Βραζιλία και Ρισάρλισον «χόρεψαν» σάμπα τη Σερβία κι έστειλαν μήνυμα! (2-0)

Κοινοποίηση:
Βραζιλία - ΕΡισάρλισον

Ιδανική εκκίνηση στο 22ο Παγκόσμιο Κύπελλο πραγματοποίησε η Βραζιλία επικρατώντας με 2-0 της μαχητικής Σερβίας και πήρε σαφέστατο προβάδισμα πρωτιάς στον έβδομο όμιλο.
Οι «Καριόκας» ήταν καταπληκτικοί στο δεύτερο μέρος κι έχοντας σε τρομερή βραδιά τον Ρισάρλισον έφτασαν δικαιότατα στην νίκη. Ο φορ της Τότεναμ πέτυχε ένα απίθανο γκολ στο 73′ και μαζί με το πρώτο του τέρμα στο 62′ χάρισε το τρίποντο στη «Σελεσάο» κόντρα στους Σέρβους του Άντριγια Ζίβκοβιτς, έπειτα από γύρισμα του Βινίσιους με υπέροχο κοντρόλ, γύρισε το σώμα του στον αέρα και με απίθανο ανάποδο τελείωμα πέτυχε το καλύτερο γκολ του Μουντιάλ μέχρι τώρα.Είχε προηγηθεί στο 62’ ένα … τυπικό γκολ του 25χρονου επιθετικού με το οποίο έλυσε τον γόρδιο δεσμό’. Ο Βινίσιους έκανε ένα σουτ από τη γωνία της περιοχής, ο Βάνια Μιλίνκοβιτς – Σάβιτς τον σταμάτησε, όχι όμως και τον Ρισάρλισον που πήρε το ριμπάουντ και από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. που ειναι ο σωτηρας της σερβιας???????????? που??? λεμε!!!!!!!!!!!! τι κριμα που δεν ειταν εκει να χαρουν και οι ευεργετημενοι ελληνaραδες…….🤣🤣🤣🤣

Comments are closed.