Βουλή: Στο αρχείο η υπόθεση του πόθεν έσχες της Μαρέβας Μητσοτάκη

Κοινοποίηση:
mareva

Στο αρχείο τέθηκε από την αρμόδια επιτροπή της Βουλής η υπόθεση του ελέγχου του πόθεν έσχες της Μαρέβας Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη.

Όλα τα μέλη της Επιτροπής ψήφισαν να τεθεί στο αρχείο η υπόθεση, πλην ενός. Αυτός που μειοψήφησε ήταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σπύρος Λάππας, ο οποίος ζήτησε να συνεχιστεί η έρευνα.

Το ελεγχόμενο πόθεν έσχες της Μαρέβας Μητσοτάκη αφορούσε στο οικονομικό έτος 2015 και περιελάμβανε και τον τρόπο αγοράς της οικίας Βολτέρου στο Παρίσι, εάν δηλαδή είχε αποκτηθεί εξ ολοκλήρου μέσω δανεισμού ή και με καταβολή μετρητών ύψους 725.000 ευρώ.

Κοινοβουλευτικές πηγές της ΝΔ τονίζουν πως η εισήγηση για αρχειοθέτηση της υπόθεσης είχε γίνει πριν τις εκλογές, μετά από δεκαετή έλεγχο που είχαν κάνει οι ορκωτοί ελεγκτές του πόθεν έσχες της Μαρέβας Μητσοτάκη, αλλά έμενε ανοικτή «για ευνόητους λόγους» από την κυβέρνηση Τσίπρα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Εχετε μηπως ψαξει, το ποιοι κατα καιρους, απαρτιζουν, την Επιτροπη, Ποθεν Εσχες;;; Ενα απλο, παραδειγμα. Την εποχη, που εδιωκετο, ο Μητροπουλος, ο ιδιος ταυτοχρονα, υπηρξε μελος, της Επιτροπης, Ποθεν Εσχες. Ενα αλλο προσωπο, ηταν η Θεοφιλοπουλου του ΣτΕ, που ειχε βγαλει Συνταγματικο, το Μνημονιο και αν δεν απατωμαι, αθωωσε και τον Παπακωνσταντινου. Τι να λεμε, λοιπον! Κλικες, παντου!

  2. …να τα μας βγήκε η ΝΔ και πάνε όλα πάλι αρχείο κύργιε Χίο ?

Comments are closed.