Βρήκαν την ευκαιρία κάποιοι ασυνείδητοι να μετατρέψουν τους άδειους δρόμους σε ράλι και πίστες! Τέρμα τα γκάζια στην Πατρών-Κορίνθου (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1

Όσοι μένουν κοντά και ειδικά πάνω ή κάτω από την ΝΕΟ Πατρών Κορίνθου παρατηρούν διαρκώς μηχανές και  αυτοκίνητα να τρέχουν με ιλιγγιώδεις ταχύτητες.


“Δεν είναι ανάγκη να τα δεις, τα ακούς”, λένε κάτοικοι των Μποζαϊτίκων, του Κοτρωνίου και του Νέου δρόμου, που όχι μόνο τις νυχτερινές ώρες, αλλά πλέον ακόμη και το απόγευμα, βιώνουν μια απίστευτη ηχορύπανση, τη στιγμή που η καραντίνα έχει ερημώσει τους δρόμους. Μικρή και μεγάλη περιμετρική αποτελούν επίσης συνήθεις ύποπτες οδούς για ανάπτυξη ταχυτήτων από οδηγούς που είτε κάνουν κόντρες είτε δοκιμάζουν τα όρια των οχημάτων τους σύμφωνα με το thebest.gr

Οι άδειοι δρόμοι λόγω του lockdown φαντάζουν σαν… πίστες αγώνων για νεαρούς κυρίως, που κάνουν μέχρι και σούζες με μηχανές μεγάλου κυβισμού, ακόμη και με το φως της ημέρας.
Η τροχαία Πατρών γνωρίζει ωστόσο σε αυτές τις περιπτώσεις επεμβαίνει πολύ προσεκτικά, καθώς ενδεχόμενο μπλόκο ή καταδίωξη θα μπορούσε να οδηγήσει σε σοβαρό ατύχημα, με θύμα τόσο τον δικυκλιστή όσο και διερχόμενους από τον δρόμο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Δεν έχουν δει ποτέ αθηναϊκό δρόμο αν εννοούν πως η μηχανή και το αυτοκίνητο που έδειξαν στο βίντεο πως πάνε γρήγορα…

  2. ΕΠANAΛAMBANΩ, ειδικά με τα μηχανάκια, κατά κανόνα μεγάλου κυβισμού, που κυκλοφορούν ANEΞEΛEΓKTA ΠANTOY, με κρυμένες τις πινακίδες τους μέσα στο πίσω φτερό, πάνω από τον τροχό, με αυτά που ΔΕΝ έχουν καν πινακίδα, ή είναι ΕΠΙΤΗΔΕΣ δυσδιάκριτη, με τα ανασφάλιστα, με αυτά με πειραγμένες εξατμίσεις, ΤΙ ΘA ΓINEI;;;;;;;;;;; EPΩTΩ! Eιδικά τώρα που και πρακτικά υπάρχουν ένα σωρό μπλόκα, ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ τέτοιες παρανομες μαϊμουδιές να μένουν ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΕΣ και ATIMΩPHTEΣ!

  3. Εκεί Τουλάχιστον θα γίνουν λιώμα χωρίς να σκοτώσουν και άλλους.. για Κάντε μια βόλτα πλατεία ελευθερίας στον Κορυδαλλό να δείτε τα νούμερα τι κάνουν..

Leave a Response