούνται ή υπάρχει ομερτά;;;;;

 2. ΡΟΜΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ, ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΣΑΝ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ “ΡΩΜΙΟΣ” ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗ ΧΙΛΙΟΧΡΟΝΗ ΑΝ.ΡΩΜΑΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΝΟΜΑΣΑΝ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ “ΒΥΖΑΝΤΙΟ”!!! ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΣΙΑΤΕΣ ΠΕΡΙΠΛΑΝΩΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗ ΡΩΜΗ??? ΟΣΗ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΔΑΚΕΣ ΜΕ ΤΗ “ΡΟΥΜΑΝΙΑ”!!!

 3. Παράσιτα κλέβουν καπάκια υπονόμων μετασχηματιστές της ΔΕΗ προτομές ηρώων οδικά σήματα και παίρνουν όλα τα επιδόματα ακόμη δεν πάνε στρατό κατά τα άλλα άμα τον ρωτήσεις λέει είμαι Ρόμα δεν είμαι Έλληνας ….
  βλέπε Κώστας χατζης

 4. ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΦΑΡΑ. ΑΛΛΗΛΟΓ@ΜΙΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΝΝΟΦΑΣΚΙΑ ΤΟΥΣ. ΚΑΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΑΥΤΑ!

 5. …Τι ηλιθιότητες θα διαβάσουμε, στην αρχή νόμισα πως έκαναν λάθος και έγραψαν Εφορία γιατί η Εφορία δεν έχει αυτή τη δυνατότητα διαπίστωσης, πίστευα πως ήθελαν να γράψουν Νοσοκομείο οι συντάκτες γιατί εκεί μπορόσε να φανεί κάτι τέτοιο από κάποιες εντελώς τυχαίες εξετάσεις αλλά και πάλι δύσκολο.

 6. ποιος δουλεύει ποιον δεν ξέρω , ειχαν την ιδια μανα αλλα δεν ήξεραν οτι ειναι αδέρφια !!!!!

Comments are closed.