Βουβός Θρήνος στην Αγγλία: Δόθηκε το τελευταίο «αντίο» στο 9χρονο κορίτσι που μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου

Κοινοποίηση:
agglia-dolofonia-1-768x461

Ένα ακόμη περιστατικό, μία ακόμη στυγερή δολοφονία, αυτή τη φορά με θύμα ένα κοριτσάκι μόλις 9 ετών, συντάραξε όλους όσοι διάβασαν αυτήν την είδηση.

Ας δούμε αναλυτικά τι αναφέρει η «Mirror»:

«Το μικροσκοπικό, καλυμμένο με πεταλούδες φέρετρο ενός 9χρονου κοριτσιού που μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου, μεταφέρθηκε με άλογο και άμαξα, καθώς εκατοντάδες πενθούντες παρατάχθηκαν στους δρόμους για την κηδεία της.

Η νεαρή Lilia Valutyte μαχαιρώθηκε, καθώς έπαιζε χούλα-χουπ με τη μικρή της αδερφή έξω από ένα καφέ, όπου δούλευε η μαμά της, στις 28 Ιουλίου στη Βοστώνη του Λίνκολνσαϊρ.

Σήμερα, η μαθήτρια μεταφέρθηκε στην εκκλησία St Botolph’s, με τη νεκρώσιμη πομπή της να περνά από το κέντρο της πόλης.

Έπειτα από τη λειτουργία ακολούθησε η ταφή, στην οποία έδωσε το «παρών» μόνο η οικογένειά της.

Πάρα πολλοί άνθρωποι από την τοπική κοινωνία, που συγκλονίστηκαν από τον θάνατό της, απέδωσαν φόρο τιμής.

Το φέρετρό της ήταν λαμπερά διακοσμημένο με δεκάδες τρισδιάστατες πεταλούδες, ενώ στις κεφαλές των αλόγων είχαν τοποθετηθεί ροζ φτερά.

Μία 78χρονη κυρία, ονόματι Magdalene Lowe, έστειλε ένα συγκινητικό μήνυμα στην οικογένεια της Lilia: «Είμαι πολύ λυπημένη και εύχομαι να μπορούσα να κάνω περισσότερα. Όλοι σκεφτόμαστε το κοριτσάκι και την οικογένειά του. Εάν χρειαστούν ποτέ βοήθεια, είμαστε εδώ για εκείνους».

Ο 32χρονος πατριός της μικρής, Aurelijus Savickas, της απέτισε φόρο τιμής τον περασμένο μήνα, λέγοντας: «Ήταν ένα κορίτσι με θράσος. Άλλες φορές ήσυχο και άλλες όχι. Πάντα προσπαθούσε να κάνει πλάκα».

Η μαμά Lina πρόσθεσε: «Είναι δύσκολο να βρεις τι πρέπει να πεις. Ήταν απλώς ένα κανονικό παιδί. Τη μια μέρα ήταν χαρούμενη και την άλλη όχι. Τη μια μέρα ήθελε να φάει τηγανίτες και την άλλη όχι – τα συνηθισμένα πράγματα. Της άρεσε να χορεύει, να ταξιδεύει, να δοκιμάζει νέα πράγματα και να ενοχλεί την αδερφή της. Ήθελε να πάει στην Ιταλία, οπότε πιθανότατα θα πάμε ούτως ή άλλως τον επόμενο χρόνο».

Ρεπορτάζ για το τραγικό περιστατικό στην Αγγλία

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΡΑΓΟΠΑΠΑΔΕΣ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΑ ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΑΘΕ ΠΗΓΕΝΕ ΓΥΡΕΥΟΝΤΑΣ

  2. Αυτό ήθελα ρωτήσω και εγώ. Ποιος το έκανε; Γιατί; Οι γονείς πολύ αναίσθητοι να λένε ότι του χρόνου θα πάνε στην Ιταλία. Το παιδί τους στον τάφο κι αυτοί στα ταξίδια.

  3. Θα εχει ενδιαφέρον να μαθουμε μπορει να ειναι καποιος επενδυτής μιας και ο δημαρχος του Λονδίνου είναι η ηταν την τελευταία φορα που ακουσα μουσουλμάνος.

      1. Μωρή κουμούνα, για να σφαξει λευκός ένα παιδάκι πρεπει να είναι τρελός, ψυχασθενής, άρρωστος.
        Οι επενδυτές το έχουν απλά στην κουλτούρα τους. Αλλα εσύ κελαηδάς απο δω. Αμα έχεις @@@ να πας να ζησεις στις χωρες τους να σε περάσουν οι απολιτιστοι σουβλάκι.

Comments are closed.