Βλέπει τηλεόραση και κρατάει σημειώσεις ο Λιγνάδης! Στον θάλαμο 4 μετά την καραντίνα με συγκάτοικους τους δολοφόνους του Γιάννη Μακρή!

Κοινοποίηση:
LIGNADIS_3-1-600x413-1

Με ύφος απόμακρο, απόκοσμο όπως λένε χαρακτηριστικά όσοι τον βλέπουν, ο Δημήτρης Λιγνάδης μετά από 8 μέρες καραντίνας, μεταφέρθηκε στον θάλαμο 4 μαζί με άλλους 20 σκληροπυρηνικούς κρατούμενους, ανάμεσά τους όπως μάθαμε, τα δυο αδέλφια, οι Βούλγαροι που κατηγορούνται για τη δολοφονία του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή, συζύγου του γνωστού μοντέλου, Βικτώριας Καρύδα.


Βέβαια, εντοπίσαμε και σας μεταφέρουμε μια δήλωση του πρώην «βασιλιά» του Εθνικού Θεάτρου στον συνήγορό του λίγο μετά την άφιξή του στις φυλακές Τριπόλεως. Όπως μετέφερε στα Μέσα ο κ. Κούγιας, ο εντολέας του του είχε απάντησε όταν τον ρώτησε εάν θα είναι μόνος του στο κελί ότι, αυτό θα κριθεί από τις δυνατότητες που θα έχει η φυλακή. «Άλλες φορές οι κρατούμενοι στις φυλακές Τριπόλεως είναι μόνοι τους, άλλες είναι με άλλους. Στη χειρότερη περίπτωση είναι τέσσερις σε ένα κελί», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε στο patkiout.gr τη συνέχεια

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: