Βόλος: Ανήλικοι ξυλοκόπησαν 12χρονο σε πάρκο – Τον ρώτησαν ποια ομάδα υποστηρίζει

Κοινοποίηση:
αστυνομι

Θύμα ξυλοδαρμού από «συμμορία» συνομηλίκων του έπεσε ένας 12χρονος το απόγευμα της Δευτέρας 25 Σεπτεμβρίου την ώρα που πήγαινε από το σπίτι του στο κολυμβητήριο.

Όλα συνέβησαν χθες, γύρω στις 18:00 το απόγευμα, στο πάρκο «Ανδρέας Βαλαχής» στη Νέα Ιωνία, όταν ο 12χρονος μαθητής περπατούσε μέσα από το πάρκο, προκειμένου να φτάσει στο κολυμβητήριο της Νέας Ιωνίας για την καθιερωμένη απογευματινή του προπόνηση. Πολύ γρήγορα αντιλήφθηκε ότι γύρω του κυκλοφορούσε παρέα ατόμων, που φαίνεται να τον ακολουθούσε, με τον ίδιο να αυξάνει σιγά – σιγά τον βηματισμό του, φοβούμενος τι μπορεί να του συνέβαινε.

Λίγα λεπτά αργότερα, όμως, τα πέντε άτομα, περίπου ίδιας ηλικίας, τον περικύκλωσαν. «Τι ομάδα είσαι;» φέρεται να τον ρώτησαν και, αμέσως πρόσθεσαν «Εμείς είμαστε ΠΑΟΚ, εσύ;» Ο ίδιος με τρεμάμενη φωνή και θέλοντας να αποφύγει την όποια παρεξήγηση απάντησε ότι δεν ασχολείται και αμέσως τράπηκε σε φυγή. Η απάντηση, ωστόσο, φαίνεται να δυσαρέστησε τους νεαρούς οι οποίοι ξεκίνησαν να τρέχουν από πίσω του μέσα στο πάρκο.

Αρκετά μέτρα πιο κάτω, οι δύο από τους πέντε κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και να τον πετάξουν στο έδαφος. Πλησίασαν και οι άλλοι τρεις και ξεκίνησαν, από κοινού, να τον χτυπάνε και να τον κλωτσούν, ενώ παράλληλα, του έψαχναν την τσάντα και τις τσέπες. Οι δράστες δεν βρήκαν τίποτα πάνω του και τον άφησαν πεσμένο κάτω και έφυγαν.

Ο νεαρός έφτασε τρέχοντας στο κολυμβητήριο, φοβούμενος μην του ξαναεπιτεθούν. Ξεκίνησε να περιγράφει την περιπέτεια που έζησε στη μητέρα του, αλλά και στους άλλους παρευρισκόμενους, οι οποίοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι υπό το φως της ημέρας θα συνέβαινε ένα τέτοιο περιστατικό στο πάρκο.

Η μητέρα του παιδιού αμέσως μετά την περιγραφή του γιου της κατευθύνθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας να καταθέσει μηνυτήρια αναφορά. Η ίδια ενημερώθηκε ότι παρόμοιο περιστατικό, συνέβη λίγο αργότερα και σε άλλο παιδί, οι γονείς του οποίου προχώρησαν σε αναφορά.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το στενό περιβάλλον του παιδιού, η συγκεκριμένη παρέα ανηλίκων περιτριγυρίζει στο πάρκο τις τελευταίες ημέρες. Μάλιστα, πριν από τρεις ημέρες, έφτασαν στην είσοδο του κολυμβητηρίου, αλλά είδαν ότι ήταν μαζεμένα πολλά παιδιά και έφυγαν, χωρίς να προκαλέσουν επεισόδιο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. η συγκεκριμένη παρέα θέλει ένα γαμώξυλο να βάλουν και στην τσέπη τους τα κωλοπαίδια

Comments are closed.