«Βράζει» ο Παναιτωλικός που ζητάει ξένους διαιτητές

Κοινοποίηση:
Παναιτωλικός

Ανακοίνωση κατά της διαιτησίας εξέδωσε ο Παναιτωλικός, ο οποίος έχει παράπονα από τη διαιτησία του αγώνα με τον Βόλο.
«Η ΕΠΟ και η ΚΕΔ δεν μπορούν «να σφυρίζουν αδιάφορα» απέναντι σε όσα έχουν δει και έχουμε δει έως τώρα. ΟΦΕΙΛΟΥΝ να εξασφαλίσουν ότι τα αποτελέσματα των αγώνων και εν τέλει η παραμονή και ο υποβιβασμός ομάδων θα κριθεί αποκλειστικά από την αγωνιστική τους προσπάθεια και δεν θα επηρεαστεί από στοχευμένες αποφάσεις διαιτητών που προκαλούν την κοινή λογική», επισημαίνει η ομάδα του Αγρινίου.
Παράλληλα, κάνει γνωστό ότι θα αιτηθεί τον ορισμό ξένων διαιτητών στα κρίσιμα ματς που ακολουθούν στα playouts της Stoiximan Super League.
Η ανακοίνωση
Έχοντας μπει στο πιο καθοριστικό διάστημα της αγωνιστικής περιόδου όπου κρίνεται το μέλλον και η επιβίωση των ομάδων, αντί να διασφαλίζεται από τους αρμόδιους το αδιάβλητο της διαδικασίας των Play-outs, κατακλυζόμαστε από ανεξήγητες διαιτητικές αποφάσεις, διαμαρτυρίες, ανακοινώσεις και αντιδράσεις που επιβεβαιώνουν ότι κάτι δεν πάει καλά.
Είναι επικίνδυνο διαιτητές να «δίνουν κατεύθυνση» όπως καταγγέλθηκε ή να καθορίζουν με σημαντικά λάθη που δεν μπορούν να θεωρηθούν ανθρώπινα, την εξέλιξη αγώνων, άρα και τις λεπτές ισορροπίες που υπάρχουν σε μια τέτοια διαδικασία αγώνων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: