Βούλγαροι αγοράζουν μαζικά ακίνητα στην Βόρεια Ελλάδα – Τους φαίνονται φθηνά

Κοινοποίηση:
akinita

Ολοένα και περισσότεροι Βούλγαροι αποκτούν τα τελευταία χρόνια ακίνητα στην Ελλάδα, αγαπημένο προορισμό διακοπών των πολιτών της βαλκανικής χώρας. Η οικοδομική έκρηξη στην Βουλγαρία και η αύξηση των τιμών των ακινήτων στρέφει τους κατοίκους της σε πιο επικερδείς αγορές. Τα στοιχεία του real estate στην Βόρεια Ελλάδα καταδεικνύουν ότι τα ακίνητα είναι φθηνά για τους Βούλγαρους και τα προτιμούν!

Η 10ετής ελληνική οικονομική κρίση ώθησε πολλούς ντόπιους να εκποιήσουν την ακίνητη περιουσία τους, με αποτέλεσμα να πέσουν οι τιμές και να γίνουν προσιτές για τους Βούλγαρους αγοραστές, συμπεριλαμβανομένων εκείνων με μεσαία εισοδήματα.

Την ίδια ώρα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επαίρεται για την ανάπτυξη στην Ελλάδα. Τα χειμαζόμενα νοικοκυριά όχι μόνον ξοδεύουν τις λιγοστές τους αποταμιεύσεις, αλλά δεν μπορούν να αγοράσουν ούτε… τούβλο! Και βλέπουν τους Βούλγαρους να κάνουν επενδύσεις σε ακίνητα στην χώρα μας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Δηλαδη οι πρωην κομμουνιστες εχουν λεφτα και ο ηρωικος ελληνικος ΄λαος πηρε τον πουλο (ισως αυτο του αξιζει).

  2. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΤΟΥ ΤΟΞΟΥ ΤΗΣ ΠΟΥΣΤΙΑΣ ΘΑ ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΕΝΑ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΞΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΑΣ ΣΚΑΤΟΤΖΕΡΕΜΕΔΕΣ

  3. Γίναμε πλυντήριο, τι δεν καταλάβατε.. όλη η Βόρεια γειτονιά βρωμάει ναρκωτικό.. αμάν, μας τα πρήξανε με τους Βαλκάνιους.. ναρκωτικά και πουτανες..τελος

Comments are closed.