Βικτώρια Καρύδα: Στο πλευρό της Νόβα με σοβιέτ αμπέχονο και σφυροδρέπανο

Κοινοποίηση:
pjimage-12

Φόρεσε αμπέχονο από την εποχή της ΕΣΣΔ, καρφίτσωσε και το σφυροδρέπανο κι έστειλε το δικό της πολιτικό μήνυμα
H Τζούλια Νόβα στο πρόσωπο της Βικτώριας Καρύδα απέκτησε νέα «συντρόφισσα»! Μετά το πρώην κορίτσι του «Τροχού της τύχης», το «Σοβιέτ μέτωπο» ενισχύεται με υπερόπλα, μια και η καλλονή που η μοίρα τής έπαιξε άσχημα παιχνίδια την περίοδο που ήταν στο «My Style Rocks», με την εν ψυχρώ δολοφονία του άντρα της, αποφάσισε να συστρατευθεί με τη Νόβα και μάλιστα με φουλ στρατιωτική διάθεση, λες κι έχει ξεπηδήσει από τα χαρακώματα!

Η Βικτώρια Καρύδα, λοιπόν, το πήγε πιο μακριά από τη Νόβα (που έπεσαν να τη φάνε όταν πόζαρε με μπλούζα με το… σφυροδρέπανο και τα ρωσικά αρχικά της Σοβιετικής Ενωσης)! Φόρεσε αμπέχονο από την εποχή της ΕΣΣΔ, καρφίτσωσε και το σφυροδρέπανο κι έστειλε το δικό της πολιτικό μήνυμα! Το μοντέλο με πατέρα Ελληνα και μητέρα Ουκρανή μπήκε και αυτό στον «λόχο» της Τζούλιας και έτσι όπως πάει το πράγμα το επόμενο φεστιβάλ της ΚΝΕ θα είναι γεμάτο από μοντέλα-«συντρόφισσες»!

Ο κακός χαμός πάντως είχε αρχίσει πριν από λίγες ημέρες, με τη Νόβα να δέχεται τα πυρά ακολούθων της όταν ανέβασε τη φωτογραφία με την περιβόητη μπλούζα! Η ίδια δεν είχε μασήσει από τα πυρά και βγαίνοντας στην αντεπίθεση είχε πει: «Οσο ήταν η Σοβιετική Ενωση δεν πείνασε κανείς από όσους γνωρίζουμε, υπήρχε δωρεάν παιδεία, δωρεάν νοσηλεία, δουλειά και γενικά δεν είχε κακή ποιότητα ζωής ο κόσμος. Σπούδαζες και το ίδιο το κράτος κοιτούσε να σου βρει θέση εργασίας και ήξερες πως δεν θα έχεις άγχος για την επιβίωσή σου. Εντάξει, δεν μπορούσε ο κόσμος να ταξιδέψει στο εξωτερικό, οκ, και όλα τα προϊόντα έπρεπε να είναι ντόπια και όχι εισαγωγής. ΟΚ, αλλά κατά τα άλλα δεν ήταν και τόσο άσχημα. Και αν σκεφτείς ότι μετά τη διάλυση ο κόσμος πεινάει εκεί, οπότε -χωρίς να συμφωνώ να ξαναγινόταν η Σοβιετική Ενωση- δεν μπορώ να πω ότι ήταν όλα τόσο άσχημα εκείνα τα χρόνια».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Η πτώση της Σοβιετικής Ένωσης ήταν συμφωνημένη από το 1985, άτυπα φαίνεται πως μαγειρευόταν από το 1981. Ο κύριος λόγος ήταν η αναβίωση του εθνικισμού και εθνοθρησκευτικού φονταμενταλισμού και όχι η οικονομία όπως έλεγαν τη δεκαετία του 90. Όποιος θυμάται γνωρίζει στιγμές που έδειχναν πως αναβάλλονταν γιατί κάποιος πήγαινε να παραβιάσει κάποιους όρους και παραλίγο λίγο πριν τις εκλογές το 1996 να επανέλθει. Φυσικά ο καπιταλισμός τότε νίκησε αφού τη δεκαετία του 80 κέρδισε το παιχνίδι των εντυπώσεων στον εργάτη και αφεντικό ποντάροντας στο γνωστό ρηγκανικό της επιχειρηματικής ηθικής και εντιμότητας οπότε το πόπολο δεν αισθανόνταν πλέον την αδικία να τρέξει στον κομμουνισμό. Φυσικά ακολούθησε η παγκοσμιοποίηση για δέκα χρόνια (1991-2001), η περίοδος της τρομοκρατίας και παγκόσμιας σύγχυσης και από τα μέσα του 2007 η κατάρρευση του καπιταλισμού. Είναι σαν να υπάρχει από το 1973 μία συνεχής αναβολή του ΓΠΠ και όσο τραβήξει.

  2. “Δεν συμφωνώ να ξαναγίνει Σοβιετική Ένωση, αλλά περνούσε καλά ο κόσμος”!!! Αφού περνούσε καλά, γιατί να μην ξαναγίνει;;; και είναι Ουκρανές και οι δύο!!! Δεν έχουν ακούσει φαίνεται τι τράβηξαν οι Ουκρανοί συμπατριώτες τους επί Στάλιν, ούτε πόσοι πέθαναν από πείνα… Ο Θεός να τους δίνει φώτιση!!!

Leave a Response